View Full Version : Прощална/Другарска вечер 7 клас
sweetmony
06-12-2013, 11:18
Здравейте на всички седмокласници, бъдещи осмокласници :) Изпитите свършиха и сега ни предстои прощалната вечер.В моя град всички сме много официални ще ходим на ресторант, едва ли не имаме бал ;дд При вас как е ? :)
Кви балове, кви филми?! Преди 3 години се изтъпаних по къси гащя и тениска на Рамщайн, взех си бележника, характеристиките и другите глупости и даже не излязохме на кафе. Да не говорим за рев, ресторанти и официални дрешки.
nor4eto99
06-12-2013, 12:32
Рам-щайн http://www.youtube.com/watch?v=vDTI8nlRVHg.... :D
Нашата вечер е утре, а бележниците ще ги раздават в даскало в петък. Аз ще бъда с рокля, кецове, ръкавели, ще се издокарам някак си. Имаме и подарък за г-жата. Ще ходим на ресторант да се натъпчем и да вдигаме врява (поне тва очаквам)
sexa_na_kompleksa
06-12-2013, 12:32
И аз мисля, че напоследък се отдава твърде много значение на този ден - прически, грим, токчета, специални дрехи... На моето завършване на 7-ми клас бях облечена със съвсем обикновено дрехи, такива каквито носех всеки ден.
anonymous895156
06-12-2013, 12:52
Нашата другарска вечер е утре. :) Ще бъде в близкия ресторант, всички ще сме облечени официално :) няма нищо лошо в това, страхотно е
А на следващия ден (14.06) ни е дипломирането :)) атмосферата е мн яка - в лятната читалня на библиотеката, имаме много изненади за учителите /грамоти за тях/, с едно момиче сме водещи и сме написали по едно четиристишие с впечатления и пожелания за всеки съученик, тях ще ги четем, докато отиват да си получат дипломата и бележника. Надявам се да мине идеално.
HarabeishoOrGoHome
06-12-2013, 13:00
Не е кой знае кво :D
Ние се изпокарахме за всичко.За подарък за класната и къде ще ходим.Сега нямам представа какво ще правим, но аз май няма да ходя по ресторанти и други глупости. Идеята за прощално "парти" е хубава, ама ние само се караме и не можем да се организираме.
RainyMood
06-12-2013, 18:59
Искахме да се организираме, но не стана. Един иска в чалготека, втори на басейн, трети на пейнтбол иии .... нищо не се получи. Да не говорим, че повечето дори не искаха да купим подарък за класната да не би случайно да уважат жената, която се е грижила за тях три години. -_- В крайна сметка се организирахме, но на групички. Ние ще гледаме филм в една приятелка.
Рам-щайн http://www.youtube.com/watch?v=vDTI8nlRVHg.... :DDD
О, мерси. Връщам с Rosenrot. Само дето не ми се търси линк де.
Рам-щайн http://www.youtube.com/watch?v=vDTI8nlRVHg.... :DDD
Нашата вечер е утре, а бележниците ще ги раздават в даскало в петък. Аз ще бъда с рокля, кецове, ръкавели, ще се издокарам. Имаме и подарък за г-жата. Ще ходим на ресторант да се натъпчем и да вдигаме врява (поне тва очаквам)
браво, момиченце мило, върна ме в 8 клас
евала
ахахах
sunshine :**
06-12-2013, 19:57
ми ние с нашия клас ще ходим на пицария :D момичетата ще сме с роклета , момчетата - ежедневно :D идеалната комбинaция сме , общо взето ние сме най-лигавия и наказван клас в даскалото ми такаче ще се видят хората по улиците в чудо :D ще има викане , лигавене , хилене и никой няма да знае защо го прави :D
Пък ние не сме имали такива екстри. А това с ресторанта и официалните дрехи не е ли прекалено?
anonymous895156
06-13-2013, 05:55
Пък ние не сме имали такива екстри. А това с ресторанта и официалните дрехи не е ли прекалено?
Не виждам какво му е прекаленото. За нас е важно, защото сме били три години заедно. Може само да съжалявате, че не сте имали подобни "екстри" :smt023
sexa_na_kompleksa
06-13-2013, 06:24
ми ние с нашия клас ще ходим на пицария :D момичетата ще сме с роклета , момчетата - ежедневно :D идеалната комбинaция сме , общо взето ние сме най-лигавия и наказван клас в даскалото ми такаче ще се видят хората по улиците в чудо :D ще има викане , лигавене , хилене и никой няма да знае защо го прави :D
И го казваш с гордост?!
~The Smile~
06-13-2013, 06:29
На 17.06 ще ходим всички седми класове на дискотека. Половината от класа ми иска да ходи, а другата... изобщо не ще. Не знам дали в петък или на 17-ти ще ни раздават бележниците с удостоверенията. Още не било решено. Днес ще ни каже класната кога ще ни ги дават.
Anonymous745
06-13-2013, 08:51
То па аз в къв клас попаднах...От целия клас има само 2-3 момИчета, с които можеш да говориш нормално. Всички са някакви олигофрени (2-каджии/ки,3-каджии/ки и малко 4-каджии/ки). Надявам се сега в гимназията да не са такива сдухльовци и тъпаци с изкривени представи за живота. Не е лесно да си нормален човек в среда на олигофрени...
scrooper
06-13-2013, 09:19
Еее, и мене ме върнахте назад :) Хубаво е да се отбелязват такива поводи. Разбира се, че не е прекаленото да отидеш на ресторант с класа си. Има бал след 12-ти клас, защо да няма честване след 7-ми?
