Влез

View Full Version : Малко help...

HumptyDumpty
05-28-2013, 06:58
Та... с 1 момиче се познаваме от доста време и от 1 месец започнахме да излизаме заедно по-често. И изведнъж както си бяхме приятелчета мойто сърце де обади и започнах да я харесвам като нещо повече... Може би, това е, защото тя се държеше по-интимно. Например непрекъснато избутва някой мой приятел или приятелка за да седне до мен, звънни ми постоянно, пише ми СМС-и, придърпва ме до нея и тем подобни. И така вчера се реших да й кажа какво мисла, а тя каза че иска да си останем приятели, и то каквито бяхме досега, смисъл да де виждаме всеки ден и така нататък, но при положение, че аз я харесвам това си е мъчение. И странното е, че тя настоява много на нашето приятелство, а вечерта ми изпраща целувки по skype... Какво мислите, че трябва да направя. Да спра да излизам с нея или...?

r0073x
05-28-2013, 14:29
Май и тя не знае. Сърби ме, боли ме - драго ми е. Май и тя има чвуства към теб, но или не е много сигурна, или я е страх, че евентуалната връзка би провалила приятелството ви.
Има и вариант да те ползва за клоун, защото вижда, че яката си хлътнал и ще ѝ играеш по свирката ;)

Като ти прати пак целувка или нещо от сорта, я питай, какво точно очаква от теб, предвид че вече знае, какво чувстваш. Спри известно време да я търсиш, нека тя да те потърси. Нека види промяната в отношението ти към нея, да си направи изводите и сама да вземе някакво решение за поведението си, а не да те разиграва така ;)

klimatronik
05-28-2013, 14:34
Възможно е и тя да има чувства, но може просто да не разбира добре как ти се чувстваш , да не си и обяснил добре или просто тя да на е изпитвала подобни чувства някога.
По принцип мъжките и женските чувства се различават малко. Момчетата по природа като че ли първи започваме да изпитваме чувства, притеснения и тнт, които са не се разбират от момичетата.

Niakoitam
05-28-2013, 14:37
Да си действаш по твоя въпрос пък каквото стане това.Но гледам,че си на 15,та може и девойката ти още да не знае дали и се пикае или секс и се прави :)

masochistic'love
05-28-2013, 14:54
Еми и аз имам едни приятели, които са в същата ситуация....момчето я харесва, тя не го харесва, отряза го, но иска да си останат приятели....и на нея и е гадно, защото той сам се навива и само се депресира....по-добре се опитай да спреш да мислиш за нея по този начин, защото наистина може да си съсипеш живота ;)

LadyTerrible
05-28-2013, 17:48
Браво,че си се осмелил да й признаеш! :D Нататък,обаче,става гадно.Според мен мацката е доста заблудена.Ако нямаш късмет,може да се окаже от онези приятни госпожици,които свалят момчето и накрая като им признае са доволни от себе си и започват да го мъчат още повече като му казват ,че искат да са "само приятели",но си имат едно на ум и продължават да си играят с чувствата му.Аз те съветвам да си избиеш тия неща от главата,както и нея.Не й се връзвай на номерата и й бъди "просто приятел".В случай,че има чувства към теб,евентуално ще ти откликне.Знай си,че си направил всичко,което си могъл.Сега е неин ред,ако иска да е с теб,да си го признае.

HumptyDumpty
05-28-2013, 21:05
Благодаря на всички за мнението! Ще се опитам да си я избия от главата като гадже и ще се държа приятелски, ако тя каже, че ме харесва ще опитаме и така... :)