Влез

View Full Version : Той ми разби сърцето

preslavafan5
06-08-2013, 22:00
Момиче на 17 съм.Всичко между нас започна тази година.Отначало уж всичко беше наред говорихме си и времето летеше ,когато бях с него.Изслушваше ме и ме разбираше,смеехме се заедно беше много приятно и забавно.В един клас сме даже стоим близо отреща тоест.Аз се влюбих в него и то доста.Но така и не се получи нашето.Мислех все за него и му мислех доброто исках да е добре и да е весел да се усмихва ,да се смее.Но скоро от общ приятел чух ,че всичко което правил за мен той е за да ми се подиграва и да разказва всичко между нас каквото се си говорихме.А тоз приятел ми отвори очите и ме каза извинявай но не мога да гледам как ти се присмива и ти му вярваш.Аз не повярвах имах му доста голямо доверие,докато не го попитах лично а той ми каза ами може и така да е.Представяте ли си човека който си мислех за приятел ,че ме харесва малко или много и че има шанс нещата да се получат.А това ми дойде като удар от ясно небе,не мога да повярвам ,че момчето в което съм влюбена толкова ме е използвало така.А му бях намеквала ,че го харесвам като повече от приятел.Не знам как и дали ще го забравя ще сме заедно още 2 години....чуствам се наранена и предадена защото не беше ясен от начало с мен ....

Bank$
06-08-2013, 22:15
Само не разбрах въпроса Ви. Но иначе приятелят ви е обикновен комплексар. :)

HarabeishoOrGoHome
06-09-2013, 06:43
Всичко се преодолява!

LadyTerrible
06-09-2013, 08:49
Този е най-обикновен боклук.Просто го зарежи и запази достойнството си.

lubopitna_123
06-09-2013, 12:47
Ще мине,нищо не е вечно :)

Bank$
06-09-2013, 13:09
Ще мине,нищо не е вечно :)

Не си права любовта ми към "Зайче.." е вечна ;)

kaili_mir
06-09-2013, 14:39
Боже, на 17 и да прави такива жалки неща .. Не съжалявай за някакъв кретен, който не знае как да се държи с момичетата. Има толкова много време пред теб и толкова много други момчета.. малко ще ти е кофти, защото сте от един клас, но ако питаш мен - дай му игнор и не се занимавай с него и нищо чудно нещата да се обърнат след време :)))

fenastz
06-09-2013, 18:37
Представям си.

hydrationxblondiex
06-09-2013, 20:13
Такива боклуци само могат да ти дадат урок,да не се доверяваш толкова лесно :)

rusokoska7
06-09-2013, 21:11
Ами да никога не се доверявай на непознати.Не знаеш какво има в ума си.Човек трябва да си има винаги едно на ум...

analgin
06-10-2013, 10:15
Изключително незрял за годините си комплексар , нормално е да страдаш , но с времето ще осъзнаеш ,че не си е заслужавало изобщо да имаш чувства към такъв човек .Ще го преживееш и надмогнеш и всичко ще бъде наред .

xXxPETYAxXx
06-10-2013, 10:57
Само не мога да разбера за какви неща са ти се присмивали и подигравали. След като веднъж си му изяснила, че го харесваш и нищо не се е получило, защо не си го оставила просто и да не се занимаваш с него, така нямаше как да ти се присмиват. Наивна си, следващия път внимавай пред кого какви ги говориш и не им подхвърляй компромати.
Той, че е постъпил тъпо - така е, ама ако си се държала с него като лепка(което също е вариант), нормално е да почне да те взема за мезе.

eclipse06
06-10-2013, 11:44
Забелязала съм, че на тези години момчетата, защото не мога да ги нарека мъже, се държат като боклуци. За всяко правило си има изключение, но като цяло не можеш да разчиташ за нищо на тях. Още по-малко да им споделиш и да очакваш разбиране. Имай си едно на ум вече и не се отчайвай, поне си научила нещо полезно за в бъдеще :)

rusokoska7
06-10-2013, 13:21
Само не мога да разбера за какви неща са ти се присмивали и подигравали. След като веднъж си му изяснила, че го харесваш и нищо не се е получило, защо не си го оставила просто и да не се занимаваш с него, така нямаше как да ти се присмиват. Наивна си, следващия път внимавай пред кого какви ги говориш и не им подхвърляй компромати.
Той, че е постъпил тъпо - така е, ама ако си се държала с него като лепка(което също е вариант), нормално е да почне да те взема за мезе.

