View Full Version : Предложение за секс - по фейсбук
BadEvilCensor
05-29-2013, 09:09
Та днес получих доста странно предложение по фейсбук. Едно момиче, с което се запознахме преди известно време (на живо, не по фейсбук, просто си разменихме фейсите), ми пише изведнъж и ме пита дали искам да правя секс със нея. Опитах се да й обясня, че трябва да изчака някой, когото харесва истински, но тя каза, че ме харесва и иска да го прави с мен. Тя наистина е готина и красива, и си уговорихме ден и час на срещата ни. Единственият проблем, който виждам, е че тя е на 14, а аз съм на 18. Аз си падам малко параноик понякога и ми се струва, че или някой (тя или някой, който се е добарал до фб-то й) си прави гавра с мен, или че е някакъв трап... за не знам какво. На това ме навежда фактът, че дискусията ни завърши с "не ми пиши дотогава ;d".
Та, моля ви, споделете своето мнение - трябва ли да НЕ се срещам с нея?
Не си пестете хейта, ако има такъв, де.
ТОВА Е ЯВОР КОЛЕВ ! ИСКА ДА ТЕ ЗАРИБИ И ПОСЛЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ ПО МЕДИИТЕ И ДА РАЗКАЗВА, ЧЕ СИ ИЗПЕЧЕН ПЕДОФИЛ ! НЕ СЕ ХВАЩАЙ !
BadEvilCensor
05-29-2013, 09:39
ТОВА Е ЯВОР КОЛЕВ ! ИСКА ДА ТЕ ЗАРИБИ И ПОСЛЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ ПО МЕДИИТЕ И ДА РАЗКАЗВА, ЧЕ СИ ИЗПЕЧЕН ПЕДОФИЛ ! НЕ СЕ ХВАЩАЙ !
И аз така си мисля, обаче фактът, че с нея се познаваме извън фейсбук и не сме се запознавали въобще през фейсбук, плюс че тя ми писа, а не аз на нея, ме навежда на мисълта, че може и да не е ГДБОП. Те да не би да ходят наляво-надясно да питат случайни хора дали искат да правят секс с непълнолетни... това се води подстрекателство. И все пак, като почнах да мисля както трябва, сиреч с по-високата глава, почва да ми намирисва все повече и повече и май май ще й напиша, че няма да се появя.
ТАКА ЩЕ ДОКАЖЕШ, ЧЕ СИ ЛЕКО ГЕЙ, А МОЖЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ДА Е ВЛАДО КУЗОВ И САМО ЩЕ МУ ДАДЕШ КУРАЖ, ЧЕ СИ ПАДАШ ПО ЕДНОПОЛОВИТЕ ЛАСКИ !
САМ ИЗБИРАЙ ВЛАДО КУЗОВ ИЛИ ЕДИНИЧНА КИЛИЯ С БАЙ СТАВРИ, СТРОГ, НО СПРАВЕДЛИВ !
BadEvilCensor
05-29-2013, 09:45
Хаха, радваш ме :D
Ама малко по-сериозно, моля.
Tomorowland
05-29-2013, 10:16
Според мен или те е*ава някои или момичето е леко загоряло , ама лично аз не бих тръгнал да се занимавам с 14 годишна пу*тка просто не си заслужава. Според мен не се опитват да те изкарат педофил това го изключвам като вариант. Най-лесно ще разбереш като и поискаш номера и си говорете директно по телефона,такива съобщения и уреждания по FB по скоро са трап.
dream1707
05-29-2013, 10:18
Просто недей да ходиш, едва ли си, чак толкова отчаян за единия му секс, че да рискуваш...
щи резне чурката недей да рискуваш :) +тва къв е кефа от секса с 4 години по-малко дете даже от теб :lol:
mlakniwe
05-29-2013, 12:03
Ти като по-голям вместо да и кажеш още си малка нее тряя да правиш такива работи-опасно е мойто момиче, не бързай-ти ко прайш-веднага се съгласяваш-бахти хората
Щом искаш хейт ето ти: :D
Може и някой да се бъзика. Това, което виждам обече е една лигла, чиито малоумни приятелчета вече са го правили и иска и тя да го прави и да им разказва.... :-?
За нея няма какво повече да коментирам, ама ти с какъв мозък се хващаш на някаква, която почти не познаваш независимо колко е готина и красива.... На 18 си, не е като да си малък!
Anjelina_1990
05-29-2013, 13:48
Направо блоквай,не си заслужава да го обсъждаме.Жалък опит да си привлече внимание към особата си, момичето.Не се връзвай в тези фейсбуци повечето лъжат.Успех в любовта!
Fisherman
05-29-2013, 15:29
Ти като по-голям вместо да и кажеш още си малка нее тряя да правиш такива работи-опасно е мойто момиче, не бързай-ти ко прайш-веднага се съгласяваш-бахти хората
А ти бе,твойта се едно не е на 8 и те върти как си иска
BadEvilCensor
05-29-2013, 15:31
Аз й го казвах де, не съм се съгласил веднага :D
Благодаря за съветите, мисля да ги последвам!
nevermind...
05-29-2013, 15:36
ама ти с какъв мозък се хващаш на някаква, която почти не познаваш независимо колко е готина и красива.... На 18 си, не е като да си малък!
It's called stupidity.. Колко тъп и отчаян си, че се връзваш на някоя, която е на 14 и то по фейсбук? Цъ, цъ, цъ..