View Full Version : Премахване на любовта
sneering
05-28-2013, 14:21
Има много теми и на всеки му е ясно,как човек се влюбва.
Но винаги трябва да имаш и резервен работещ план,какво да правиш след като си вече влюбен!
Да кажем гроздето е високо,острещния обект е момиче с пенис или ви е невъзможно да го имате,но имате чувства и то силни.
Какво правите,за да се махнат и как се настройвате?
Аз лично знам само един път на разочарованието,който помага много,но ще се радвам да науча или чуя на други подобни имунизиращи пътища!
еми няма как просто
то си се забива в главата ти и не можеш да спреш да мислиш
поне при мен е така 8-)
колкото и да се опитвам да се разсея не успявам достатъчно
вярвам, че с времето всичко отшумява
зарови се в някоя дупка с една свещ и стой на гладно ще видиш как ще ти мине
klimatronik
05-28-2013, 14:45
Блокиране на всякакъв контакт с нея/него и чести занимания + общуване с други хора и момичета. Няма друг начин.
Лошото е , когато се налага да се виждате често по работа или в училище.
Каквото да се говори - само времето и вътрешната ти нагласа са личните ти оръжия
Трудно се влюбвам, но стане ли и ако се окаже impossibru, просто оставям нещата, намирам си някакво занимание, което да ми прави густото и нещата отшумяват много бързо :lol:
Намери си нещо, което да ти прави кефа, да те влече и да нямаш търпение, един вид, да се захванеш с него. Понякога замества много добре всякакви любови & etc :)
valentina96
05-28-2013, 22:40
Темата не е лоша, но заглавието ми прави доста неприятно впечатление. "Премахване на любовта" .. ама да не говорим за някой болен орган, че ще премахваме? Хаха .. както и да е, според мен най-добрия начин е да се разсейваш с всякакви странични неща. Излизай с приятели, слушай музика, забавлявай се, прочети някоя книга .. Каквото и друго да кажа ще се повторя.
С каквито и занимания да се занимаваш не мисля ,че е възможно да спреш да мислиш за нещо подобно , според мен само времето е способно да успокои и разсее зародилото се влечение , ако е влюбване е много по-трудно , но чувствата се променят и отслабват. Любовта не се премахва , това не е някаква болест , която да има нужда от оперативна намеса .
klimatronik
05-29-2013, 09:11
напротив, измислили са лекарства. Влюбването си е типично заболяване, с повишаването на нивата на опредлени вещества в организма ;)
е окей , тогава й напиши рецепта и да си закупи нужните медикаменти за премахване на любовта , но наистина с такова предназначение , не някакви успокоителни или други подобни
klimatronik
05-29-2013, 10:01
е окей , тогава й напиши рецепта и да си закупи нужните медикаменти за премахване на любовта , но наистина с такова предназначение , не някакви успокоителни или други подобни
който иска, да си търси :Д . Има хапче за снишаване на тестостерона. ;д
Ами те хората са го казали:"Далеч от очите,далеч от сърцето"...Друг е въпроса ако обстоятелствата налагат да се виждате често.
wtfstfu91
05-29-2013, 10:45
Първо отивам до някоя бутка и купувам един вестник. След това отивам пред компютъра или телевизора (зависи от настроението) и сядам на дивана/леглото. Събувам гащите и се изхрачвам върху половия си орган, слагам вестника под него и почвам да лъскам бастуня като топката на шарлатаните. След като свърша, хвърлям вестника и съм готов. Гарантирано е!
Какво значи "премахване" на любовта?
Няма формула, според която днес да си влюбен, а утре да ти е минало. Всичко с времето си. Въпрос на желание.
Хахаха... :D При мен това "премахване" е трудничко.Каквото и да правя,с каквото и да се занимавам не ми минава и това е.Трябва ми много време,през което да не виждам въпросния човек,да нямам никакви контакти с него и така до известна степен се получава.Само дето като го видя/то е просто невъзможно да не се случи :D /..-старата песен на нов глас.Кофти си е,но ако успееш да си повярваш,че можеш и без него,бавно,но сигурно ще успееш.Най-важна е вътрешната нагласа. ;)
DisappointedDreamer
05-29-2013, 14:37
Премахване на любовта? Т'ва ми звучи като отрязване на стърчащ косъм от иначе гладка коса :Д