Влез

View Full Version : Смотана = девствена или спала с 1-2ма

just_a_girl2007
06-01-2013, 20:29
Днеска имах интересна среща с един мой познат с объркано и изкривено мислене (или по-точно се засякохме в кварталната дупка). Та според тоя мой познат , ако една жена/момиче не се ебе наляво надясно и ако не излиза всяка вечер по заведения и дискотеки, е СМОТАНА!
Аз си имам сериозен приятел (второто момче с което съм спала) и според моя познат това е нелепо. Аз съм с моето гадже по любов, не заради пари или колата му. И това ме прави смотана. :D
Не пиша тази тема тук, защото съм засегната по някакъв начин. Просто се чудя на днешните мъже/момчета (НО не всички момчета) какви възприятия имат за жените.

POLLINA
06-01-2013, 20:44
Приятелят ти е адски кухо парче

Fisherman
06-01-2013, 20:51
Ми аз мисля,че жените са хора и имат нужда от любов,грижи и много внимание.Двете ми приятелки,които до сега съм имал ,съм ги третирал,като принцеси,защото мисля,че така е редно.Па нека си ги има тия ебачи,утайки и боклуци,едно е да се изпразниш на лицето на момичето безчувствено,друго е да го направиш супер щастливо и да изпълниш живота му със смисъл,без да очакваш тя да легне с теб на всяка цена. :)

D*Rose
06-01-2013, 20:52
Просто се чудя на днешните мъже/момчета (НО не всички момчета) какви възприятия имат за жените.

Никога не избирате нормални, приятни, такива които се държат добре с вас момчета. Това е моето мнение; че винаги оня гъзар отсреща, който се държи като гамен и се прави на интересен, ама винаги намазва.

Violenza
06-01-2013, 20:54
Аз се оказах смотана. :( Живяла съм в заблуда за себе си.

granger
06-01-2013, 20:55

Нека си основем сестринство на смотанячките!

Fisherman
06-01-2013, 21:02
лузърки

HollyGolightly
06-01-2013, 21:24
Нека си основем сестринство на смотанячките!
Още една изостанала ще приемете ли в клуба си 8-)

pifiella
06-01-2013, 21:34
Мале, назад съм с материала.Кажи на твоя приятел,че влизам в манастир...

Fisherman
06-01-2013, 21:45
Предпочитам да и се изпразна в устата , а тя да е с теб за пари кой е прецакания ? ХАХАХАХАХ

Не знам кой е прецакан,момиче никога не е било с мен заради пари,все пак оставям плиткоумните за ебачите

tori
06-01-2013, 22:10
Поредната смотанячка съм явно. Цял живот да съм спала само с един-единствен... А водя полов живот от година и половина. Поредната недощракана сестра от сестринството.

lamer4e7o
06-01-2013, 22:25
Приятелят ти е адски кухо парче

Мдааа… В смисъл „познатият“, с койтУ си говорила в квартала.

nationalAdvisor
06-02-2013, 07:28
"Приятелят" ти явно иска да спи с теб, щом ти говори такива неща ИЛИ е изключително слабоумно и елементарно момче. Това не са критерии, по които да съдиш дали някой е смотан.

Ivaaaaa
06-02-2013, 07:45
и аз съм смотана ;[

r0073x
06-02-2013, 08:36
Ми аз мисля,че жените са хора и имат нужда от любов,грижи и много внимание.Двете ми приятелки,които до сега съм имал ,съм ги третирал,като принцеси,защото мисля,че така е редно.Па нека си ги има тия ебачи,утайки и боклуци,едно е да се изпразниш на лицето на момичето безчувствено,друго е да го направиш супер щастливо и да изпълниш живота му със смисъл,без да очакваш тя да легне с теб на всяка цена. :)

Кратко, точно, ясно ;)
+1

А този, който ти е разправял тия филми, или е много прост, или ще се опита да те вкара в някакъв филм да си легнеш с него, или и двете. Или просто е попадал на момичета, които не могат да предложат нищо друго освен секс и е останал с впечатление, че жената трябва да се шие с всеки срещнат, иначе е смотанячка и самотница.

