PDA

View Full Version : Как да живея с хомосексуалността?

Страници : 1 [2]

Auriss
06-19-2013, 16:59
Аз предлагам нож за хляб в сфинктерчето. Хем ние доволни, хем на него ще му е кеф.

DisappointedDreamer
06-19-2013, 17:21
Тука много интереsно sтанало, бе.

Я, продължавайте.

GUEST000
06-19-2013, 20:16
Надявам се темата и мненията да са помогнали на автора да вземе своето решение ..
Аз успях твърдо да застана зад позицията, че човек трябва да бъде щастлив и да приема себе си такъв какъвто е ..
Въпреки това той трябва да помисли какво печели и какво губи ..
Ако вече се идентифицира като хомосексуален трябва да премине през периода на разкриване и да преодолее трудностите по пътя си. Колкото по-рано толкова по-добре.
Ако пък избере "по-лесният" вариант да се крие, трябва да преглътне нещастието, провала, лъжите и фалшивия си живот.

ndesign
06-19-2013, 22:34
И аз се надявам темата и мненията да са помогнали на автора да вземе правилното решение...
Човек трябва да бъде щастлив и да приема себе си такъв какъвто е... но преди всичко трябва да открие истинското си АЗ.
Въпреки това той трябва да помисли какво печели и какво губи...
Ако все още се идентифицира като хетеросексуален трябва да премине през периода на връщане към нормалното и да преодолее трудностите по пътя си. Колкото по-рано толкова по-добре.
Ако пък избере "по-лесният" вариант да крие истината за себе си, трябва да преглътне нещастието, провала, лъжите и фалшивия си живот.

tireheb
06-19-2013, 22:36
със сигурност темата и мненията са му помогнали адски много

особено тея за девствената майка и за ножа за хляб в сфинктера

GUEST000
06-19-2013, 22:50
И аз се надявам темата и мненията да са помогнали на автора да вземе правилното решение...
Човек трябва да бъде щастлив и да приема себе си такъв какъвто е... но преди всичко трябва да открие истинското си АЗ.
Въпреки това той трябва да помисли какво печели и какво губи...
Ако все още се идентифицира като хетеросексуален трябва да премине през периода на връщане към нормалното и да преодолее трудностите по пътя си. Колкото по-рано толкова по-добре.
Ако пък избере "по-лесният" вариант да крие истината за себе си, трябва да преглътне нещастието, провала, лъжите и фалшивия си живот.

+++ :)

interista8
06-19-2013, 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c

baby_baby
06-25-2013, 12:48
Събираш смелост и показваш на света какъв си.

GospodinOtkat
06-26-2013, 08:12
Истинската любов е само между мъж и жена не мога да си представя да харесвам друг мъж. А и как ще имате деца като това е смисала на живота да оставиш дете на тоя свят и да го отгледаш и възпиташ а това не може да стане между двама мъжже.

Auriss
06-26-2013, 10:12
Викаш приносът ти към обществото се изчерпва с цвичащото въглеродно говно, което жена ти евентуално ще издриска ?

GospodinOtkat
06-26-2013, 10:40
Не знам дали за мене говориш с това цвичащо въглеродно говно ама аз говорех за дете а не някви говна или въглероди. Какво повече можеш да направиш от това да дариш живот на тоя свят? И щом казваш че ще го издриска и използваш изобщо думи като издриска за толкова голямо нещо значи ти просто не си обичал някого толкова силно и не си го искал това нещо толкова силно и няма как да разбереш просто но се надявам някой ден да разбереш!

ge6aaaa3
06-26-2013, 11:19
Auriss, я кажи какъв е твоят велик принос за обществото!?! Кажи ни и какво ще остане след теб на този свят, ако не деца! Или ти си открил изворът на живота и за теб този проблем не съществува? Много ми е интересно защо майка ти е "издрискала" такова "цвичащото въглеродно говно"? Предполагам, че и тя е част от простолюдието и е мислела, че животът е нещо повече?
По темата: Живей си без да го натякваш на другите! Никой не го интересува къде какво си вреш!

