View Full Version : Девствено момиче може ли да забременее ?
Здравейте .. Искам да ви попитам .. С гаджето ми правим само анален секс, но никога не сме правили вагинален . Възможно ли е при анален секс да забременея ако след като е свършил в мен спермата се стече на долу към вагината ?
MsBonbon
06-09-2013, 11:26
....поредния глупав въпрос...интересно как сперматозоидите ще оцелеят толкова дълго,че чак и да забременееш... (fecepalm)
HarabeishoOrGoHome
06-09-2013, 11:30
Да, вече си бременна. Купувай дрешки.
hydrationxblondiex
06-09-2013, 19:33
Да, вече си бременна. Купувай дрешки.
:D :D :D :D :D :D + 1
Не си бременна,не мисля и че ще забременееш така,бе мацка,споко. ;)
Много ми е интересно как правите анален секс и един вид не сте готови да загубите девствеността си и тн.. придържате се към определени норми на поведение от сорта на "няма да правя секс преди 16 " примерно..иначе не е проблем анално или свирки на половината от девети клас, но пък липсва минимална сексуална култура и вероятността , начинът за правене на бебета не са напълно ясни все още . То така се забременява жените почват да се поливат със сперма кога случайно ,кога не и хоп бебето е вече на път !
пффф
мдаа трябва да свиквам с тези теми сега започва размножителният период
LadyTerrible
06-09-2013, 20:36
FACEPALM...
НЕ,не можеш да забременееш,докато си девствена.Моля те,преди да започнеш с вагиналния секс,вземи прочети нещо и се поинформирай.Да не стане така,че след 2-3 месеца да ни пишеш,че си бременна.
Violenza
06-10-2013, 08:11
Много ми е интересно как правите анален секс и един вид не сте готови да загубите девствеността си и тн.. придържате се към определени норми на поведение от сорта на "няма да правя секс преди 16 " примерно..иначе не е проблем анално или свирки на половината от девети клас,
И се имат за девствени чак. :lol:
възможно е, но за последно такъв документиран случай е бил преди 2013 години в пределите на римската империя около с. Витлеем, днешна Палестина, ако забележиш влъхви да се мяркат наоколо, това е сигурен знак!!
възможно е, но за последно такъв документиран случай е бил преди 2013 години в пределите на римската империя около с. Витлеем, днешна Палестина, ако забележиш влъхви да се мяркат наоколо, това е сигурен знак!!
!! :razz: :razz:
Понякога и момичета човек нищо лошо не може да каже за тях се подвеждат и си изневерят на принципите защото хлътват по някъв батко ири се чувстват добре с тях защото ги ласкаят и обръщат внимание и бъркат това с харесване или любов и да му уготят правят всичко каквото баткото каже в всякакво отношение най-вече сексуално.Ако каже айде да правим секс без предпани мерки идиотката ще се съгласи макар че има мнение-по въпроса но се е предала вече пречупила се и така и така е защото сме такива патки наиситна абсолйтно всички момичета понякога че не е истина.И не не можеш не можеш и когато лапаш на някого и той свърши там.Нелепо е не е за подигравки не ти се карам но като се чукаш трябва да си наясно а и миличка в форума стотици момичета са задали такъв или подобен въпрос за да не искаш някои по брутални хорица да те нападат и изградят погрешно мнение за теб и да се изложиш като задаваш наистина смешни въпроси направи си труда в бъдеше да провериш теми които биха ти помогнали и чети ,защото виждаш какво става някои по грубо ще си изкажат мнението си и ти ще се засегнеш .
Затова българите намалят спрямо циганите :( Половината още не знаят правилната "дупка".
melany94
06-13-2013, 21:52
много ясно, че може
just_a_girl2007
06-13-2013, 22:07
Здравейте .. Искам да ви попитам .. С гаджето ми правим само анален секс, но никога не сме правили вагинален . Възможно ли е при анален секс да забременея ако след като е свършил в мен спермата се стече на долу към вагината ?
учудвам се и се разочаровам от такива като тебе. на 16 си?! как може да се ебеш и да не знаеш нищо за секса. порови се из нета има толкова образователни форуми и сайтове за секса. питай по голям брат/сестра/приятел/майка си. отиди на гинеколог или сексолог и го разпитай. толкова ли е трудно? как може да задаваш такива въпроси? потресена съм!
baby_baby
07-02-2013, 20:44
Не
bloodylips
07-03-2013, 08:51
Възможно е разбирасе! Ти не знаеш ли че така дори се забременява по лесно ?
PainInTheAss
07-03-2013, 16:40
Само Дева Мария може да забременее без сперма в путката!
Даваш анален и нямаш никаква сексуална култура сигурно си под 18 и даже не можеш да се сетиш да провериш в гугъл вместо да се излагаш тука.......................................... .