DENKAZ
06-02-2013, 13:41
Никога не избирате нормални, приятни, такива които се държат добре с вас момчета. Това е моето мнение; че винаги оня гъзар отсреща, който се държи като гамен и се прави на интересен, ама винаги намазва.

Пича като цяло е прав.

marilyn
06-02-2013, 14:06
Има разлика между смотана и просто момиче в сериозна връзка по любов. Че има смотли-има, такива дето не знаят как да общуват с мъжете и тн. Ама това да си имаш сериозен приятел, не те прави смотла.

Dumb
06-04-2013, 13:03
Доста тъпо! Винаги съм мразила формулите. Имам предвид преди да речем условно 20 години е трябвало да бъдеш девствен на сватбата си. Преди пък още толкова, ако си разменяш приказки насаме с индивид от срещуположния пол е било сигурно, че ще се ожените, ако пък недай си боже някой ти открадне китката...Сега пък трябва да се наживеем. Не е прието да останеш само с 1 сексуален партньор. Трябва да се пробва, да се купонясва, да се прави секс за една вечер иначе си извън нормата, не си нормален... Как така? Кое от всичко това е нормалното? Няма нормално и ненормално...нормално за теб е това, което те прави щастлив. Ако ти харесва да пробваш, давай. Живей вземи си вскичко, ако пък не, стой си мирно и кротко и си обичай човека. Тъжно, е че много хора изпускат любовта на живота си, защото всички постоянно им набиват в мозъка, че не е нормално да ти е 3-тото или 2-то момиче и нещата стават твърде сериозни за възрастта ти, че си още млад и има какво да видиш. Индивидуланост...
Обичайте се или пък не

Chacho
06-04-2013, 14:43
Ръстът в сантиметри / теглото = бройката

Трябва да гониш баланса, иначе си смотана.

pifiella
06-04-2013, 17:59

:D :D

psychopath
06-04-2013, 19:55
Аз искам "смотано" гадже пък!

pifiella
06-04-2013, 19:57
Малко останахме "смотаните".Направо трябва да ни запишат в Червената книга...

kalpazanka
06-04-2013, 19:58
Да пусна ли отделна тема "Червената книга"? :D

girlwithblueeyes
06-04-2013, 20:01
И аз в клуба на смотаните:D

pifiella
06-04-2013, 20:01
Да пусна ли отделна тема "Червената книга"? :D
Пусни,ама няма да има посещения!

girlwithblueeyes
06-04-2013, 20:04
Е да малко сме смотаните :( :lol:

Rabalka
06-07-2013, 14:08
Днеска имах интересна среща с един мой познат с объркано и изкривено мислене (или по-точно се засякохме в кварталната дупка). Та според тоя мой познат , ако една жена/момиче не се ебе наляво надясно и ако не излиза всяка вечер по заведения и дискотеки, е СМОТАНА!
Аз си имам сериозен приятел (второто момче с което съм спала) и според моя познат това е нелепо. Аз съм с моето гадже по любов, не заради пари или колата му. И това ме прави смотана. :D
Не пиша тази тема тук, защото съм засегната по някакъв начин. Просто се чудя на днешните мъже/момчета (НО не всички момчета) какви възприятия имат за жените.

Тва е тъпо така да се казва и милсли ама за мен така като гледам значи не съм смотана.

girlwithblueeyes
06-07-2013, 14:09
За мен пък са смотени тези,който се чукат с този или онзи а си нямат тяхно човече .

Rabalka
06-07-2013, 14:11
Е къв е проблема ако си има повече от едно човече за секс?

girlwithblueeyes
06-07-2013, 14:13
Лично на мен ми е тъпо обичам да си правя секса с чувства иначе се губи целият чар . Но това си е само мое мнение .

anonymous708973
06-07-2013, 19:49
Ще си позволя да дам една различна гледна точка, защото вярвам, че въпросният приятел е имал предвид друго, а именно момиче, което просто не излиза, и светът й започва и свършва с наличието на това гадже. Едва ли смята, че "ако не се ебеш наляво-надясно", си смотла. Просто ти така го предаваш на нас, защото си се засегнала, каквото и да твърдиш.

kalpazanka
06-08-2013, 08:23

Ми риска от носителство на ЧПВ и развитие на рак на шийката, например.

bloodyF
06-08-2013, 08:37
Интересни виждания за живота има твоя познат.. :lol:

Rabalka
06-08-2013, 08:42
Ми риска от носителство на ЧПВ и развитие на рак на шийката, например.