Chacho
06-26-2013, 11:31
Auriss, я кажи какъв е твоят велик принос за обществото!?! Кажи ни и какво ще остане след теб на този свят, ако не деца! Или ти си открил изворът на живота и за теб този проблем не съществува? Много ми е интересно защо майка ти е "издрискала" такова "цвичащото въглеродно говно"? Предполагам, че и тя е част от простолюдието и е мислела, че животът е нещо повече?
По темата: Живей си без да го натякваш на другите! Никой не го интересува къде какво си вреш!

Auriss е сложил една думичка "изчерпва", която означава, че да родиш бебе може и да не е изобщо принос, а може и да минимален такъв. Може да не родиш едно дете и да измислиш инвитрото, което означава, че на тоя свят ще се появят много повече деца благодарение на теб.

Ако откриеш смисъла в раждането на деца, макар че аз не виждам кой знае колко смисъл в това, то това не означава, че само в раждането можеш да откриеш смисъл на живота си.

GUEST000
06-26-2013, 11:39
Истинската любов е само между мъж и жена не мога да си представя да харесвам друг мъж. А и как ще имате деца като това е смисала на живота да оставиш дете на тоя свят и да го отгледаш и възпиташ а това не може да стане между двама мъжже.

Истинската любов не е само между мъж и жена .. Това може да е твоята истинска любов, но не всеки е длъжен да вижда света през твоите очи.
Освен това гей двойките също имат възможност за деца.
Отдалечавам се от мисълта, че смисъла на живота е в това да оставиш дете на тоя свят.
Всеки трябва да живее така както иска, а смисъла е може би в това да оставиш нещо ценно след себе си.
Всеки може да има деца, но колко от тях получават това, което наистина искат. Замисли се за циганите .. могат да имат деца, но каква е причината да са 20 ? Това ли е смисъла на живота .. да задръстим планетата, която и без друго вече е пренаселена ..
Относно възпитанието за пореден път казвам, че зависи от родителите, но не и от сексуалната им ориентация.
Хора всякакви ..... Кажи ми кой има по-голямо бъдеще .. детето, отгледано от нормална гей двойка или детето на малоумни родители, алкохолици със семейни скандали и пребивания .. Или може би на циганското семейство, което ражда деца за да получи пари за помощи. Или семейство, в което детето е принудено да страда и мизерства, заради лошите условия които са създали родителите му ...
Да имаш дете е отговорност и не всеки е способен да даде това, което трябва. Много хора не заслужават деца, но за хомосексуалните грешиш ..

Chacho
06-26-2013, 11:55
Какъв е смисълът на това да оставиш нещо ценно след себе си?

GUEST000
06-26-2013, 12:09
Какъв е смисълът на това да оставиш нещо ценно след себе си?

Смисълът е за теб, не за някой друг ..

AnzaRe
06-26-2013, 12:22
И какво да направи като е такъв?Да скочи от някъде или да се ожени насила за някоя,която уж ще го "оправи"?
Да си смени пола :D

Chacho
06-26-2013, 12:29
Смисълът е за теб, не за някой друг ..

Именно, че смисълът е личен, затова може да го откриеш, а може и да не го, в това да оставяш нещо след себе си.

Можеш да откриеш смисъл в делата, властта, помощта, любовта, т.н. но не виждам как можеш да съдиш човек, който не открива смисъл в същото нещо, в което и ти или да съдиш човек, който отрича смисъла в нещата.

GUEST000
06-26-2013, 12:34
Именно, че смисълът е личен, затова може да го откриеш, а може и да не го, в това да оставяш нещо след себе си.

Можеш да откриеш смисъл в делата, властта, помощта, любовта, т.н. но не виждам как можеш да съдиш човек, който не открива смисъл в същото нещо, в което и ти или да съдиш човек, който отрича смисъла в нещата.