Ами че е наивна за какво друго.Дали той е казал точно че не я харесва и не иска да има нещо общо с нея или и е давал напразни надежди...и при двата случая боли и то доста.На мен лично ми се случи веднъж.Така и не беше искрен с мен в началото и ме остави да си фантазирам...както и да е

SummerBoy
06-11-2013, 22:05
Това ако е разбиване на сърце... отдавна да съм в гроба :D

102
06-11-2013, 23:22
Ти пък му разбий носа.

eclipse06
06-11-2013, 23:59
Ти пък му разбий носа.

Доста добър съвет всъщност :lol:

JDeel
06-12-2013, 01:12
Tой сам ще си го разбие. Чел съм доста такива истории - например момчето се хванало на бас че ще я свали, или пък момичето решило да покаже снимка на нейна приятелка от срам да не покаже себе си. Или накратко казано - единия от двамата се преструва докато не бъде разкрит. Тези истории обикновено свършват с автогол - този който се преструва накрая излиза влюбения :)

SummerBoy
06-12-2013, 06:54
Tой сам ще си го разбие. Чел съм доста такива истории - например момчето се хванало на бас че ще я свали, или пък момичето решило да покаже снимка на нейна приятелка от срам да не покаже себе си. Или накратко казано - единия от двамата се преструва докато не бъде разкрит. Тези истории обикновено свършват с автогол - този който се преструва накрая излиза влюбения :)

Точно казано!!!

aurora_188
06-12-2013, 15:40
Като чета това ми идва на ума тази песен :D

http://www.youtube.com/watch?v=NwWvhw8xDHU

balu4ka
06-12-2013, 18:26
Има и такива хора,трябва да се научиш да ги разпознаваш и отсяваш.Малко или много това ще ти е за поука-да не се доверяваш на сляпо

sneering
06-12-2013, 19:03
Забелязала съм, че на тези години момчетата, защото не мога да ги нарека мъже, се държат като боклуци. За всяко правило си има изключение, но като цяло не можеш да разчиташ за нищо на тях. Още по-малко да им споделиш и да очакваш разбиране. Имай си едно на ум вече и не се отчайвай, поне си научила нещо полезно за в бъдеще :)
Вие пък щото на тия години сте едни здраво укрепнали дами с ясен избор и преценки..

Seli94
06-12-2013, 19:14
(izvinqvam se za latinicata)
Tazi istoriq mi napomnq za Diego i Roberta ot seriala 'Nepokornite'(Rebelde) :D taaa...tam beshe absoliutno sushtoto..moqt suvet e gledai 1-vi sezon i vij tq kakvo napravi sled kato razbra...ehhhh kolko qk beshe toq serial <3 :D

oburkanata_32
06-12-2013, 20:59
(izvinqvam se za latinicata)
Tazi istoriq mi napomnq za Diego i Roberta ot seriala 'Nepokornite'(Rebelde) :D taaa...tam beshe absoliutno sushtoto..moqt suvet e gledai 1-vi sezon i vij tq kakvo napravi sled kato razbra...ehhhh kolko qk beshe toq serial <3 :D

Е да както се преструваше че я харесва наистина се влюби в нея после :D

Seli94
06-12-2013, 22:00
Е да както се преструваше че я харесва наистина се влюби в нея после :D

Хаха даа...оооййй бяха много сладки! Към авторката:не се отчайвай и не падай ниско...гледай тоя сериал и взимай пример от там как му даде урок :D