Какво е ЧПВ?

bloodyF
06-08-2013, 09:40
Какво е ЧПВ?

Човешки папилома вирус.
Образовайте се малко преди да почнете да правите секс.

Mitizaro
06-08-2013, 12:58
Самотна не е = на нещастна и Мотна не е = щастлива.

Ама си самотна, да ;P

Ahcy
06-08-2013, 17:57
След като питаш във форум дали си смотана, сама си прави изводите... А повечето невероятни владетелки на сарказма, които написаха 2 страници с един и същ коментар, също не са по-далеч от теб

Mitizaro
06-08-2013, 18:11

съгласен. социални предрасъдаци not cool.
thinking on your own > all

LadyTerrible
06-09-2013, 09:09
Тва е тъпо така да се казва и милсли ама за мен така като гледам значи не съм смотана.
Не бе,не си смотана,спокойно. :D Това е поне,защото си правила тройка със твоя "съОченичка". :D :D :D
Иначе,не съм толкова против да съм на свободен принцип,като нямам предвид да се налягам с всеки 2ри,ами да ми се случи,така,че да нямам връзка.

anonymous908491
06-09-2013, 12:47
След като питаш във форум дали си смотана, сама си прави изводите... А повечето невероятни владетелки на сарказма, които написаха 2 страници с един и същ коментар, също не са по-далеч от теб

Нищо не владеят, просто следват овчаря, това е в природата на овцете, а те са точно такива.

Иначе по темата ми интересно как повечето пишещи тук, са го поемали във всичките си дупки, но иначе се изкарват смотани и били спали само с по един двама.

Violenza
06-09-2013, 13:10
Иначе по темата ми интересно как повечето пишещи тук, са го поемали във всичките си дупки, но иначе се изкарват смотани и били спали само с по един двама.
Един не може да ти го набута навсякъде ли?

Яд долавям аз от момченца попадали все на жени с по-големи бройки от собствените си годинки.

Mitizaro
06-09-2013, 13:46

Яд долавям аз от момченца попадали все на жени с по-големи бройки от собствените си годинки.

Ууууу.... т'ва си беше напрао K.O. Strike! :)
(без ирония, представи си скандиранията на Негърското гето в тоя стил..)

anonymous908491
06-09-2013, 17:23

Може, но набутвайки ти го във всички дупки, те превръща в по-голяма мастия от всяка спала със стотина мъже, но само по стандартния начин.
Курвата не се определя от начина на държане, а от начина на мислене.

Violenza
06-09-2013, 17:58
Може, но набутвайки ти го във всички дупки, те превръща в по-голяма мастия от всяка спала със стотина мъже, но само по стандартния начин.

Върховната глупост. :lol:

Mitizaro
06-09-2013, 18:32
Ебаатии... аре ве, аз си мислех, че аналния секс е нормално нещо..
..жалко, ся трябва да наричам бившите курви :(

Е, аз и без това нямам против всякакви сексуално-разкрепостени жени... ХХАХАХАХАХ :)

Fisherman
06-09-2013, 18:37
Нищо не владеят, просто следват овчаря, това е в природата на овцете, а те са точно такива.

Добре казано,Papugai
много добре вмъкната ирония

anonymous708973
06-10-2013, 12:57

Значи ако съм си имала приятел 2 години и сме правили орален, вагинален и анален секс, съм повече курва от някоя, която на 15 е спала с 10 момчета? :lol: Пълен малоумник си, драги. Викаш, може да си обичам един, душата си да давам за него, но щом съм правила нещо повече от стандартен секс, край, курва съм.
Ако курвата се определя от начина на мислене, то ти си цял публичен дом.

Безкрайно сте тесногръди момчетата... даже не знам дали тесногръди е точната дума, май лицемери е по-подходящо. Логиката на Mitzaro от съседната тема е доста правилна тук. Може отчаяно много да искате мадама, на която да го набутате отзад, но ако тази мадама не е вашата собствена, край. Аналният е за курви.

