View Full Version : Моля ви ПОМОГНЕТЕ !!!
Здравейте, адски съм влюбен в едно момиче обичам я може би вече от 6 часа и съм напълно сериозен в чувствата си преди може би 2 часа си писахме (виж по - долу) но си мисля че не мина много добре смисъл тя като че ли не беше много заинтересована но от друга страна тя ми даде фейсбук профила си без дори да я моля много много но според мен се разочарова от това което видя.... Моля ви да ми помогнете да дадете някой съвет за какво да си говоря с нея и т.н
Глория
да, честит профил
:SD
21:32
Bank$
Мерси
виж за момиче хората колко време отделят
21:33
Bank$
вместо просто да си дадат редовния профил
21:33
Bank$
Или може би нямат редовен...
21:34
Глория
каза че имаш кхъм
21:34
Bank$
Хората си казват неща който не мислят освен това така като гледам това ми прилича на профил
да не говорим че от теб получавам някакви странни deja vu-та
21:35
Глория
тоест
?
21:35
Bank$
Ми почти съм сигурен че нещата който правя в момента съм ги правил и друг път всичко ми изглежда адски познато дори ти
21:36
Глория
:D:D
idk
нямам какво да кажа
21:36
Bank$
Няма нищо смешно в моята психоза
21:37
Глория
оки :С
21:38
Bank$
А бре не знам дали въпроса ми е странен ама у Ботевград имате ли море
21:39
Глория
не
имаме планина
но за море не съм ч увала да имаме
21:39
Bank$
опа
хахахха
ще ми кажеш ли как се казваш ?
21:41
Глория
Глория ми викат
21:42
Bank$
Хахаха поне не съм единствен с параноя
21:43
Глория
аз страдам от шизофрения не от параноя
21:44
Bank$
Аууу туй лошо такова красиво момиче с такива проблеми хахах
22:08
Глория
не е чак толкова лошо
22:09
Bank$
Утре няма да ме помниш... :S
22:22
Bank$
Аде аз те напущам че си ми доста скучна ще ти пиша утре евентуално и то ако съм в добро настроение
LadyTerrible
06-09-2013, 20:31
Аде аз те напущам че си ми доста скучна ще ти пиша утре евентуално и то ако съм в добро настроение
Аххахахахахх ти сериозно ли? :D
Аххахахахахх ти сериозно ли? :D
Еми 30 минути гледах в една и съща точка на екрана и се опитвах да завържа разговор...
LadyTerrible
06-09-2013, 20:53
Да,като си адски влюбен от 6 часа,така се получава. :D :D :D
Да,като си адски влюбен от 6 часа,така се получава. :D :D :D
живота не се измерва с броя вдишвания а с моментите които спират дъха ти
Като я видях почнах да се задушавам и припаднах тъй че си мисля че съм си много наред
CupcakeKitty
06-09-2013, 20:56
:lol: не познавам момичето за да кажа какво и се върти в главата
едва ли можем да ти помогнем тука :lol:
:lol: не познавам момичето за да кажа какво и се върти в главата
едва ли можем да ти помогнем тука :lol:
Ехо.... Аз за това съм турил хронология !
CupcakeKitty
06-09-2013, 20:59
е кво ми се караш бе да не съм била там
ок че си турил хронология ама не е същото
Хора ай де моля ви помагайте че вече почна да ми се подиграва момичето..... :@
е кво ми се караш бе да не съм била там
ок че си турил хронология ама не е същото
Добре поне дай некъф съвет кво да и пиша примерно ти на какво би се зарадвала някой да ти напише ?
CupcakeKitty
06-09-2013, 21:02
мисля че е влюбена в теб но я е срам да си признае
все пак се познавате от 6 часа и все още не те е блокирала
това трябва да означава нещо
недей да пренебрегваш нещо такова
HarabeishoOrGoHome
06-09-2013, 21:03
Направи и комплименти, разкажи и нещо интересно относно теб, ако няма- файдица. :(
мисля че е влюбена в теб но я е срам да си признае
все пак се познавате от 6 часа и все още не те е блокирала
това трябва да означава нещо
недей да пренебрегваш нещо такова
Тя хубаво не ме е блокирала ама искам да и пиша нещо което да и е интересно а не някой селчо да ми я отмъкне.....
