Влез

View Full Version : Връзки от разстояние

Mase
05-28-2013, 15:09
стана ми интересна тая тема ама не ми се търсеше за други такива извинявам се

Та, какво мислите за този филм, понеже гледам бая американски дечица се обичат така и правят драматични клипчета,които разпространяват в мрежата? За мен лично е голяма глупост, по-добре да сте един вид добри приятели смисъл да си споделяте различни bullshits, но не и да се водите заедно и влюбени само от гледане на снимки в фейсбук и прочие :lol:

r0073x
05-28-2013, 15:24
Няма такова нещо като "връзка от разстояние". Трябва да си изял 1 кило сол с този човек първоначално, за да си сигурен, че дори да се отдалечите (като разстояние) един от друг, той все още ще държи на теб, а няма да си хареса първата кака/батко в първата дискотека, както и че ще продължи да те обича. И вторият фактор е, че разстоянието трябва да е само временен фактор (т.е. след известно време човекът отново да се върне при половинката си или обратното). За мен ще е голям мъчение да обичам някого, когото за да видя, трябва да броя оставащите дни/седмици/месеци до срещата

Mase
05-28-2013, 15:25
a да и тва е, и трябва да имаш ебаси доверието щото от къде знаеш дали когато не е на линия не ходи да се джаска с някой :)

masochistic'love
05-28-2013, 15:33
Имам една приятелка, която си харесваше супер много един от Варна, той също я харесваше, но в крайна сметка тя го отряза само защото бяха на доста голямо растояние един от друг. А пък аз като бях малка "ходих" с един, който не живееше в София и беше супер тъпо и досадно, защото ми звънеше през 2 минути, за да ме пита к'во правя. :D

Mase
05-28-2013, 15:37
ми звънеше през 2 минути, за да ме пита к'во правя. :D

ахахахаахахахахаха :lol:

XTREMEFREERIDE
05-28-2013, 15:39
Както вече тръбя от половин десетилетие в тоя форум, водих връзка от разстояние в продължение на 4 години. Е, мога да кажа, че и сто кила сол да изям с някой, не бих имала друга такава връзка. Не ме интересува дали сме преживели много/малко/средно, какво-що, нито пък дали сме заедно от седмица. За мен е все тая.

Имаше вероятност сегашният ми приятел да замине за професионален стаж в Холандия за 2 години. Прекрасна възможност. Той много го искаше, аз също го исках за него. За седмица успях да направя план как ще заминем двамата, как ще се издържаме там, какво ще правя с образованието си, къде ще живеем и т.н. Слава богу, не се наложи да правим такава мащабна промяна в животите си.

За мен връзката между двама човека е нещо специално. Аз ако не мога да го докосна този човек винаги, когато пожелая, няма смисъл от сладките думички, гледането през уеб камери, чуването на изкривения му глас благодарение на мобилни устройства и всякакви новости. Наистина, живеем в един нов свят, технологиите правят много неща по-лесни, но е въпрос на разбиране. Интимността е нещо важно. Може би най-важното след доверието и вярността. И под интимност нямам предвид само секс.

mlakniwe
05-28-2013, 15:42
Приятелката ми е от друг град и се виждаме през 1 седмица някъде за 3-4 дни кво толкова, през другото време се чуваме по телефона или по скайп

Mase
05-28-2013, 15:43
Приятелката ми е от друг град и се виждаме през 1 седмица някъде за 3-4 дни кво толкова, през другото време се чуваме по телефона или по скайп

е тва е хубаво да, аз говоря за тея които не се виждат и въпреки това са големи любовчии

shmatarok
05-28-2013, 15:51
Зависи за каква връзка от разстояние става въпрос и дали възника в течение на самата връзка или просто си е... ми такава.
Принципно не ме кефят и не ми изглеждат особено сериозни, опитвала съм и не се получи. Дали щото бях на друг акъл тогава или заради нещо друго, не знам, ама все още съм скептично настроена.

mlakniwe
05-28-2013, 15:54
е тва е хубаво да, аз говоря за тея които не се виждат и въпреки това са големи любовчии

Ако наистина се обичат ще намерят начин да се виждат, ние не сме на близо на 50км ама си хващам влака и отивам, когато имам време или тя идва, но по рядко и стоя няколко дни, добре, че в този град имам и роднини, че инъче малко сложно става, ама ако имаш предвид виртуална връзка няя смисъл от нея :D Пък и така няя да си омръзнем, като не сме постоянно заедно ни домъчнява един за друг и после като се видим на живо чувството е много яко, даже тоя петък пак ще ходя за 3-4 дена да я видя, последно се видяхме на 25 май, тя беше у нас и така пък като завърши даскало ще дойде да живеем заедно

Mase
05-28-2013, 15:55
да именно за виртуална връзка говоря иначе такива като твоята ги подкрепям, защото наистина по-бавно си омръзвате и е супер сладко да видиш как се радва момичето да те види :lol:

marin4itu
05-29-2013, 08:46
В хиляда теми съм го писала. Имах връзка от разстояние 200км година и половина. Виждахме се всяка седмица. Или аз пътувах, или той. Сега живеем заедно също от година и половина.

