View Full Version : Намерихме заровен кашкавал в градината
hristo99
06-04-2013, 20:12
Здравейте! Вчера майка ми разкопаваше градината, за да насади нещо и откри заровен кашкавал Пършевица, неотворен, вакуумиран. Като ми каза това направо настръхнах. Заровен на между 30 и 50 см. в почвата кашкавал... Баща ми го видя и го изхвърли в кофата. А днес братовчедките ми (4-5 годишни) обикаляха около градината и ги чух през прозореца: "Ще правим ли магии?". Подадох глава навън и попитах: "Какви магии?". Едната се обърна и се оплези. Ясно кой какво е правил и на децата им е станало интересно. Но заровен кашкавал - какво значи?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koshtramba
06-04-2013, 20:20
Значи че сте един кашкавал назад. :lol:
pifiella
06-04-2013, 20:31
Значи че братчедите са паралии,щом позволяват на децата си да заравят кашкавал,при такива цени за килото.На твое място щях да се овъртам около тия!
Значи, че до 72 часа ще се превърнеш в кашкавал, наистина съжалявам! Не се ПАНИРАЙ (и сега, и след като се превърнеш) ;\\
AXAXAXAXAXAXAXAX
Не се ПАНИРАЙ
О НЕ! :D :D :D
Сигурно децата са го заровили и ви се смеят на реакцията сега. Нищо няма за чудене.
въх, брат, тва е много лошо
някой влиза у вас и ви краде кашкавала, и после го заравя и ви прави черни магии
леле, съчувствам ти направо... какво ще правите сега, милите .......
:lol: :lol:
тука чак на мен ми стана смешно
Fisherman
06-05-2013, 06:48
Кашкавала са го заровили горските елфи
Той там си расте, като картофите.
Чакала ли са от него да порасне кашкавалено дърво хаха :D
DieselBlood
06-05-2013, 09:08
Полейте го-може да се превърне в кашкавалено дърво.
Your.Passion
06-05-2013, 10:18
Съгласна с горното мнение! :lol:
И като порасте кашкаваленото дърво да почерпиш ,щот гледай кфи съвети ти даваме .. :lol:
FuCKkK13
06-05-2013, 11:08
+ :lol:
hristo99
06-05-2013, 11:11
Ок, помислихте ме за трол. Ясно, че тази тема няма да е сериозна :D Но ако има някой, който ми вярва, тази сутрин майка ми е казала на леля ми (живеем в една къща, ние сме на втория етаж, а те на първия) за това, което е намерила и това, което братовчедките са говорели. Леля ми отговорила, че сигурно някоя котка е влязла вкъщи и го е заровила, а децата са си играели и са говорили такива неща защото гледали някакво детско. :D Първото е абсурдно, защото котката по-скоро би разкъсала опаковката и би го изяла още щом го види, вместо да заравя за зимата. Оставаше да каже, че Асен Блатечки е влизал в нас. Майка ми каза, че тези дни ще ходи при някоя врачка да развали магията, ако има такава. Също предложи тази вечер да ми върже червен конец поради г/д високите ми оценки от изпитите.
Хахахахаха. :D
Мене от няколко години ми хвърлят жълти стотинки в двора. Не се съмнявам, че си намерил(а) кашкавал. Но нищо няма да ти стане на здравето. Заровен опакован кашкавал е на безпаричие. След 5тата врачка ще сте без пари :/
DisappointedDreamer
06-05-2013, 13:22
По-потритеснително е да намерите клечки и омотана прежда около тях, представлявайки кръг, в двора си. В същия момент поглеждате към съседката и тя ви гледа без да и трепнат бръчките. Това е страшно :Д
prettymonster
06-05-2013, 13:49
Абе каквото и да значи ако не вярваш , че нищо няма да ти се случи , няма нищо да се случи .
По-гадно е , че наистина са заровили храна , която можехте да изядете :D :D :D
По-гадно е , че наистина са заровили храна , която можехте да изядете :D :D :D
То още може, нали е пакетиран.
prettymonster
06-05-2013, 18:10
То още може, нали е пакетиран.
:D Нищо не трябва да се губи :D
JuStElly
06-05-2013, 22:38
Той там си расте, като картофите.
Представа си нямате колко се смях :D
IWannaBeSedated
06-06-2013, 18:27
Не се ПАНИРАЙ
:lol: :lol: :lol:
N1K17Y123
06-06-2013, 18:34
Сигурно Асен Блатечки е влизал да се рови из хладилника ви, ама някой се е прибрал по-рано и той го е скрил. :D
scrooper
06-06-2013, 18:48
Леля ми отговорила, че сигурно някоя котка е влязла вкъщи и го е заровила
Това е най-яката тема от векове насам <3
С леля ти викайте духа на Кашкавалчо = )
Violenza
06-06-2013, 19:58
Няма такава тема! :D:D:D
girlwithblueeyes
06-06-2013, 20:26
Няма такава тема! :D:D:D
Мдаммм:D ама да знаеш че може и в сирене да се превърнеш така че внимамавай :lol:
scrooper
06-06-2013, 20:45
Според мен темата е за Козметика и диети.
eclipse06
06-07-2013, 06:41
То днешно време и кашкавала не е кашкавал! Теорията за котката отпада, няма да се мине да го вземе :D
кашкавал на аванта,кой ти го дава? нали е вакумиран изяж си го,кво пишеш по форумите
Малките хранят мишките , остави ги :D