PDA

View Full Version : Въпрос относно сваляне на момиче

6ibanqka
06-05-2013, 18:13
Как да разбера, кога едно момиче, което се опитвам да я сваля, се прави на недостъпна, но би ми вързала ако съм по-настоятелен и кога нямам никакви шансове?

FuCKkK13
06-05-2013, 18:22
с повечко опит ще ти станат.. всяко момичепо различен начин разбира нещата и знаците,които дава са различни

funkey
06-05-2013, 22:37
Не знам но мисля, че най-добрия фактор за една жена с който можеш да разбереш дали си желан или не е нейната усмивка :) Ако не се усмихва каквото да и говориш тя най-вероятно не е заинтересована от теб ;)

leadyflame
06-05-2013, 22:48
Зад тази "недостъпност" или по скоро в случаите, когато девойката има симпатии към младежа, но го дава малко по-сдържана би видял онова, винаги би разбрал дали има нещо. А за недостъпността като цяло, има много девойки които обичат да се дърпат, само заради това да видят колко са желани... но има си и мацки които точно и ясно изразяват нежеланието си.

eclipse06
06-06-2013, 15:15
В дълбоки води газиш и се страхувам, че за всяка жена това е строго индивидуално. И не ти го казвам случайно, а от гледната точка на жена, която има навика или просто и е в природата да се държи резервирано с обожателите си, без да изреждам причините. И противно на очакванията и разбиранията на повечето мъже това не е поведение тип "аз съм надута" и ти си "под нивото ми", а по-скоро дипломатичен начин да намекнеш на мъжа (до колкото мъжете разбират от намеци), че не е желан в случаите, когато това е така, за да се избегнат бъдещи сконфузни ситуации.
Когато обаче става дума за мъж, по когото наистина си падаш, вече сдържаността може да се разчита или като вид "изпитание", с цел избраника ти да се докаже, или като "премисляне", "несигурност в по нататъшното развитие". Още една причина за такава дистанцираност може да е и срамежливостта, неопитността или ниско самочувствие (неувереност в себе си, която те кара да се съмняваш в намеренията на другия). Аз, като човек, който е преминал през почти всички тези фази, мога да ти кажа, че външните симптоми твърде трудно се разчитат и още по-трудно могат да се различат и изтълкуват правилно. В тези моменти алтернатива е диалогът, но ако се прибягва до него е важно да се улучи най-подходящия момент, иначе може да има и неблагопрятни последици. Имай предвид, че и той не ти гарантира пълен успех, но е за предпочитане пред догадките. Успех!

Mitizaro
06-07-2013, 15:10
В дълбоки води газиш и се страхувам, че за всяка жена това е строго индивидуално. И не ти го казвам случайно, а от гледната точка на жена, която има навика или просто и е в природата да се държи резервирано с обожателите си, без да изреждам причините. И противно на очакванията и разбиранията на повечето мъже това не е поведение тип "аз съм надута" и ти си "под нивото ми", а по-скоро дипломатичен начин да намекнеш на мъжа (до колкото мъжете разбират от намеци), че не е желан в случаите, когато това е така, за да се избегнат бъдещи сконфузни ситуации.
Когато обаче става дума за мъж, по когото наистина си падаш, вече сдържаността може да се разчита или като вид "изпитание", с цел избраника ти да се докаже, или като "премисляне", "несигурност в по нататъшното развитие". Още една причина за такава дистанцираност може да е и срамежливостта, неопитността или ниско самочувствие (неувереност в себе си, която те кара да се съмняваш в намеренията на другия). Аз, като човек, който е преминал през почти всички тези фази, мога да ти кажа, че външните симптоми твърде трудно се разчитат и още по-трудно могат да се различат и изтълкуват правилно. В тези моменти алтернатива е диалогът, но ако се прибягва до него е важно да се улучи най-подходящия момент, иначе може да има и неблагопрятни последици. Имай предвид, че и той не ти гарантира пълен успех, но е за предпочитане пред догадките. Успех!

Money post!! Това трябва да е като "ГАЙД" на първа страница, не се ебавам.
Дори на мен ми беше интересно. На колко си?

eclipse06
06-07-2013, 15:23
Money post!! Това трябва да е като "ГАЙД" на първа страница, не се ебавам.
Дори на мен ми беше интересно. На колко си?

Благодаря! Радвам се, че си го оценил :) Какво ще рече "дори на мен"? :D

П.С. В профила ми, ако не се лъжа, пише на колко съм ;)

yakuza_
06-07-2013, 15:47
Тая тема в раздел "Секс" някак не говори добре за твойте планове, относно момичето.

Chacho
06-07-2013, 15:54
Тая тема в раздел "Секс" някак не говори добре за твойте планове, относно момичето.

Изпревари ме

Mitizaro
06-07-2013, 22:50
Благодаря! Радвам се, че си го оценил :) Какво ще рече "дори на мен"? :D

П.С. В профила ми, ако не се лъжа, пише на колко съм ;)

Я такаа... че аз съм ти батко бе, на кой се отваряш, че си минала житейския път, ааа? ;P

naksdy
06-08-2013, 04:27
Оле, не знам защо като чуя за "сваляне" на момиче, се сещам за това:
http://vbox7.com/play:a4147462
(От 3:20 до 3:42) :D

AnarchyBoy
06-08-2013, 10:32
:lol:

eclipse06
06-09-2013, 09:39
Я такаа... че аз съм ти батко бе, на кой се отваряш, че си минала житейския път, ааа? ;P

Добре, бате :D Ще слушам вече... :D

Mitizaro
06-09-2013, 14:11
Добре, бате :D Ще слушам вече... :D

Мррр... така ме кефиш!! ;) ;PP

fenastz
06-09-2013, 19:00
Вадиш пишката и ако почне да лапа, значи ти е навита

Mitizaro
06-09-2013, 19:23
Вадиш пишката и ако почне да лапа, значи ти е навита

М/у другото... това Е добър съвет!!
(Стига да има смелост някой да го направиии... ;PP)

baby_baby
07-06-2013, 13:36
Като и казваш неща които мислиш а не като повечето момчета казват неща които не мислят а за да вкарат само едно момиче в леглото което е много тъпо

RagioL
07-06-2013, 14:34
Хвани я за задника а после и пусни една целувка с език. :D

RagioL
07-06-2013, 14:47
Оле, не знам защо като чуя за "сваляне" на момиче, се сещам за това:
http://vbox7.com/play:a4147462
(От 3:20 до 3:42) :D

Това си е доста добър похват.