Направи и комплименти, разкажи и нещо интересно относно теб, ако няма- файдица. :(
Ще пробвам мерси !
Edit: Харесва ми начина по които косата ти седи надолу заради гравитацията (това и написах)
CupcakeKitty
06-09-2013, 21:04
да, опитай и така
nationalAdvisor
06-09-2013, 21:05
План за действие.
1. Оставяш момичето на мира и го забравяш, няма да станат нещата
2. Спираш да използваш неправилни думи като "аде" и "напущам"
3. Поправяш си правописа
4. Напълно променяш начина, по който се държиш с едно момиче ( включително и CupcakeKitty )
5. Усъвършенстваш горепосочените 4 няколко години, прочиташ този пост и ще разбереш, какви са ти биле грешките
План за действие.
3. Поправяш си правописа
4. Напълно променяш начина, по който се държиш с едно момиче ( включително и CupcakeKitty )
5. Усъвършенстваш горепосочените 4 няколко години, прочиташ този пост и ще разбереш, какви са ти биле грешките
След тея няколко години вече ще е женена с 3 деца.....
П.П към точка 3 няма ставам филолог я
LadyTerrible
06-09-2013, 21:30
Ако след последния ти ред ти отговори следващия път,чувствай се късметлия.В случай,че на мен ми пишат подобни глупости,няма да се ентусиазирам особено. :D Пишете си за нещо нормално,прати й линк на някоя хубава песен примерно...така де,ако изобщо пожелае да контактува с тебе пак. :D
И относно точка 3 - дори и да не ставаш филолог,си българин. ;-)
А бре хора много сте заспали аз ви казвам че нещата са сериозни вие ми говорите тука за некви правописи и глупости аз ви казвам че сърцето ми е на път да бъде разбито.... пробвах всички неща изписани по тази тема в форома.... ама резултата е един и същ.... получавам по едно ":D" от нея.... сега ще гледам филма Hitch да видя дали ще ми дойде нещо.... писах и на форумския сваляч да видим дали ще може и той да удари едно рамо..... ама не знам вече супер много съм отчаян. просто..... си мисля че това е момичето за мен..... Никога преди не съм се чувствал така....
nationalAdvisor
06-09-2013, 21:34
Като не искаш да ставаш филолог и да се постараеш да си вдигнеш интелектуалното ниво, тогава продължавай да се чудиш защо резултатът е такъв.
Като не искаш да ставаш филолог и да се постараеш да си вдигнеш интелектуалното ниво, тогава продължавай да се чудиш защо резултатът е такъв.
Еми докато съм осигурен финансово а други с висши образования не са си мисля че интелектуалното ми ниво е на ниво :)
Ако след последния ти ред ти отговори следващия път,чувствай се късметлия.В случай,че на мен ми пишат подобни глупости,няма да се ентусиазирам особено. :D Пишете си за нещо нормално,прати й линк на някоя хубава песен примерно...така де,ако изобщо пожелае да контактува с тебе пак. :D
И относно точка 3 - дори и да не ставаш филолог,си българин. ;-)
Мерси много си симпатична пожелах и лека нощ и пратих песничка :)
LadyTerrible
06-09-2013, 21:41
Ххехехехехеех и като си осигурен финансово,можеш ли да си купиш малко мозъчни клетки примерно...или да накараш въпросното момиче да те харесва? :D Можеш да й поискаш скайп-а и докато си говорите да й развееш няколко пачки пред лицето,може да стане работата. :D
Неосигурените финансово поне могат да си слагат препинателните знаци в изречението. :D
Ххехехехехеех и като си осигурен финансово,можеш ли да си купиш малко мозъчни клетки примерно...или да накараш въпросното момиче да те харесва? :D Можеш да й поискаш скайп-а и докато си говорите да й развееш няколко пачки пред лицето,може да стане работата. :D
Неосигурените финансово поне могат да си слагат препинателните знаци в изречението. :D
За да съм осигурен финансово явно трябва да имам и малко мозъчни клетки. А що се отнася до това момиче по скоро не бих я впечатлил с финансовото си състояние , но определено парите дават повече сигурност на всеки дори и на момичето.
