Влез

View Full Version : Имаш ли парички....

NewDisco
05-29-2013, 08:51
Значи проблема е следният ще изям доста hate.
В началото на 20-те съм като възраст изглеждам нормално имам и голяма патка като гледам все се коментира тука.
Бачкам и искарвам доста прилично количество пари + имам и сравнително богато семейство... но имам чувство че всяка мацка ме гледа като касичка и иска да е с мен заради парите... което много ме дразни как да разбера найстина ли ме влюбено едно момиче в мен...

пс Принципно не ги черпя ноно стоп и не им взимам скъпи подараци и тн...

примерно ... последната ми връзка беше с едно момиче което обичах страшно много и тя ме "обичаше" разделихме се след почти година запазих някакви нормални взаимотношения с нея след като напусна работата пак почна да идва при мен и да ми разправя колко лудо е влубена ... (секса си е супер и и казах че друго не мога да и дам вече... бтв горе-долу като се разделяхме и невървяха нещата спа с един мой приятел така че мастия нз за какво е споменавам даже...)

Mase
05-29-2013, 08:59
еми тва е един от минусите да си богат и да ти личи, смисъл няма как просто хаха

dimitar_ak
05-29-2013, 09:07
С времето се научаваш да различаваш златотърсачките. На повечето им личи от километри.

marin4itu
05-29-2013, 09:07
Свестни момичета има, че даже и свободни се намират. Но ако парадираш с парите си както в тази тема, е нормално да ти се лепят, както ти се изрази, "мастии".

NewDisco
05-29-2013, 09:15
Аз пред тях си мълча по принцип съм и доста скромен и се въртя по разни културни барчета и рок клубчета (не толкова културни) ... но като поканиш някои вкъщи или минеш да я вземеш с колата съвсем и се променя психиката... даже сме се харесали с някаква мацка примерно тя даже ме мислеше че съм съвсем без лев и всичко точно :) много и се радвах след 2 седмици като надуши златото я гледам че се държи съвсем по друг начин... което много ме издразни и и бих шута

dimitar_ak
05-29-2013, 09:24
Следващата я вземи с градски транспорт.

DoubleDMG
05-29-2013, 09:44
Mi bateнце като си паралия.. Вземи си 2-ра кола, вземи си апартамент под наем и ги кани там? След т'ва казваш че имаш работа като искаш да се прибираш и си ти човека .. Направи 1 връзка 6-7 месеца виж как вървят нещата и след това й покажи кой си всъщност за да живеете нормално.

Chacho
05-29-2013, 11:28
Няма как да разпознаваш, те не идват от ден 1ви с идеята да ти грабят парите. Както свикне - така ще е. Може би и твоето отношение към парите й повлиява. Сам трябва да знаеш и парите как влияят, за да можеш да разпознаеш кога е запленена от идеята.

LadyDi
05-29-2013, 12:27
C'est la vie

Mase
05-29-2013, 12:34
C'est la verite

LadyDi
05-29-2013, 12:35
но имам чувство че всяка мацка ме гледа като касичка и иска да е с мен заради парите... което много ме дразни

Как стигна до този извод? Дай примери какво правят момичетата, че смяташ, че са с теб заради парите ти.

anonymous708973
05-29-2013, 12:38
Примерът ти е неадекватен. Наистина е възможно пак да е искала да се съберете и това да няма връзка с напускането на работата.

За другото... няма как да разбереш от самото начало. Окей е да си баровец, просто не се дръж като такъв - не я разкарвай с колата до кварталния магазин, не купувай скъпи питиета ей така, не изпращай цветя с повод и без повод, не я води по скъпи ресторанти и ще разбереш дали това я вълнува всъщност.

FuCKkK13
05-29-2013, 13:28
С времето се научаваш да различаваш златотърсачките. На повечето им личи от километри.

съгласна съм.. а и явно ти личи.. пробвай да не го показваш при запознанство с нови момичета и в същото време да бъдеш себе си...

Amore-Mio*
05-29-2013, 13:29
Сам правиш така нещата, че ги провокираш да те искат заради парите.
Ти парадираш с материалното, обръщаш голямо внимание и вероятно се правиш на "егати пича, елате при мен, аз съм богатия", а не трябва да е така.

valentão
05-29-2013, 13:33
Според мен е тъпо да се крие и да не си живее нормално както на него му харесва , само и само да разбере дали е попаднал на златотърсачка. Тая идея да не ви хрумна от оня филм с Еди мърфи ?????

