Влез

View Full Version : много въпроси без отговор

sexypanda
05-30-2013, 14:17
Имам няколко въпроса. :)
1.Как е най - подходящо да кажа на момче че го харесвам?
2.Разплаках се като го видях на снимка прегърнал друго момиче. Какво значи това?
3.Добре ли е за здравий да го погъделичкам или ощипа лекичко?
благодаря предварително ... :)

TROLLDADLOLCAKE
05-30-2013, 15:26
Здравей !
Първо , не е нужно да му го казваш , би мога да му го намекнеш .. било то в чата , на живо , или чрез приятелка.
Второ , това говори , че ти най - вероятно вече имаш някакви чувства към него.
Трето , нещо не ме кефи тази идея с " гъделичкането " , просто се усмихни , поздрави го и го попитай как е ! Успех !

marilyn
05-31-2013, 17:42
Здравей !
Първо , не е нужно да му го казваш , би мога да му го намекнеш .. било то в чата , на живо , или чрез приятелка.
Второ , това говори , че ти най - вероятно вече имаш някакви чувства към него.
Трето , нещо не ме кефи тази идея с " гъделичкането " , просто се усмихни , поздрави го и го попитай как е ! Успех !

+++++++++

Наистина, не му казвай "Аз те харесвам" или нещо подобно...

tigity
05-31-2013, 17:48
1.Как е най - подходящо да кажа на момче че го харесвам? - излизате само двамата намеци ала - бала ... ако си сигурна че и той те харесва направо го целуни :)
2.Разплаках се като го видях на снимка прегърнал друго момиче. Какво значи това? - еми значи че си много хлътнала :) и че си слаба като характер <това не е хейт, не бъди слаба пред него определено няма да му хареса>
3.Добре ли е за здравей да го погъделичкам или ощипа лекичко? - емиии може да го гушнеш примерно тва е по подходящо

avgo01
05-31-2013, 17:57
Това, че е прегурнал дадено момиче не бива да те притеснява. Не се притеснявай ! Живота обича смелите. ;) Поговори си малко с него, ако не можеш на живо, не пречи и да си пишете. Покани го на кино, кажи му той да избере филма и часа и така ще си спестиш трудното дефиренциране на ''не мога, имам работа'' и ако приеме, излезте си, поговорете си и успех ! :) :)

пп. Ако излезете го можеш да го гушнеш като го видиш, а на края да срещата го целуни по бузата. ;)