Влез

View Full Version : Премахване на любовта

sneering
05-28-2013, 14:21
Има много теми и на всеки му е ясно,как човек се влюбва.
Но винаги трябва да имаш и резервен работещ план,какво да правиш след като си вече влюбен!
Да кажем гроздето е високо,острещния обект е момиче с пенис или ви е невъзможно да го имате,но имате чувства и то силни.
Какво правите,за да се махнат и как се настройвате?
Аз лично знам само един път на разочарованието,който помага много,но ще се радвам да науча или чуя на други подобни имунизиращи пътища!

Ivaaaaa
05-28-2013, 14:38
еми няма как просто
то си се забива в главата ти и не можеш да спреш да мислиш
поне при мен е така 8-)
колкото и да се опитвам да се разсея не успявам достатъчно
вярвам, че с времето всичко отшумява

Mase
05-28-2013, 14:42
зарови се в някоя дупка с една свещ и стой на гладно ще видиш как ще ти мине

klimatronik
05-28-2013, 14:45
Блокиране на всякакъв контакт с нея/него и чести занимания + общуване с други хора и момичета. Няма друг начин.
Лошото е , когато се налага да се виждате често по работа или в училище.
Каквото да се говори - само времето и вътрешната ти нагласа са личните ти оръжия

r0073x
05-28-2013, 16:43
Трудно се влюбвам, но стане ли и ако се окаже impossibru, просто оставям нещата, намирам си някакво занимание, което да ми прави густото и нещата отшумяват много бързо :lol:

Намери си нещо, което да ти прави кефа, да те влече и да нямаш търпение, един вид, да се захванеш с него. Понякога замества много добре всякакви любови & etc :)

valentina96
05-28-2013, 22:40
Темата не е лоша, но заглавието ми прави доста неприятно впечатление. "Премахване на любовта" .. ама да не говорим за някой болен орган, че ще премахваме? Хаха .. както и да е, според мен най-добрия начин е да се разсейваш с всякакви странични неща. Излизай с приятели, слушай музика, забавлявай се, прочети някоя книга .. Каквото и друго да кажа ще се повторя.

analgin
05-29-2013, 07:16
С каквито и занимания да се занимаваш не мисля ,че е възможно да спреш да мислиш за нещо подобно , според мен само времето е способно да успокои и разсее зародилото се влечение , ако е влюбване е много по-трудно , но чувствата се променят и отслабват. Любовта не се премахва , това не е някаква болест , която да има нужда от оперативна намеса .

klimatronik
05-29-2013, 09:11
напротив, измислили са лекарства. Влюбването си е типично заболяване, с повишаването на нивата на опредлени вещества в организма ;)

analgin
05-29-2013, 09:33
е окей , тогава й напиши рецепта и да си закупи нужните медикаменти за премахване на любовта , но наистина с такова предназначение , не някакви успокоителни или други подобни

klimatronik
05-29-2013, 10:01
е окей , тогава й напиши рецепта и да си закупи нужните медикаменти за премахване на любовта , но наистина с такова предназначение , не някакви успокоителни или други подобни
който иска, да си търси :Д . Има хапче за снишаване на тестостерона. ;д

DeHu
05-29-2013, 10:36
Ами те хората са го казали:"Далеч от очите,далеч от сърцето"...Друг е въпроса ако обстоятелствата налагат да се виждате често.

wtfstfu91
05-29-2013, 10:45
Първо отивам до някоя бутка и купувам един вестник. След това отивам пред компютъра или телевизора (зависи от настроението) и сядам на дивана/леглото. Събувам гащите и се изхрачвам върху половия си орган, слагам вестника под него и почвам да лъскам бастуня като топката на шарлатаните. След като свърша, хвърлям вестника и съм готов. Гарантирано е!

LadyDi
05-29-2013, 11:37
Какво значи "премахване" на любовта?
Няма формула, според която днес да си влюбен, а утре да ти е минало. Всичко с времето си. Въпрос на желание.

dolly
05-29-2013, 14:35
Хахаха... :D При мен това "премахване" е трудничко.Каквото и да правя,с каквото и да се занимавам не ми минава и това е.Трябва ми много време,през което да не виждам въпросния човек,да нямам никакви контакти с него и така до известна степен се получава.Само дето като го видя/то е просто невъзможно да не се случи :D /..-старата песен на нов глас.Кофти си е,но ако успееш да си повярваш,че можеш и без него,бавно,но сигурно ще успееш.Най-важна е вътрешната нагласа. ;)

DisappointedDreamer
05-29-2013, 14:37
Премахване на любовта? Т'ва ми звучи като отрязване на стърчащ косъм от иначе гладка коса :Д