П.П Забелязал съм тенденция всички без пари да хейтват тези с пари.
П.П 2 Ако някой иска да говори нещо не по темата да ми пише на лични !
Peace
Ще пробвам мерси !
Edit: Харесва ми начина по които косата ти седи надолу заради гравитацията (това и написах)
Тея pick-up lines дето пробваш не минаха ли от мода вече, или сега навлизат в България? :)
Иначе има и една тема тук отгоре - "Как да се харесаме на момиче?" - там няма ли насоки?
eclipse06
06-09-2013, 21:54
План за действие.
3. Поправяш си правописа
Добре казано :D Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..
Тея pick-up lines дето пробваш не минаха ли от мода вече, или сега навлизат в България? :)
Иначе има и една тема тук отгоре - "Как да се харесаме на момиче?" - там няма ли насоки?
Хахах тая pick up line си е моя авторска !
Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...
Добре казано :D Не се обиждай, но аз не виждам нищо впечатляващо в това, че си направил профил специално заради нея, дори би ме отблъснало. Още по-малко би ме впечатлил и въпроса за морето..
Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.
CupcakeKitty
06-09-2013, 21:57
ааа само да кажа че въпроса дали имаме море беше за Варна
кхъм кхъм :D
eclipse06
06-09-2013, 22:00
Това с профила е малко различно аз по-принцип нямах профил в ФБ но днес като и звъннах ме нави да си направя и от там идва цялата работа с профила за това ми го честити.
Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен :) Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.
ааа само да кажа че въпроса дали имаме море беше за Варна
кхъм кхъм :D
Ignore
Съветвам те да не правиш подобни неща заради момичешки прищявки. Направи си, когато сам си решиш, че ти е нужен :) Иначе най-грешното в момента би било да я задушаваш. Дори по-добре ще е да не и обръщаш никакво внимание няколко дни и да се занимаваш с нещо градивно (спорт, четене, каквото друго се сетиш) или пък да излезеш с приятели. Остави я сама да те потърси.
Мерси !!!
Хахах тая pick up line си е моя авторска !
Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...
Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"
Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.
eclipse06
06-09-2013, 22:06
Вие нещо тука си ни въртите ми се струва :D Защо не казахте по-рано.... Моят съвет е да я блокираш отвсякъде, така да я жегнеш малко, да и напишеш няколко обидни смс-а, да се почувства кой е мъжа и след 3 седмици, след като си имал вече няколко креватни приключения, да и се извиниш, да я поканиш на кафе и да и разкажеш всичко с подробности. Работи на 100 % ;)
CupcakeKitty
06-09-2013, 22:08
Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"
Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.
тъй е
даже на всяка минута получавам :oops:
CupcakeKitty
06-09-2013, 22:08
Вие нещо тука си ни въртите ми се струва :D
а, здрасти :D
Вие нещо тука си ни въртите ми се струва :D Защо не казахте по-рано.... Моят съвет е да я блокираш отвсякъде, така да я жегнеш малко, да и напишеш няколко обидни смс-а, да се почувства кой е мъжа и след 3 седмици, след като си имал вече няколко креватни приключения, да и се извиниш, да я поканиш на кафе и да и разкажеш всичко с подробности. Работи на 100 % ;)
Темата е наистина сериозна просто Котенцето завижда че не е тя на нейно място иначе благодаря на всички за съветите ще опитам да не и пиша няколко дни благодаря и на JDeel за хубавия съвет !
Сега ако някой ми и каже как да блокирам потребител от форума да ми пише в темата няма да е никак зле....
eclipse06
06-09-2013, 22:10
Ама да не забравиш да я обидиш първо! :D
CupcakeKitty
06-09-2013, 22:11
Сега ако някой ми и каже как да блокирам потребител от форума да ми пише в темата няма да е никак зле....