Хората са различни и всеки вижда смисъла на живота си по различен начин. Съдя само тези, които ми пречат да живея нормално и нарушават правата ми.

Fucking_perfect
06-26-2013, 13:08
Мноооого объркана тема.

ge6aaaa3
06-26-2013, 14:40
Auriss е сложил една думичка "изчерпва", която означава, че да родиш бебе може и да не е изобщо принос, а може и да минимален такъв. Може да не родиш едно дете и да измислиш инвитрото, което означава, че на тоя свят ще се появят много повече деца благодарение на теб.

Ако откриеш смисъла в раждането на деца, макар че аз не виждам кой знае колко смисъл в това, то това не означава, че само в раждането можеш да откриеш смисъл на живота си.

Не ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така? На повечето хора не им се отдава да направят нещо по-значимо от дете, даже и да ги имат идеите. Смисълът не е самото "правене" и раждане на деца/както правят братята роми/, а изграждането им като хора, полезни за себеси и обществото. Съмнявам се да е открил лек за рака или хапче за безсмъртие, за да си вярва толкова. Кариера...хм...неведнъж сме виждали по медиите разни богати старчета, сами като кучета или с някоя к*рвичка. Какъв е смисълът от това? Умираш и парите ти отиват подяволите. Ако си заформил бизнес, без наследници го подаряваш на някого. Според мен, всичко се обезмисля, ако няма кой да наследи и доразвие постигнатото от теб.
guest000, един прост въпрос: Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци? Нали знаеш, че децата са жестоки, а психиката им е доста слаба? От друга страна, децата на една разнополова двайка разполагат с два модела с различно мослене, които са им нужни в определен период от развитието им. Дори и въпросните гейове да са най-прекрасните хора на този свят, на нас си ни е заложено да търсим "мама и тате". В главата на детето ще стане абсолютна каша, а като се намесят и подигравките, не е трудно да се сетиш до къде ще стигнат нещата.
И малко са хората, които ще ти нарушават правата. Това да те мразят не е нарушаване на правата/не говоря за бой и обиди/. Всеки е мразен от някого, но каточели само вие ревете. Има една шепа льохмени, които ходят и раздават юмруци, но те не са мнозинство. А и да ти кажа, тези гейпаради са си чисто предизвикване на съдбата! Защо е тази показност? Ми да излезем и хетеросексуалните и да се плющим на площата? Това дразни, както и тесните розови дрешки, които щеш-нещеш виждаш и не ти е много приятно/особено ако ядеш/.

GUEST000
06-26-2013, 15:43
guest000, един прост въпрос: Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци? Нали знаеш, че децата са жестоки, а психиката им е доста слаба? От друга страна, децата на една разнополова двайка разполагат с два модела с различно мослене, които са им нужни в определен период от развитието им. Дори и въпросните гейове да са най-прекрасните хора на този свят, на нас си ни е заложено да търсим "мама и тате". В главата на детето ще стане абсолютна каша, а като се намесят и подигравките, не е трудно да се сетиш до къде ще стигнат нещата.
И малко са хората, които ще ти нарушават правата. Това да те мразят не е нарушаване на правата/не говоря за бой и обиди/. Всеки е мразен от някого, но каточели само вие ревете. Има една шепа льохмени, които ходят и раздават юмруци, но те не са мнозинство. А и да ти кажа, тези гейпаради са си чисто предизвикване на съдбата! Защо е тази показност? Ми да излезем и хетеросексуалните и да се плющим на площата? Това дразни, както и тесните розови дрешки, които щеш-нещеш виждаш и не ти е много приятно/особено ако ядеш/.

