Влез

View Full Version : Да й кажа ли ?

qna_m
06-03-2013, 20:11
Така , аз си падам по най-добрия приятел на гаджето на най-добрата ми приятелка и се чудя дали да й кажа за това и да ме запознае някакси с него , ама проблема е там, че веднъж не знам как й хрумна ,тя самата го предложи да излезем четиримата ,аз се съгласих , след това тя писа нещо на гаджето си , те си писаха , ама аз видях само , че тя му писа " Ама аз вече й казах" и оттогава нищо за това не ми е споменавала , питах я един път кога ще излезем , нали четиримата и тя каза ще видим и нищо повече , нищо конкретно . Тя не знае че аз го харесвам и аз се чудя как да й го кажа и дали изобщо си струва или да се обърна към гаджето й ( все пак са най-добри приятели) , да разпитам нещо за него , не знам, малко ми е срамежливо и кофти .какво бихте направили?

pifiella
06-03-2013, 20:19
Нищо не разбрах...

anonymous708973
06-03-2013, 20:32
Разпитай и излезте четиримата :)

fenkaaa
06-03-2013, 20:43
Щом ти е най-добра приятелка,би трябвало да си казвате всичко,особено за момчетата (нали все пак за момичетата това е най-обширната тема на разговор) :D Все пак ти харесваш най-добрия приятел на гаджето и,а не гаджето и.. така че какъв е проблемът да и споделиш? Ако е точно момиче и ти е истинска приятелка,няма да тръгне да те разправя,а ще направи така,че да ти помогне,по по-прикрития начин :)

leadyflame
06-03-2013, 21:57
А защо не използваш социланата мрежа фейсбук не го намериш и завържеш "разговор", пък от там насетне ако има интерес младежа го каниш на по бира, кафе или там каквото харесвате.

Ivaaaaa
06-04-2013, 06:56
е опитай се ти да направиш нещо
и нали все пак ти е най-добра приятелка, така че и сподели и измислете нещо

analgin
06-04-2013, 08:11
Сподели всичко с приятелката си , все пак сте най-добри приятелки

qna_m
06-04-2013, 12:41
А защо не използваш социланата мрежа фейсбук не го намериш и завържеш "разговор", пък от там насетне ако има интерес младежа го каниш на по бира, кафе или там каквото харесвате. Да , аз го добавих във фейсбук , но няма ли да е малко тъпо да му пиша първа :D

fenastz
06-04-2013, 13:07
Да , аз го добавих във фейсбук , но няма ли да е малко тъпо да му пиша първа :D

не

fakesmiles
06-04-2013, 13:17
те си писаха , ама аз видях само , че тя му писа " Ама аз вече й казах"
това ми звучи като че ли тя си е писала с гаджето си,а той по някаква причина й е отказал,затова тя е отговорила така.
връзва се и с това,че тя после не отваря дума за евентуално излизане.
според мен питай я,нека да ти отговори честно,увери я,че няма да й се разсърдиш ако има нещо и наистина не го прави,няма смисъл.

qna_m
06-04-2013, 14:43
те си писаха , ама аз видях само , че тя му писа " Ама аз вече й казах"
това ми звучи като че ли тя си е писала с гаджето си,а той по някаква причина й е отказал,затова тя е отговорила така.
връзва се и с това,че тя после не отваря дума за евентуално излизане.
според мен питай я,нека да ти отговори честно,увери я,че няма да й се разсърдиш ако има нещо и наистина не го прави,няма смисъл. Да и аз това си помислих и все се чудя какво е било ,ама на нея не й се говори много за това ,малко ме обърка , защото в един момент го предлага , а в другия вече спира да говори по темата

sunshine :**
06-04-2013, 17:22
ами наистина се предполага , че трябва да и кажеш като сте бфф, даже може направо на въпросното момче да кажеш , че го харесваш ако имаш смелост - по- добрия вариант е :)

qna_m
06-04-2013, 18:40
ами наистина се предполага , че трябва да и кажеш като сте бфф, даже може направо на въпросното момче да кажеш , че го харесваш ако имаш смелост - по- добрия вариант е :) Нямам тая смелост ,от срамежливите съм :D