Според мен просто пусни някъв тест , примерно кажи че изведнъж си я окъсал и си продаваш колата и иди я вземи 2-3 пъти с такси и виж реакцията примерно :smt023 Или кажи че положението ти е тънкаж и не ти се излиза много по ресторанти , или нещо от сортя , ся не знам кое ще проработи най добре при теб ама ще се досетиш :smt023
Или примерно кажи че живееш под наем,колата е на приятел като ти я е дал за седмица

LadyDi
05-29-2013, 13:47
Според мен е тъпо да се крие и да не си живее нормално както на него му харесва , само и само да разбере дали е попаднал на златотърсачка. Тая идея да не ви хрумна от оня филм с Еди мърфи ?????

Според мен просто пусни някъв тест , примерно кажи че изведнъж си я окъсал и си продаваш колата и иди я вземи 2-3 пъти с такси и виж реакцията примерно :smt023 Или кажи че положението ти е тънкаж и не ти се излиза много по ресторанти , или нещо от сортя , ся не знам кое ще проработи най добре при теб ама ще се досетиш :smt023
Или примерно кажи че живееш под наем,колата е на приятел като ти я е дал за седмица

И каква е разликата между това, което другите предлагат и това, което ти предлагаш? И в двата случая се преструва на нещо, което не е, също като Еди Мърфи.

valentão
05-29-2013, 14:00
Има разлика с това да си купи нова кола и това да ползва 2 пъти такси нали така ? Градския транспорт пък е много крайно , за тези които не са му свикнали. Това не е фрапантна промяна , да си сменяш стила на живот и т.н. , просто краткотрайно и лесно излизаш от това положение

LadyDi
05-29-2013, 14:12
Не врат, ами шия.

valentão
05-29-2013, 14:14
или да прави като мен , да си се държи нормално и да демонстрира това което си има , само че дали има набито око като на орел (като мен) :smt051 отдалече усещам кога ми лицемерничат , то в това се крие тайната да можеш да разпознаеш без да се издадеш и да има ревендж

LadyDi
05-29-2013, 14:20
В общи линии накрая си с този, който сам си си заслужил/спечелил.
Докато има кой да дава пари, ще има и кой да ги взима. И обратното.

ShtrudeL
05-29-2013, 14:28
В началото на 20-те съм като възраст изглеждам нормално имам и голяма патка като гледам все се коментира тука.
Бачкам и искарвам доста прилично количество пари + имам и сравнително богато семейство..

не спомена комплексите и липсата на увереност, но нищо

valentão
05-29-2013, 14:31
В общи линии накрая си с този, който сам си си заслужил/спечелил.
Докато има кой да дава пари, ще има и кой да ги взима. И обратното.

то нали знаеш че момчето може да пуска тая тема като залъгалка :cool: да разбере процента от момичета как мислят и дали ще му се изкефят на пръцналата Х5ца примерно :cool:

LadyDi
05-29-2013, 14:33
Няма жена, на която да не ѝ допаднат лукс и възможности. Въпросът е да си намери такава, която да избере него и да приема тези неща като бонус, вместо да избере тези неща и да приема него като камък на шията :cool:

valentão
05-29-2013, 14:44
АААААА добре добре :p я сега кажи , да не вземе да стане да си намери такава която да избере него и да приема лукса като бонус , ама в един момент материалното да излезе на първи план и бонуса да стане той , а нали знаеш бонуса какво прави , харчи се бързо и после изчезва :D

LadyDi
05-29-2013, 14:47
Е тва е паричен бонус, премия. Аз имах предвид просто приятна част от общия пакет.
А колкото до другото - никой не е застрахован. Затова няма каталози, според които да си избереш перфектната половинка.