Виж сега ... Какво ще прави моето дете в училище когато се разчуе теб не те интересува. Най-малко това ще стане след 20 години, а дотогава много неща ще се променят. Не знам дали помниш, но преди 2008 в България не се говореше на тази тема. Детето, което ще отгледам ще съществува, благодарение на правата, които съм си извоювал и следователно ще трябва да ги защитава. Да, хората са жестоки, но всичко е въпрос на характер. Към мен никой не е проявявал жестокост, защо да го прави върху детето ми ? Моделът на мислене е индивидуален за всеки индивид .. Това, че едно момиче живее само с баща си не означава, че ще стане лесбийка, защото ще е приела мъжествен модел и поведение ..
Ние не търсим майка и баща, а просто осъзнаваме, че ги има .. Колкото и време да прекараш с баща си, колкото и да копираш неговото поведение, ако си гей - такъв ще си останеш. В случая говорим за обратния вариант .. разлика няма
Относно правата мога много неща да ти кажа, но докато няма равноправие, гей парадите ще стават все по-мощни. Явно не си запознат с целите на гей парада .. Хората са далеч от мисълта да излязат да се плющят на площада .. Те искат права, искат да бъдат забелязани и както се вижда - успяват .. Какъв ще бъде смисъла от хетеросексуален парад при положение, че това парадиране се показва навсякъде .. Виждаш момиче и момче хванати за ръка, целуват се, прегръщат се .. това не е ли показност ? Или просто тази показност е позволена, за разлика от другата, която е плод на същите чувства, но приети по неправилен начин.

ge6aaaa3
06-26-2013, 17:53
Виж сега ... Какво ще прави моето дете в училище когато се разчуе теб не те интересува. Най-малко това ще стане след 20 години, а дотогава много неща ще се променят. Не знам дали помниш, но преди 2008 в България не се говореше на тази тема. Детето, което ще отгледам ще съществува, благодарение на правата, които съм си извоювал и следователно ще трябва да ги защитава. Да, хората са жестоки, но всичко е въпрос на характер. Към мен никой не е проявявал жестокост, защо да го прави върху детето ми ? Моделът на мислене е индивидуален за всеки индивид .. Това, че едно момиче живее само с баща си не означава, че ще стане лесбийка, защото ще е приела мъжествен модел и поведение ..Ние не търсим майка и баща, а просто осъзнаваме, че ги има .. Колкото и време да прекараш с баща си, колкото и да копираш неговото поведение, ако си гей - такъв ще си останеш. В случая говорим за обратния вариант .. разлика няма
Не исках да кажа, че ще стане гей, а че поне до седми клас ще го подиграват заради теб и...ъъъ...съпруга ти. И че ще му е каша в главата, докато е малко. Иначе и аз съм на менение, че гейовете си се раждат такива.

Относно правата мога много неща да ти кажа, но докато няма равноправие, гей парадите ще стават все по-мощни. Явно не си запознат с целите на гей парада .. Хората са далеч от мисълта да излязат да се плющят на площада .. Те искат права, искат да бъдат забелязани и както се вижда - успяват .. Какъв ще бъде смисъла от хетеросексуален парад при положение, че това парадиране се показва навсякъде .. Виждаш момиче и момче хванати за ръка, целуват се, прегръщат се .. това не е ли показност ? Или просто тази показност е позволена, за разлика от другата, която е плод на същите чувства, но приети по неправилен начин.
[QUOTE=GUEST000;10749161]
Ясна ми е целта, но наречи ме тесногръд, не мога да я приема! Да ви разрешат да осиновявате деца-да, но да си шравите дете/чрез сурогатна майка/-АБСУРД. В домовете е отврат, такаче 100% ще му осигурите по-добри условия и шанс за развите, ама да създадеш дете, което не е много ясно как ще понесе обстоятелствата, ми се вижда нарушаване на неговите права. За бракът, обаче, си прав/а. Не виждам защо да не го разрешат-на никого не пречите.

