View Full Version : Нужда от помощ :/
Georgiev04
06-07-2013, 18:34
Здравейте, имам малък проблем, но съм много притеснена .... Малко над влагалището имам една малка пъпчица, за втори път .. Първият път не се притесних чак толкова, но сега искам да попитам от какво смятате може да е? Последният полов контакт беше преди малко по-малко от 1 месец с приятелят ми, но не ми се вярва да ми е пренесъл някаква болест, защото с него водим активен полов живот от около 1 година, и сме нямали никакви проблеми, само тези 2 пъпчици... Първата беше преди около 6 месеца, а тази се появи вчера-онзи ден .. При допир ме боли лекичко ... Амм, за гинеколог мисля че не мога да отида, защото не искам да споделям на родителите ми за това, защото не искам да разбират за половия ми живот ( майка ми веднага това ще си помисли ) , а пък не знам дали мога да отида сама, защото съм непълнолетна ( на 16 г. ), но това в краен случай, кажете моля, вие какво смятате?
Georgiev04
06-07-2013, 19:45
Помогнете моля.. Отговорете ! :s
FasterBeach
06-07-2013, 19:48
да не е от обезкосмяването ? ;o
LadyTerrible
06-07-2013, 19:50
Върви при специалист като толкова си се притеснила,ние тука не сме лекари.Правила си секс-факт е.Майка ти все ще разбере по някое време,така че избери себе си и здравето си на първо място.Какво толкова ви е страх от тия гинеколози не мога да разбера? Единствено можеш да получиш адекватно мнение и помощ.На мен не ми звучи никак страшно.Какво направи миналия път,за да се скрие?
Georgiev04
06-07-2013, 19:57
Върви при специалист като толкова си се притеснила,ние тука не сме лекари.Правила си секс-факт е.Майка ти все ще разбере по някое време,така че избери себе си и здравето си на първо място.Какво толкова ви е страх от тия гинеколози не мога да разбера? Единствено можеш да получиш адекватно мнение и помощ.На мен не ми звучи никак страшно.Какво направи миналия път,за да се скрие?
Първият път тя изчезна сама, иначе, съм преценила, че още е рано да споделя на майка ми за половия ми живот .. Неудобно ми е, все още, и не знам дали мога да отида на гинеколог сама, без родител, ако все още съм пълнолетна ..
LadyTerrible
06-07-2013, 20:05
Щом е изчезнала сама,може и сега да изчезне?Почакай малко,ако се влоши,започне да се увеличава,да те боли и тнт,отиди на лекар,както казах здравето ти трябва да ти е на първо място.Освен това,майка ти иска най-доброто за теб и може да те покритикува,но ще й мине.Моята също разбра,че водя полов живот по същото време и то принудително,що годе като в твоя случай.Ако проблемът ти се задълбочи,не се колебай да поискаш помощ от майка ти,все пак и тя е жена и най-вече ти е родител.
Georgiev04
06-07-2013, 20:12
Щом е изчезнала сама,може и сега да изчезне?Почакай малко,ако се влоши,започне да се увеличава,да те боли и тнт,отиди на лекар,както казах здравето ти трябва да ти е на първо място.Освен това,майка ти иска най-доброто за теб и може да те покритикува,но ще й мине.Моята също разбра,че водя полов живот по същото време и то принудително,що годе като в твоя случай.Ако проблемът ти се задълбочи,не се колебай да поискаш помощ от майка ти,все пак и тя е жена и най-вече ти е родител.
Добре, ще те послушам, благодаря ти .. :)
baby_baby
07-06-2013, 12:30
Да не е от бръсненето?