PDA

View Full Version : Болки и кръв по време на секс

elki4ka
06-03-2013, 08:29
На почти 19 съм.Спала съм с 3 момчета.На 17 ми беше за 1ви път..но така се случи,че нямам приятел някъде от година и не съм спала с никой.Сега се виждам с момче само за секс,с което вече съм спала преди(бяхме заедно),но имам голям проблем.Много ме възбужда,само с една целувка и се побърквам..всичко е супер,но когато се стигне до същинската част започва мноогоо да ме боли.Всеки път му казвам и е внимателен в началото,но болката не спира през целия акт,а странното е че преди (той ми е 2рото момче) не ме болеше..Но започвам да изпитвам страх,защото забелязах,че няколко пъти има кръв след секса.Дали не е защото не съм правила секс от много отдавна или е нещо опасно.Незнам как да кажа на майка ми,защото тя знае,че си нямам приятел,някакво неудобно ми е да тръгна да и разправям,че се виждам с някой само за секс ,а иначе няма как да и обясня ,по принцип не и споделям такива неща,притеснявам се.А все пак ми трябват пари за гинеколог,все пак уча все още,не разполагам със собствени пари..

DeHu
06-03-2013, 08:42
Възможно ли е при игра с пръсти да те е разранил или нещо подобно? Със сигурност не е,защото не си правила секс отдавна.Колкото и да е неудобно е добре да отидеш при специалист,защото тук няма как някой да знае какво ти е точно.Ако толкова много се притесняваш от майка си може да избегнеш разни подробности.Кажи и ,че искаш да отидеш профилактично.Да не говорим,че с направление далеч не ти трябват големите пари за преглед.

kalpazanka
06-03-2013, 08:57
На 19 си. Няма нужда да ходиш с майка си при джипито. Отиваш, взимаш си направление и си избираш лекар.

marilyn
06-03-2013, 10:33
На 19 си. Няма нужда да ходиш с майка си при джипито. Отиваш, взимаш си направление и си избираш лекар.

Да.

Пише се "не знам".