x7aZzy
06-26-2013, 18:23
Не ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така? На повечето хора не им се отдава да направят нещо по-значимо от дете, даже и да ги имат идеите. Смисълът не е самото "правене" и раждане на деца/както правят братята роми/, а изграждането им като хора, полезни за себеси и обществото. Съмнявам се да е открил лек за рака или хапче за безсмъртие, за да си вярва толкова. Кариера...хм...неведнъж сме виждали по медиите разни богати старчета, сами като кучета или с някоя к*рвичка. Какъв е смисълът от това? Умираш и парите ти отиват подяволите. Ако си заформил бизнес, без наследници го подаряваш на някого. Според мен, всичко се обезмисля, ако няма кой да наследи и доразвие постигнатото от теб. Както казаха по- горе - всеки намира смисъл в различни неща.
guest000, един прост въпрос: Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци? Нали знаеш, че децата са жестоки, а психиката им е доста слаба? От друга страна, децата на една разнополова двайка разполагат с два модела с различно мослене, които са им нужни в определен период от развитието им. Дори и въпросните гейове да са най-прекрасните хора на този свят, на нас си ни е заложено да търсим "мама и тате". В главата на детето ще стане абсолютна каша, а като се намесят и подигравките, не е трудно да се сетиш до къде ще стигнат нещата. Пак за децата се хванахте. Повярвай, психиката на едно дете не е толкова крехка, колкото си мислиш. За протокола - в главата на всяко лапе е абсолютна каша. Добро утро. Ще му се подиграват в училище?! Горкото.
И малко са хората, които ще ти нарушават правата. Това да те мразят не е нарушаване на правата/не говоря за бой и обиди/. Всеки е мразен от някого, но каточели само вие ревете. Да, сто процента са само те. Има една шепа льохмени, които ходят и раздават юмруци, но те не са мнозинство. А и да ти кажа, тези гейпаради са си чисто предизвикване на съдбата! Защо е тази показност? Ми да излезем и хетеросексуалните и да се плющим на площата? Това дразни, както и тесните розови дрешки, които щеш-нещеш виждаш и не ти е много приятно/особено ако ядеш/.

В едно свободно демократично общество хората имат абсолютното право на "показност" (съответно да се борят за него). Както и ти имаш абсолютното право да не си доволен от това.

Мен лично гейовете не ме дразнят толкова, колкото ме дразни чалга културата например. Гейовете не ми налагат начин на поведение, мислене и развитие, докато чалгата го прави пряко или косвено. Това ме дразни, но уважавам правото на хората да слушат такава музика и да се обличат по този начин.

В духа на темата: "Смятам, че това мъж да харесва мъж, е проява на ужасно лош вкус, но бих защитавал правото на хората свободно да упражняват лошия си вкус!"

EinGutesKind
06-26-2013, 18:33
Пълноценен живот е когато имаш работа ,жена ,деца,кое от тия един гей може да осигури?

Всъщност това е най-тъпото, скучно, сиво и банално ежедневие. Бъдете индивидуалисти, не живейте така както "трябва" и както баба и мама ви казват :lol:

GUEST000
06-26-2013, 21:37
Ясна ми е целта, но наречи ме тесногръд, не мога да я приема! Да ви разрешат да осиновявате деца-да, но да си шравите дете/чрез сурогатна майка/-АБСУРД. В домовете е отврат, такаче 100% ще му осигурите по-добри условия и шанс за развите, ама да създадеш дете, което не е много ясно как ще понесе обстоятелствата, ми се вижда нарушаване на неговите права. За бракът, обаче, си прав/а. Не виждам защо да не го разрешат-на никого не пречите.

Целта едва ли ти е ясна, защото аз не си поставям за цел да имам деца .. Просто знам, че някой ден е възможно да стигна дотам .. Аз не съм от хората, на които целта им е да оставят нещо след себе си .. Искам просто да живея добре и въпреки пречките да успявам ... Осиновяването на деца мен не ме вълнува, защото няма да си осиновя. Естествено, че ще искам детето да е мое и щом има възможност какъв е проблема ? Сключването на бракове вече е доста смотана работа .. Не си мисли, че гейовете изгарят от желание да се омъжат .. Това е по-скоро някакъв опит за създаване на пари, все пак ако някъде ги приемат добре, те отиват .. И от това някой печели .. замисли се ..