SpiritInBlack
05-29-2013, 15:33

По-хубаво да я разкара ..пешачката !

r0073x
05-29-2013, 15:36
Просто ѝ покажи, че тия пари се съобразяваш, как ги харчиш, че не ги пръскаш за щяло и нещяло, покажи ѝ как ги изкарваш (дано има малко мозък, да осъзнае, че не ги береш) и не прави големи харчове в нейно присъствие. Ок, нека знае, че имаш кинти, ама от самото начало да е наясно, че не ги даваш с лека ръка.
Някой път като поиска нещо и ти усъмни, че е сребролюбка, кажи ѝ че баш в този момент си забравил парите си или по една или друга причина не можеш да платиш. Ако се нацупи или реагира по-остро, работата е ясна :)

tigity
05-29-2013, 15:48
Виж сега наистина съществуват момичета, които главно се интересуват от пари :), но съществуват и такива за които парите не са главна цел в живота.ДА, може би не си попаднал на правилната, но това не значи че трябва да губиш надежда.Все пак за всеки пътник има влак.Работата при теб според мен е че прекалено си се задълбочил над това че си богаташ и че някоя ще се въсползва от теб или подобия .. ами докато така си мислиш истинска връска няма да имаш.Според мен трябва да си търсиш равностойна на теб, смисал такъв ако си вземеш по обикновено момиче рано или късно ще се усети това неравенствно м/у двамата. Нали се сещаш, че рано или късно ако си взел по обикновенна ти малко или много ще и казваш какво да прави ако в тебе е "ножа и вилицата" така че много хубаво си прецени :) Просто тва е жестоката истина не си налагам мнението, не е задължително да се случва, но така мисля аз :)

sneering
05-29-2013, 17:02
Точно това което казваш че те дразни,те кефи и искаш да си,но не можеш!
Темата е пълен цирк.

tori
05-29-2013, 19:40
Недей че току виж си купил тролей.

marin4itu
05-30-2013, 08:41
Добре де, аз искам да те питам нещо.. Парите, които харчиш изцяло ли си ги изкарал ти? Сам ли живееш в апартамент, който ти си купил и обзавел? Колата сам ли си я купи? Сам ли й поемаш ремонтите?

NewDisco
05-30-2013, 09:30
Добре де, аз искам да те питам нещо.. Парите, които харчиш изцяло ли си ги изкарал ти? Сам ли живееш в апартамент, който ти си купил и обзавел? Колата сам ли си я купи? Сам ли й поемаш ремонтите?

Да/Не какво значение има. Живея сам в апартамент .

LadyDi
05-30-2013, 09:45
Да/Не какво значение има.
Има значение. Когато сам си изкарваш парите, отношението към тях е различно и то се усеща от останалите.

NewDisco
05-30-2013, 09:53
Не съм си купил всичко сам естествено ... ако някои на ~20 може да си вземе апартамент в Бъглария с работа ще го дават по новините сигорно. Колата сам си я взех и си я подържам и ценя парите ... както казах не ги хвърлям наред на всяка женска ... а и не се хваля примерно че имам кола но нормално е да те питат примерно имаш ли кола или като ще ходиш на кино да си я закараш дамата,,, но имам чувство че всички жени след това почвате да си променяте много куцо отношението към мъжете....

LadyDi
05-30-2013, 09:54
Малък си още, това ти е проблема.

valentão
05-30-2013, 09:56
Не съм си купил всичко сам естествено ... ако някои на ~20 може да си вземе апартамент в Бъглария с работа ще го дават по новините сигорно. Колата сам си я взех и си я подържам и ценя парите ... както казах не ги хвърлям наред на всяка женска ... а и не се хваля примерно че имам кола но нормално е да те питат примерно имаш ли кола или като ще ходиш на кино да си я закараш дамата,,, но имам чувство че всички жени след това почвате да си променяте много куцо отношението към мъжете....

има такива момичета които няма да се впечатлят особено понеже не разбират от коли и/или не ги интересува , обаче ако я водиш само на скъпи барове и ресторанти ще се издадеш там ;) и гледай да не им казваш с колко пари разполагаш в портмонето, в смисъл да не виждат банкноти и т.н

marilyn
05-31-2013, 11:14
Да, нормално е да я закараш. Нормално е и да я заведеш на кафе и да я черпиш. Просто отначало, като се запознаеш с някоя мацка не я води от първите срещи на някакви скъпарски места. НА мен лично това би ми било кофти, защото аз нямам такива възможности и разполагам с по-малко финанси. Така като я опознаеш ще видиш дали те кефи и дали си струва. Златотърсачките си личат.