Minwu
05-30-2013, 09:23
Ако обичаш един човек защо да нямаш връзка от разстояние с него? Какво като не можеш да го пипнеш сега? Плътските желания ли станаха най-важното? Друго е вече - тези американчетата дето го правят за внимание. Те там повечето нямат цел в живота и или имат тези връзки или се режат.. и набиват Мак-чета ( да не забравя). :D

Дефакто, да съм по точна - това им е като някакво оправдание за провалите в живота.

happy_milenitka
05-30-2013, 09:43
Според мен не е проблем една връзка да издържи на разстоянието, ако има достатъчно желание и чувства и от двете страни, но не и да е изцяло виртуална... Няма ли виждане поне от време на време и в бъдеще реална перспектива двамата да се съберат на едно място, за мен връзката е обречена.

valentão
05-30-2013, 10:12
мисля че тия връзки са обречени на пробвал

да поддържаш такава връзка трябват доста парични средства и излишно време , и също половинката ти като я няма и ще се нервиш , остъй тия работи

XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 12:49
Ако обичаш един човек защо да нямаш връзка от разстояние с него? Какво като не можеш да го пипнеш сега? Плътските желания ли станаха най-важното?

Аз казах, че не визирам само секса, ама кой да прочете. :)

girlwithblueeyes
05-30-2013, 12:51
Приятелят ми е военен но сме заедно от 3 години . Такаче да за мен има връзка от разстояние но трябва много постояноство и наистина да обичаш човека до теб .

valentão
05-30-2013, 18:40
Приятелят ми е военен но сме заедно от 3 години . Такаче да за мен има връзка от разстояние но трябва много постояноство и наистина да обичаш човека до теб .

еми той човека си живеи живота изневерява ти всеки ден със секретарката на майора пък ти стой го чакай

Minwu
05-30-2013, 19:11
Аз казах, че не визирам само секса, ама кой да прочете. :)
Не прочетох коментарите. Не се засягай (:

XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 19:20
еми той човека си живеи живота изневерява ти всеки ден със секретарката на майора пък ти стой го чакай

:cool: :cool: :cool:

Мони, ша занайш!!! От форума ако не разбереш, няма от къде. :cool:

girlwithblueeyes
05-30-2013, 19:32
Да бе Пири то ако тука не ми кажат значи работата е ясна
Апффлош Йонас :D

tori
05-30-2013, 20:44
Изцяло виртуална връзка - не. Не ме кефи идеята някак. Ако по някакъв начин обаче трябва да е далеч за определено време, не е много голям проблем.

YSMF
05-30-2013, 21:05
Имам приятелка, която е обвързана с мъж, който живее на другия край на България и се виждат най - много 2 пъти в годината и постоянно следи какво харесва във фейсбук, недай си Боже хареса снимка на момиче, вече е готова драмата. Не е за мен такава връзка.

HollyGolightly
05-31-2013, 01:54
Значи не съм само аз така. Само където ние сме заедно от година и половина и той е на мисия на другият край на света вече почти 6 месеца. Наистина такива връзки не са за всеки, но и двамата си имаме доверие и не се следим и не си правим проблеми.
Гадно е , че часовата разлика е огромна и той няма свободно време - час два на седмица, но пак е нещо, пък и знам, че няма да е все така.

XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 16:29
Връзки от разстояние, които са станали такива заради СЕРИОЗНА причина (като мацките с военните) - РЕСПЕКТ! Много сили ви желая да издържите на напрежението!

bloodyF
05-31-2013, 16:38
Имам приятелка, която е обвързана с мъж, който живее на другия край на България и се виждат най - много 2 пъти в годината и постоянно следи какво харесва във фейсбук, недай си Боже хареса снимка на момиче, вече е готова драмата. Не е за мен такава връзка.

То това НЕ е връзка, а губене на време и заблуждаване.

maks120
06-28-2013, 13:48
Зависи, ако и двамата искат да са заедно може да се получи. Аз от 7 месеца ходя с едно момиче, доста неща станаха, но не се отказахме един от друг. Тва не е много дълъг период май, но пак е нещо. Така, че зависи от човека, не винаги разстоянието е пречка. Имал съм няколко такива връзки и мога да кажа, че се получават нещата.