Auriss
06-27-2013, 00:36
Не ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така?
http://en.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque

Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци?

едит ; за разнообразие този път няма да се държа като малко лекенце. Коментирано е това вече в темата. Подминаваш с лека ръка факта, че причината някое дете потенциално да отнесе куп подигравки не е в средата (т.е. децата около него), а е следствие от отношението на възрастните. Пък и никой не е казал, че е необходимо да се знае.

Chacho
06-27-2013, 14:30
едит ; за разнообразие този път няма да се държа като малко лекенце. Коментирано е това вече в темата. Подминаваш с лека ръка факта, че причината някое дете потенциално да отнесе куп подигравки не е в средата (т.е. децата около него), а е следствие от отношението на възрастните. Пък и никой не е казал, че е необходимо да се знае.

Към това ще добавя казаното от мен по-горе, че не може да ограничаваме сексуалната ориентация на хората, само защото детето им ще има комплекси от това по-късно. Дали ще изгради комплекс е проблем на детето и средата му, в което родителите могат да му помогнат и още по-важно, комплекси при децата могат да се изградят от толкова много обстоятелства, че сексуалната ориентация на родителите става просто един от многото стимули. А гей двойките имат достатъчно опит, за да преведат детето си през подобна несигурност, да го възпитат на ценности и да ги отстоява, защото самите те са се сблъсквали със същия проблем при разкриването на ориентацията си.

ge6aaaa3
06-27-2013, 18:40
Съгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност. Аз лично не бих се подигравал на някого за нещо което не зависи от него, това е най-малкото тъпо, но доста съученици го правят. И пак подчертавам, че много малко са хората, които истински мразят гейовете само защото са такива. Имахме един от моето училище, който се държеше направо противно - обува си прашки и отгоре плитки дънки и си шета все едно си е в тях. Е тоя ме вбесяваше само като го видя. Имам и един познат от предното даскало, който е гей, ама не ме дразни с нищо. Вярно е, че се облича...ммм...малко странно по моите виждания, но не е дразнещо. Сещате се-трябва да има толерантност, но не само едностранно.

Mimi_mimi_99
06-27-2013, 19:41
Гейчетата са боклуциииииииииииииииииии иииииииииииии! Не трябва да ги има! Да умират!

GUEST000
06-27-2013, 20:43
Гейчетата са боклуциииииииииииииииииии иииииииииииии! Не трябва да ги има! Да умират!

Миме .. много си недорасла за да коментираш в тая тема. Не знам дали гейчетата са боклуци, но с тая снимка биеш на очи като адския върляк. Това, че не си хомосексуална не те прави по-малко боклук ..
Нямаш и правата да разпореждаш кой трябва да умира и кой не .. Все пак хората са казали "мечтите са безплатни" ..
Най-много да умреш от злоба някой ден ..

Auriss
06-28-2013, 08:28
Съгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност.
Не знам, аз с едно шведче на 17 като си лафих допреди година-две докато играехме лига се е случвало да се изцепи нещо nigga faggot и подобно и на няколко пъти майка му явно го чува докато си шари из къщата и специално идва забележка да му прави. Чак смешно ми ставаше ;д
Хубаво е да се спомене и, че икономическото развитие (поне според някакви изследвания ;д ) влияе много на толерантността на дадена нация.

BlueFace
06-28-2013, 09:59
Докато не почнеш да носиш розови потничета, шалчета, токчета и минижупи всичко е наред ; )

crazy_wolf_92
06-28-2013, 16:29
Аве хомо тъп природата ни е създала така 2 разл пола ти ще ебеш от твоя пол да ва еба гейовете българия се препълни със такива ейййй......