Hilary_
06-01-2013, 08:45
Какво друго искаш да гледат? Грамотността ти?

pifiella
06-01-2013, 20:24
Малелей

Seattle
06-02-2013, 07:36
Знам как се чувстваш :) Реалността е такава че повечето искат да се возят в лъскави коли, просто сегашното поколение е такова: материално. Всъщност ми се струва че тва се случва само по Балканите. Както и да е, тва е извън темата.

Кво имаш, е трудно да го скриеш затова не се мъчи. Начина по който аз "лекувам" всички е следния: Казвам си всичко в прав ред: да, имам нова кола, апартамент, и пари. Работя и си изкарвам. Аз съм научил всички приятели и познати че аз като имам, не означава че те ще пият или хапват на мой гръб. Когато ми е кеф, казвам накрая да не се претесняват че аз ще почерпя/оправя сметката. Който може излиза с мен на кафе или заведение, който неможе а има желание винаги намирам време и начин да се видиме и прекараме време заедно. Та мисълта ми е че дори и да имаш, когато човека на среща знае че няма да го огрее то си проличава дали иска да е с теб или с парите ти.
При гаджетата, няма как да не почерпиш в началото, но като цяло ако е свястно момиче ще и стане неудобно след 2-3тия път и ще поиска сама да си плати кафето, примерно. Правете работи които не изискват финанси като разходки в парка или кафенце в къщи и просто си говорете. След време всичко се разбира за какво е било, то направо става очевадно.

lipecek
06-05-2013, 09:11
Бате ти си с голяма пишка, бачкаш предполагам грамотна работа а не амалска, изкарваш кинти за тебе си най вероятно живееш с ваще или отделно но във ваше жилище, от малък си възпитан да бъдеш аругантен и искаш да си сложиш маска на средностатистически келеш от провинцията дошъл да бачка като пицар или строител в София ?

Е*аси ! Че всички ние искаме да сме като тебе а ти искаш да си като нас леко пропаднал. Луд ли си къв си ?

Търси си момичета които са като тебе. Нужно ли е да излизаш с първокурснички. То вярно, че сте набори ама хората от провинцията имат друго възпитание и мисли в това число и аз. Харчи си кинтите, чукай си и така.

Съвет от мен ако искаш сериозна връзка но на тия години трудно: Търси си момиче на което е разбито семейството - разведени, починали и т.н А ако то живее само с майка си без никой друг роднина вервай ми вечно твоя ше е !

Chacho
06-05-2013, 10:22
^Да, да. И ако не си намериш такава от разбито семейство, поне си потърси някоя с изваден бъбрек.

anonymous708973
06-05-2013, 16:50
Бате ти си с голяма пишка, бачкаш предполагам грамотна работа а не амалска, изкарваш кинти за тебе си най вероятно живееш с ваще или отделно но във ваше жилище, от малък си възпитан да бъдеш аругантен и искаш да си сложиш маска на средностатистически келеш от провинцията дошъл да бачка като пицар или строител в София ?

Е*аси ! Че всички ние искаме да сме като тебе а ти искаш да си като нас леко пропаднал. Луд ли си къв си ?

Търси си момичета които са като тебе. Нужно ли е да излизаш с първокурснички. То вярно, че сте набори ама хората от провинцията имат друго възпитание и мисли в това число и аз. Харчи си кинтите, чукай си и така.

Съвет от мен ако искаш сериозна връзка но на тия години трудно: Търси си момиче на което е разбито семейството - разведени, починали и т.н А ако то живее само с майка си без никой друг роднина вервай ми вечно твоя ше е !

Все още обмислям простотията, която току-що изтърси.

PainMonopoly
06-05-2013, 16:57
Намери си по-богата от теб. :Д

NomNomNom
06-05-2013, 18:43
Намери си по-богата от теб. :Д

Не всички мъже се чувстват добре на този вариант, което в последствие се отразява много негативно.

LadyDi
06-05-2013, 18:48
Все още обмислям простотията, която току-що изтърси.
арУгантна простотия, смея да кажа

lipecek
06-05-2013, 21:47
Бях свидетел на такъв тип връзка :D и даже още съм. 3 години изкараха и са си заедно още.