View Full Version : да ти заключат члена
salamander
06-05-2013, 17:17
какво мислите за целомъдрените пояси за мъже става дума за това http://acidcow.com/pics/16401-chastity-belt-3-pics.html те правят така че всяка възбуда причинява болка.Ако гаджето ви настоява да ви сложи такъв и ключа да е в нея за да ви отключва когато тя реши че сте заслужили ще приемете ли заради нея
Fisherman
06-05-2013, 17:22
мисля,че има само един начин да се прави секс
salamander
06-05-2013, 17:28
ти нея ще я задоволяваш орално когато иска тя но просто теб ще те държат под ключ и само ако си послушен
lamer4e7o
06-05-2013, 17:30
Подобна глупост за първи път чувам, сериозно. Какво ли не измислиха вече… Ние да не сме кучета, че трябва да сме „послушни“. o.0
salamander
06-05-2013, 17:36
защо пък кучета просто да се отдадеш изцяло на партньора си и примерно на 40 нейни оргазма ти получаваш един защото си бил добричък
gugenceto2
06-06-2013, 08:29
WTF егати извратеното O_O
Supermassive____
06-06-2013, 10:18
Питам се аз, докъде стигна този свят??? Извратена работа.
Стой на студено 1 час и избягай !
О, Боже! Това не бих го причинила на приятеля ми. Природата му е дала хуй за да ме задоволява с него, за да си ме чука, за да си му правя свирки и тн, а не за да му го изтезавам по тоя начин.
Всеки е свободен да прави това, което той иска, стига да не вреди на другите. Ако в интимни отношения на партньорите им харесва да го правят по подобен начин, няма нищо лошо в това, а и това е част от играта.
salamander
06-06-2013, 14:16
а няма ли да ви доставя удоволствие че той е заключен и че ако мисли за секс без да му разрешите ще изпитва болка пък и така ще е невъзможно да ви изневери
и ще прави всичко което му кажете за да бъде отключен
ledenakrasota
06-06-2013, 14:20
Пластмасови са. Ако се счупят и му го наранят, за какво ми е?! :lol: Освен това кой знае какви бактерии ще се навъдят. :? Не!
направо да те скопят, викам аз
по-лесно ми се вижда
и нема да струва пари
salamander
06-06-2013, 14:33
Пластмасови са. Ако се счупят и му го наранят, за какво ми е?! :lol: Освен това кой знае какви бактерии ще се навъдят. :? Не!
не е вярно това просто е начин да контролираш половинката си и да го пазиш от това да мисли за секс пък и като му го сложиш и му го отключваш веднъж месечно той ще стане много мил и послушен от страх да не му одължиш периода на въздържание
Що просто не те заключва целия и като й притрябваш - да те отключва. Сигурно ще е много по-възбуждащо да те контролира изцяло, а не само сексуалното ти желание.
Fisherman
06-06-2013, 16:33
И като ти сложат едно такова,по улицата ще ходиш като хер Флик от Гестапо
Glamour92
06-06-2013, 17:26
^ :D :D
Все още се чудя кой мазохист би се подложил доброволно на нещо подобно.
DisappointedDreamer
06-06-2013, 17:30
Абе, всичко настрана, много интересно устройство. Какви ли още тинтири минтири ще измислят?
Glamour92
06-06-2013, 17:35
^ и щеше да е още по-интересно,ако при всеки опит на пленения да се освободи,устройството го скъсяваше със сантиметър-два
най интересно пък ще стане,ако въведат такива джаджи като наказание за проявилите се като изнасилвачи
DisappointedDreamer
06-06-2013, 17:39
^Е, така щяхме да се върнем към Medieval times, където крайниците на разпитващия бяха разтягани с въжета (и други приспособления). Е, тук с обратния ефект, на друг висящ орган :Д
нах, повечето изнасилвачите дори затвор не ги грози, камо ли скъсяване на инструмента.
salamander
06-06-2013, 18:09
абе ако искаш да си спокойна че гаджето ти си е само твое това е устройството
Glamour92
06-06-2013, 18:11
o'rly ? http://www.wingsdailynews.com/wp-content/uploads/2013/02/overly-attached-girlfriend.jpg
^ мда,само че трябва да го изчакаш да изпадне в безсъзнание,за да успееш да му го нахлузиш.
//Dead^^Bitchy//
06-06-2013, 18:51
Дори и не си представям кво трябва да е тази глупост, но определено е глупаво. И как ще му седи в гащите? Като надървен през цялото време и някои ще се крият, други ще се вървят като пичове и кво като ги видят другите момичета/жени? Ще има "Тоя се надървил! Баси мръсника!" или нещо подобно ;x Глупаво и определено съм против!!
salamander
06-06-2013, 18:54
Дори и не си представям кво трябва да е тази глупост, но определено е глупаво. И как ще му седи в гащите? Като надървен през цялото време и някои ще се крият, други ще се вървят като пичове и кво като ги видят другите момичета/жени? Ще има "Тоя се надървил! Баси мръсника!" или нещо подобно ;x Глупаво и определено съм против!!
идеята на това е никога да не се надървяш и като започне да ти става да те боли няма да изкача а напротив ще държи члена където му е мястото въпреки че ще е болезнено
//Dead^^Bitchy//
06-06-2013, 18:58
идеята на това е никога да не се надървяш и като започне да ти става да те боли няма да изкача а напротив ще държи члена където му е мястото въпреки че ще е болезнено
Мен ме заболява само като си помисля.. да не говорим за Вас, момчетата.. То добре да е садо-мазо за 2-3 часа, но това да си ходиш с него постоянно, ужасно!!
salamander
06-06-2013, 19:05
Мен ме заболява само като си помисля.. да не говорим за Вас, момчетата.. То добре да е садо-мазо за 2-3 часа, но това да си ходиш с него постоянно, ужасно!!
а ще го направите ли ако гаджето каже иначе късаме
salamander
06-06-2013, 19:34
пък и два три часа е за лигльовци неготови да направят нищо за партньорките си
Violenza
06-06-2013, 19:54
Ужас. На тия хора определено нещо много сериозно им липсва...
Аве ти честно ли си толкова зле ве мой?!
Подобна глупост за първи път чувам, сериозно. Какво ли не измислиха вече… Ние да не сме кучета, че трябва да сме „послушни“. o.0
Измислиха вече? Това го има още от средновековието както е имало девствен пояс за момичета така е имало и за мъже, но дизайнът му е доста по-различен от тая кичария.
нах, повечето изнасилвачите дори затвор не ги грози, камо ли скъсяване на инструмента.
Имаш една бира от мен за степенуването. :D
DisappointedDreamer
06-07-2013, 08:30
Имаш една бира от мен за степенуването. :D
*вади тефтер, записва си* Много бири вече ми дължиш. :D
Идеално, щото разчитам на теб да помниш бройката.
/*Щото не съм бройкаджия, не за друго 8)*/
KostenurkataSpindi
06-07-2013, 14:33
Ше и пръсна прасковата с тоя наморник
baby_baby
07-06-2013, 12:24
Извратена работа....