Влез

View Full Version : Дали ме харесва ??

dani4kata
06-01-2013, 12:20
Здравейте,аз съм на 14 и наскоро започнах да ходя на тренировки(в смисъл да се занимавам със спорт) и там се запознах със едно момче от нашия клуб.И сигурно на втория ден някъде разбрах че го харесвам, само че не знам дали и той има някакви чувства.Той е 2 г. по-голям от мен и в момента е необвързан. Виждаме се доста често и много пъти съм го виждала да ме заглежда,само че не ми говори. Той е доста срамежлив и може затова, а пък и ние се познаваме от скоро.А и според една приятелка причината е , че майка ми е треньорката и се притеснява дали ще му каже нещо на въпреки. И така постоянно се зяпаме без да си говорим. И се чудя дали ме харесва? Много хора ми казват ,,да", но аз се чудя. И аз не предприемам нищо, защото пък майка му и баща му са шефове на моите (майка му-на майка ми защото е председателка на клуба и баща му - на баща ми,защото имат фирма и баща ми работи при тях), а те винаги са покрай него и ме е срам да му кажа дори здрасти. Та така кажете ми моля ви какво да правя, за да може нещата между нас да потръгнат? И за момчетата-как трябва да се държи, ако ме харесва !!!

Благодаря предварително!!

nationalAdvisor
06-01-2013, 12:34
Съдейки само по твоите думи, вероятно си му интересна, но е срамежлив да направи първата стъпка.

Ако преодолееш твоя срам ( явно имаш желание ), отиди при него след/преди тренировка и го попитай нещо свързано със спорта, който тренирате, поговорете си няколко минути и виж как реагира.

Ходи така няколко пъти ( през тренировка примерно ) от време на време и виж как вървят нещата, той ще се отпусне евентуално и можете да се видите след тренировка.

dani4kata
06-01-2013, 12:35
Mnogo ti blagodarq ! Tochno taka me syvetvat i priqtelite mi ! Shte vi poslusham!