Боже, боже...

bloodyF
06-10-2013, 15:39
@пантерката, обяснението е просто - когато някоя е пуснала на приятелите им, но не и на тях моментално се превръща в курва, мастия и пр, и пр.

_ivi_
06-10-2013, 18:19

И не само това - супер големи моралисти, правили го за първи път на 13-14, а като чуят, че някой го е направил тогава и пригласят в един глас "КУРВА".
Жалко, че не може да се видят предишните мнения, защото една голяма част от моралистите ги знам от преди какво са писали - колко удобно!

Mitizaro
06-10-2013, 18:36
@пантерката, обяснението е просто - когато някоя е пуснала на приятелите им, но не и на тях моментално се превръща в курва, мастия и пр, и пр.

Exactly. Staying true is hard!!
:)

Fisherman
06-10-2013, 18:44
Аналният е за курви.

Да всъщност.Жените си имат определен орган за тая работа,всичко друго е лакомия.

Ahcy
06-10-2013, 18:48
Значи ако съм си имала приятел 2 години и сме правили орален, вагинален и анален секс, съм повече курва от някоя, която на 15 е спала с 10 момчета? :lol: Пълен малоумник си, драги. Викаш, може да си обичам един, душата си да давам за него, но щом съм правила нещо повече от стандартен секс, край, курва съм.
Ако курвата се определя от начина на мислене, то ти си цял публичен дом.

Безкрайно сте тесногръди момчетата... даже не знам дали тесногръди е точната дума, май лицемери е по-подходящо. Логиката на Mitzaro от съседната тема е доста правилна тук. Може отчаяно много да искате мадама, на която да го набутате отзад, но ако тази мадама не е вашата собствена, край. Аналният е за курви.

Боже, боже...

Те че се тесногръди, тесногръди са си, но ако си мислиш, че момиченцата тук са по-далеч от тях жестоко се лъжеш.

anonymous708973
06-10-2013, 20:07
Да всъщност.Жените си имат определен орган за тая работа,всичко друго е лакомия.

По мое мнение, лакомията е един от очарователните пороци.

Независимо от твоето мнение за него, да се съгласиш с изказаната от папугай безумщина говори преди всичко за липса на елементарна логика и разсъдък.

Mitizaro
06-10-2013, 20:20
Аз лично съм имал най-добрите преживявания от живота си, като съм си казвал истината пред себе си, поемал няколко тежки удара (от себе си) и въпреки това вземал крачката за да възмажея и взема това, което желая.
Независимо дали успея в начинанието, самото приключение е несравнимо.

Едно от нещата, които не уважавам е надуваемостта на хора, които имат скрити желания и всички го знаем, но поради липса на смелост или готовност да изглеждат моментно смешни - те не се решават и пре-рационализират случката като "извън тяхното ниво". Типично.

И аз го правя. Понякога. Но се радвам, когато рано или късно светът ми го покаже.
Защото тогава мога отново искренно да се радвам на нещата, които обичам. Сред тях са яките напращели Цици!!

umri
06-11-2013, 14:16

Девственическа теория е тва твоето. Тва, че едно момиче е имало 2-3ма и е пускала навсякъде на един примерно, с който е бая време не я прави курва. Курвата е друга тема.

anonymous908491
06-11-2013, 15:01
Девственическа теория е тва твоето. Тва, че едно момиче е имало 2-3ма и е пускала навсякъде на един примерно, с който е бая време не я прави курва. Курвата е друга тема.

А твоето е мнение на гей(хомосексуалист, а не в обидния смисъл), няма смисъл да обясняваш хетеросексуалните как нормално правят секс.

Chacho
06-11-2013, 15:07
^Бате, честно ти казвам, една от най-грозните форумни фигури си. От тия 1322 мнения, не знам дали едно не мирише на лайна.

yakuza_
06-11-2013, 15:07
Като чета някои коментари оставaм с впечатлението, че не се прави секс и преди брака :lol:

anonymous908491
06-11-2013, 15:10
^Бате, честно ти казвам, една от най-грозните форумни фигури си. От тия 1322 мнения, не знам дали едно не мирише на лайна.