сега искаш да ме блокираш щото разкрих схемата
знам че не е забавно ама така ми дойде отвъртe :D
Ама да не забравиш да я обидиш първо! :D
Как ще обидя това прекрасно създание.
Иначе темата е 98% истинска така че не обръщайте внимание на Котенцето
eclipse06
06-09-2013, 22:12
Е аз не се бях усетила, ти защо така направи... :D
Е аз не се бях усетила, ти защо така направи... :D
Моля ви да пишете по темата а що се отнася до потребителя на чиято снимка си ближе зъбите ще я помоля да спре да пише и да ми разваля живота !!!!
eclipse06
06-09-2013, 22:16
http://learnhowtoimpressagirl.com :D
CupcakeKitty
06-09-2013, 22:16
Моля ви да пишете по темата а що се отнася до потребителя на чиято снимка си ближе зъбите ще я помоля да спре да пише и да ми разваля живота !!!!
е не може сега така хем да ме обичаш хем да искаш да ти пиша хем да искаш да спра да ти пиша
объркваш ме
you make me sad
http://learnhowtoimpressagirl.com :D
Мерси за сайта
Към момичето което си ближе зъбите само не мога да разбера защо винаги ще се намери някоя която да си мисли че става въпрос за нея ?
CupcakeKitty
06-09-2013, 22:22
Мерси за сайта
Към момичето което си ближе зъбите само не мога да разбера защо винаги ще се намери някоя която да си мисли че става въпрос за нея ?
:D така е като копираш разговори :D
:D така е като копираш разговори :D
Сериозно ти казвам ако няма да даваш съвети или препоръки като останалите колеги който много ми помогнаха да променя някой неща в поведението си по добре не пиши или ми пиши на лични :)
Peace
bigcityprisonx
06-10-2013, 08:09
Здравейте, адски съм влюбен в едно момиче обичам я може би вече от 6 часа
УМИРАМММММММММММ :D :D :D
Ъпдейт: Любовта ми към момичето е все толкова силна вече 16 часа , но изникна голям проблем и ситуацията стана още по сложна.... Момичето е от друг малък град и понеже е красиво сигурно що селянин има я сваля, затова си мисля, че работата може и да не стане. Също така си мисля че може да си е помислила ,че съм леко груб понеже аз по-принцип съм малко по студен и изразявам чувствата си по начин, по който 99% от момичетата не могат да разберат и сега си мисля че ми е обидена. Ето тук идва още по гадната част хем знам ,че я обичам хем знам ,че няма как нищо да се получи помежду ни следващата поне една година. И в момента съм адски объркан хем я желая хем не мога да и предложа много (от духовна гледна точка).
Благодаря ви че се опитвате да помогнете... :)
Лек ден !
HarabeishoOrGoHome
06-10-2013, 12:29
Ако наистина докажеш, че тея неща, които пишеш са достоверни, ще ти помогна с каквото мога, но всичко изглежда толкова тролско. :(
Ако наистина докажеш, че тея неща, които пишеш са достоверни, ще ти помогна с каквото мога, но всичко изглежда толкова тролско. :(
Писах ти на лично :)
CupcakeKitty
06-10-2013, 14:44
И ТРЯБВА ДА ТИ ИЗГЛЕЖДА ТАКА :D
Пак ти писах на лично хахах
Ъпдейт: Май ще трябва да си правя друг профил хаха
Предлагам всички тролове от този форум да се съберат и да направят един сериал или нещо такова. Като се пусне в тубата ще има невероятен успех, сигурен съм ;)
Al3ksandra
06-12-2013, 14:39
:D :D :D :D АХАхахАХХА... незнам какво да кажа :D освен че първите 10мин. си паднах от смях,а сега както винаги ме отегчи...аййде успех на автора в тролването ;)
:D :D :D :D АХАхахАХХА... незнам какво да кажа :D освен че първите 10мин. си паднах от смях,а сега както винаги ме отегчи...аййде успех на автора в тролването ;)
_