View Full Version : Просто шега ли е било..
Здравейте.
Преди няколко месеца бях пратила приятелство на едно момче,което ми изглеждаше симпатично,той прие и беше ми писал, дали се познаваме,а аз отговорих не и това ни беше писането,до онзи ден,когато той ми писа и страшно много се учудих,защото от доста време го имам в приятели,но не съм се престрашавала да му пиша,макар че ми е минавало през ума.Учудих се,как така изведнъж реши да ми пише,останах приятно изненадана впоследствие стана дума за зодиите каза че е Водолей,и му казах че досега не съм познавала отблизо човек с тази зодия,и той ми писа,че сега имам този шанс и аз му писах:Това предложение ли беше и той ми вика:Нещо такова и вика и ти ако искаш аз отговорих с "да" тъй като и без това ми е симпатичен и той ми пращаше целувки и т.н. изглеждаше доволен от отговора след това си писахме по други теми..ту аз питах,ту той това се случва понеделник и от тогава насам въобще не ми е писал,макар че е на линия Много ми е странно хем ми предлага хем иска да се опознаем,а не ми пише нали за тази работа трябва да се виждаме да излизаме заедно,а то за среща "на живо" въобще не е ставало на дума,уж ме харесва,а няма никаква активност от негова страна и се чудя дали въобще е бил сериозен въпроса,и ся ми е тъпо така.Иначе той е на 17 а аз на 19 той е Водолей аз Овен.Чела съм че Водолеите са студени и не показват чувствата си,но все пак.чак пък толкова...
Чакай, звучиш като десет-годишна. Какво ти предлага? Да излезете и да се опознаете? Ами викни го на кафе, говорете си. Не гледай зодиите, и за овен и козирог не пише хубави неща, но вече втора година съм с моя човек. Характера на човек не зависи от подредбата на планетите в момента на раждането, нито от цвета на очите, косата, бельото и така нататък.
Хаха що се занимаваш изобщо, на тези години си търси нещо по-сериозно.
Хем е по-малък, хем те върти... Не се занимавай.
BrokenKnight
05-30-2013, 19:55
значи виж ся , пича като вижда че не пишеш сигурно чака да му пишеш поне веднъж ти замисляла ли си се ?
винаги съм се чудил защо се правите на такива каквито не сте и чакате все ние да ви пишем първи ,тва че сте нежния пол съвсен не означава че не трябва да правите крачки които са във ваш интерес .
Ами аз му харесвам публикациите за да се сети да ми пише,вече следващата стъпка е в неговите ръце.
:lol:
Мухаха, значи имам да пиша на 227 мацки, че и моите неща ги лайкват доста, даже си правят други профили 8-)
Качи си една полугола снимка у фб, ако не я лайкне. Отпиши го
girlwithblueeyes
05-30-2013, 20:07
Пак ли почнахте с тия зодии?
аха да тва е супер отвратително постоянно да чакате ние да ви пишем
Има решение.
Ще чакате и вие...
Зодии? Хороскопа на Алена и не се занимавай.
:lol:
Мухаха, значи имам да пиша на 227 мацки, че и моите неща ги лайкват доста, даже си правят други профили 8-)
Много ясно,че ще пишеш,но само на тази от която се интересуваш,и ако искаш да стане нещо между вас.
Много ясно,че ще пишеш,но само на тази от която се интересуваш,и ако искаш да стане нещо между вас.
Не. Много зависи каква зодия е.
М/у аз не пиша на всяка която харесва нещо, излезнал съм от филма..
Ако имаш да казваш нещо, кажи му го директно, ако не ти стиска изобщо не се занимавай.
Какво увъртате не ми е ясно, разбирам да си доста малка, но не си.
Просто луната тази седмица е във Водолей, което пречи на комуникацията му с момичета. Спокойно, не е било шега. :)
Просто луната тази седмица е във Водолей, което пречи на комуникацията му с момичета. Спокойно, не е било шега. :)
По новините го казаха. Това е била липсващата част.
За рак, имате ли информация?
За лъв, и за риби, също ме интересува..
Все пак той ми е предложил,и аз съм показала интерес,отговорила съм положително ...какво още чака.
Да го питаш ти да се разберете за кафенце, разходка, кино... Сймтинг лайк дат.
Така и не разбрах как ще ти стане ако му пишеш?
Лъв случайно да имат проблеми с комуникацията напоследък, че и аз се интересувам? 8-)
Все едно му се моля да излезем на кафе,на важния,то има ли желание си личи.Явно още не е пораснал достатъчно би трябвало да ги знае тези неща как стават.
Лъв случайно да имат проблеми с комуникацията напоследък, че и аз се интересувам? 8-)
Съмняваш ма, с тва изказване.
С коя буква започва името на лъва?
Все едно му се моля да излезем на кафе,на важния,то има ли желание си личи.Явно още не е пораснал достатъчно би трябвало да ги знае тези неща как стават.
Значи че и ние когато ви молим да се видим, или като ви каним на кафе, в вашите очи изглеждаме, като пълни идиоти?
Ми значи и ние ще спрем, щото и ние ще изглеждаме нелепо..
strawberry88
05-30-2013, 21:20
Пиши му ти и го покани.Защо искаш всичко да прави той?А и това, че му пишеш и каниш, не те прави да изглеждаш глупава. |(
shmatarok
05-30-2013, 21:34
:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Тая тема е направо "ЗвездитИ ми го гУворят"
Съмняваш ма, с тва изказване.
С коя буква започва името на лъва?
В, за мен става въпрос :Д
Авторке, викаш мъжете могат да канят, да се молят, но ние не? Канила съм момче, не е голяма философия. Не мислиш ли, че и ти не си достатъчно пораснала, за да си над тези неща? Ако искаш да излезеш с него просто намираш начин.
BrokenKnight
05-31-2013, 07:31
Ами аз му харесвам публикациите за да се сети да ми пише,вече следващата стъпка е в неговите ръце.
не става така с лайкове на публикации, щом и ти го харесваш ше се " престрашиш " да му пишеш веднъж - два пъти... и обърни мохабета нещо за кафе, ама с леки намеци само (не е задължително, препоръчително е) и виж след това дали ще почне да ти пише и той, изчакай и ако видиш ,че не кълве от никъде заеби майна :D
LadyTerrible
05-31-2013, 16:09
Опа и аз съм овне :D
Наистина звучиш по-малка,отколкото казваш,че си.Не ми звучи като нещо сериозно,може просто да му е било забавно да си пишете,обаче в последствие да му е станало безинтересно,може да не му се занимава с момиче,а може и да си пада по друга,не се знае.Според мен можеш да се прежалиш да му пишеш един път ти и после,ако пак не ти пише,просто го остави.За това със зодиите е малко раничко,трябва да го опознаеш първо и тогава да го асоциираш със характеристиките на зодията му,които не са верни за всеки човек,имай предвид. ;-)
Писах му,прави се на луд,вика че не помни какво ми е предложил..
годините нямат значение аз съм вече една година с моя приятел а ние имаме 4 год <като аз съм по голямата> всичко е до акъл :)