Съжалявам, че ти умирисвам къщата, ти явно живееш в тоя форум и приемаш много лично всяко мнение, което не е като твоето.

Aeternal
06-11-2013, 15:16
Курви са тея неориентирани патки, дето си мислят че като са спали само с 2-3ма, това им дава възможност да застават на морални позиции и да използват "курва" като епитет.

dirtyyy
06-11-2013, 15:23

.... САМО МОЖЕ ДА МИ ЗАВИЖДАШ ЗА 103239 С КОИТО СЪМ ПРАВИЛА СЕКС.

not. i feel you.

sofityoy
06-11-2013, 15:37
Девствена съм. Моля ви се дайте ми значка: най-смотаната от най-смотаните. :)
Познатия ти е як цървул, сериозно :D

UniCoWN
06-11-2013, 19:44
Да, значи аз, дето от доста време съм с приятеля си, правя всичко с него и не съм поглеждала друг, съм супер смотана, на всичкото отгоре и курва. Обаче тука една комшийка, дето някой набързо й пали интереса, спи с него, но без ''екстри'', води я по барчета и доскотеки и след точно месец казва, че не й е интересно вече и зарязва хлътналото, добронамерено момче - тя е някаква велика.
Страхотна логика.
Искам да бъда с един и да го обичам, не да търся разнообразие и нови ''срещи'', с извинението, че излизането и социалните контакти са нещо хубаво. (хубаво са, но не в този контекст.)

Minwu
06-11-2013, 19:49
Смотано е, че разговаряте на такива теми и слагате етикети на хората.

KokoDjambo
06-11-2013, 19:56
Смотана е тази, която се прави на моралистка и недостъпна, а всъщност е минала целия квартал + 1, 2, 3 махали и отгоре на това се прави на недостъпна!Това е жалката комбинация - смотана курва!

Seli94
06-12-2013, 15:38

+1111111111111111111111++++++++1111111111111111111 1111
Де да можеха всички момчета да мислят по този начин!

Fisherman
06-12-2013, 15:41
По мое мнение, лакомията е един от очарователните пороци.

Независимо от твоето мнение за него, да се съгласиш с изказаната от папугай безумщина говори преди всичко за липса на елементарна логика и разсъдък.

не ти просто не осъзнаваш,как той яко се гаври

anonymous708973
06-12-2013, 16:18
Дали се гаври?

Mitizaro
06-12-2013, 17:19
.... САМО МОЖЕ ДА МИ ЗАВИЖДАШ ЗА 103239 С КОИТО СЪМ ПРАВИЛА СЕКС.

not. i feel you.

Между другото ти девствена ли си още? (това е извън идеята на темата) :)

baby_baby
06-29-2013, 21:27
Има и мъже и жени даже който мислят че като се ебат на лево и на десно е модерно

hadesm
06-30-2013, 10:07
Що не го попита дали майка му е смотана, щеше да разбереш наистина к'во мисли ;)

klimatronik
06-30-2013, 12:08
имам чувството ,че за всички тук сексът е единствената мярка,която определя кой е самотен и кой не..

mMemories
06-30-2013, 18:42
Назад сме с материала чеда мои :Д онзи ден сестрата на моя приятелка, тринадесетгодишна пикла, я засичам в аптеката и иска тест за бременност.. питам я дали е за сестра й... отговорът- не, ама моля те не й казвай .. те в 8-9 клас вече минали към двайсе момчета, кво няма да им е такова мнението на мъжете...

kaRamella
07-01-2013, 14:26

При мен се водят 3ма, ама съм спала само с 1 :((((( Каква съм смотанячка само...

Chacho
07-01-2013, 14:27
При мен се водят 3ма, ама съм спала само с 1 :((((( Каква съм смотанячка само...

Тва ти е от възпитанието, цялото ти поколение сте такова!

kaili_mir
07-02-2013, 11:01
Ее вие пък много навътре взехте това изказване, което явно е казано от някой кретен хааххаах. Само да кажа, че не е редно девствените и спалите с 1/2 да се слагат под общ знаменател, защото разликата си е голяма