PDA

View Full Version : Дали има чувства ..



catherinearley
05-28-2013, 14:06
Здравейте , накратко историята ми е следната :
С въпросното момче се познаваме от 2 години , но се виждаме покрай един мой приятел и то доста рядко . Преди около три седмици на един купон той ме целуна и после дори правихме секс ( моля не ме съдете за това !), след случилото се той постоянно ме ръчкаше във фейсбук , харесваше ми някакви снимки , пишеше ми от време на време .. Миналата седмица трябваше да се видим , но той не успя и се разбрахме да ми дойде на гости на другия ден , защото бях сама в нас . Гледахме филм , говорихме си и отново спахме заедно .. но от тогава нито ми е писал , нито нищо а аз съм ужасно хлътнала и ще ми се пръсне главата ..... престраших се да го питам преди втория път да дойде в нас , дали случилото се на купона значи нещо за него и той отговори " да ".... моля ви за спешна помощ.
(той е на 20 , а аз на 17)

sneering
05-28-2013, 14:10
Има вероятност,както ще ти кажат и другите, че може би сексуалното го е водило повече от емоционалното,и сега се е пренаситил и е взел това от което има нужда.
Само 1 свят е имал към теб и то сексуалния,според мен.

catherinearley
05-28-2013, 14:13
Ако наистина е така , как да го попитам .. аз дори не мога да се престраша да му пиша , за да не ме помисли за някоя превзета

sneering
05-28-2013, 14:28
Пишеш му 'искам да говорим',и като се навие му казваш че се опасяваш нещата да свършат дотук,и искаш нещо повече от вече станалия секс.
Така хем не излизаш превзета,хем разбираш дали иска нещо повече от секс с теб.
Просто му пиши и ще скъсиш времето на чудене и болки в главата,ако всичко се окендза,значи е искал само секс и ще си намериш някой който иска нещо друго и ще ти е добре.

masochistic'love
05-28-2013, 15:06
Да, наистина е по-добре да му пишеш...така поне ще разбереш дали това ще е краят на ''връзката ви'' или началото на нещо повече. И няма смисъл да over think-ваш, според мен наистина е по-добре да говорите.

LadyTerrible
05-28-2013, 17:40
На мен не ми звучи много оптимистично положението.Вие май не сте се виждали двамата без да правите секс и по мое мнение май е само това.Не съм и убедена,че трябва да му пишеш ти.Ако това,че станалото между вас значи нещо за него е вярно,той би трябвало да те потърси след втория секс,не да те зареже просто така.Моят съвет е да изчакаш той да те потърси.Все пак е идвал у вас,правили сте го пак,сега е негов ред да действа.Въоръжи се с търпение и чакай да се появи и тогава по-добре преустанови сексуалните действия и излезте на среща някъде.Така ще се опознаете извън кревата все пак. ;-) Ако не се появи,обаче,просто се откажи и не го търси,защото явно единствения човек,на който му пука за тази "връзка" си ти.

catherinearley
06-01-2013, 15:14
Благодаря ви

Amore-Mio*
06-01-2013, 17:45
Има вероятност да е било само за секса.

catherinearley
06-03-2013, 15:03
Нещата се получиха повече от прекрасно , той ме потърси и сега сме заедно , благодаря ви че все пак коментирахте