Наснимайте се хубаво, даже клипче си направете, защото за последно сте в пълен състав.
sweetmony
06-13-2013, 11:55
Вие мислили ли сте за някакво послание , което да четете на самото събиране ? И ако знаете такива послания към учителката ще съм, Ви много благодарна да ги споделите тук :)
BornToDie
06-13-2013, 13:13
ние пък на нашия класеН нито подарък ще подаряваме нито стихотворения ще му пишем....целия клас го мрази , а и той също не ни харесва...така че ще се съберем с класа в заведение и това е :)
OoVasKoO
06-13-2013, 13:57
ние пък на нашия класеН нито подарък ще подаряваме нито стихотворения ще му пишем....целия клас го мрази , а и той също не ни харесва...така че ще се съберем с класа в заведение и това е :)
хаххаххахахах
Ние ще се събираме на 26-ти вечерта, за да е ясно вече кой къде ще ходи и да знаем колко си оставаме в един клас. (sun) А за подаръци щяхме да се организираме, но чак сега се сетих, че нищо не сме направили, ама все ще го измислим. :D
Ние ще ходим на пицария. Не знам официално ли е или не, ама нямам намерение да си правя нещо специално.
sweetmony
06-13-2013, 18:00
Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало :D .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам.. :)
weheartiit
06-13-2013, 18:28
скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам.. :)
Е,това вече е прекалено...
няма смисъл да се издокарвате толкова,вечерта е,за да се забавлявате,да се видите
като за последно в пълен състав.
Иначе приятно изкарване. :)
julian8787
06-13-2013, 18:54
Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало :D .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам.. :)
Защо се нуждаеш от това, да видят останалите, че ще бъдете материално обезпечени? Защо наблягаш на това, че ще сте със скъпи дрехи? Ами децата, на които родителите нямат достатъчно пари, за да ги пратят на гримьор, коафьор... Те какво, няма да си прекарат добре ли? Смяташ ли, че дрехите правят човека щастлив?
sunshine :**
06-13-2013, 18:55
И го казваш с гордост?!
не
GeorgiPetrov11
06-13-2013, 19:18
Защо се нуждаеш от това, да видят останалите, че ще бъдете материално обезпечени? Защо наблягаш на това, че ще сте със скъпи дрехи? Ами децата, на които родителите нямат достатъчно пари, за да ги пратят на гримьор, коафьор... Те какво, няма да си прекарат добре ли? Смяташ ли, че дрехите правят човека щастлив?
О, моля ви се, спрете.. Видяли сте някаква публикация във фейсбук вероятно за някакви студенти, които не са си купили скъпи роклички, и сте в екстаз от всичко това и го играете на големите моралисти: мислите за бедните, какво могат, какво - не, дали ще им е гадно или така.. Е, всеки човек има право да избере как да бъде облечен. Аз ако бях на момичетата в 7 клас, да, щях да се облека по възможно най-хубавия начин, да се намажа с всякакви козметики и да си направя деня незабравим. А сега ако бях 7 клас щях да се облека също в най-добрите си дрехи, ще се раздам, за да се чувствам добре, а не да мисля дали изглеждам като някой несресан петел, мръсен и нечистоплътен!! Все пак не всеки ден се разделяш с класа си, помислете си, веднъж става с едни и същи хора, после ще се пръснете и няма да се видите. А да си разваляш удоволствието, щом можеш да не го разваляш, за мен лично няма смисъл!
julian8787
06-13-2013, 19:24
Не, не мисля за бедните. Не ми харесва това, че децата гледат на бедността като на порок. Това не е хубаво. Да, всеки е свободен.
sweetmony
06-13-2013, 19:27
Напълно съм съгласна, че някои деца нямат възможност .. Но поне от моето училище 7 класове се събрахме, за да обсъдим с какво ще сме, защото не е приятно някой да отиде с дънки, а друг с рокля.. Съобразихме се със всеки и се оказа, че всички имаме възможност да си позволим това , така че няма да има хора, които да се чувстват зле ... А относно това дали дрехите правят човека щастлив, не не го правят, но ние си решихме да сме официални .. Въпрос на мнение .. :)
julian8787
06-13-2013, 19:33
Ако има нещо неприятното в цялата работа, то неприятното е, че някой трябва да се чувства по-малко от другия, само защото е отишъл с дънки, а не с официален костюм. Това се опитваш да прокараш ти.
Мъничко пресолявате манджата с тези гримьори, официални дрешки, токчета, дискотеки и така нататък. Само гледайте да се приберете до 8, щото чичковците полицаи трябва да правят нестандартна родителска среща в РПУ-то.
anonymous895156
06-13-2013, 20:17
Този въпрос го задай първо на абитиурентите.
За последното изречение - не, но ти явно мислиш така.
anonymous895156
06-13-2013, 20:21
Ако има нещо неприятното в цялата работа, то неприятното е, че някой трябва да се чувства по-малко от другия, само защото е отишъл с дънки, а не с официален костюм. Това се опитваш да прокараш ти.
не, това ви е от ниското самочувствие. Нашата другарска беше днес и моя приятелка дойде с дънки и тениска не защото няма възможност да си купи нещо скъпо (а тя, повярвайте ми, има), а защото не я кефи идеята да дойде с рокля. Нито за миг не се е почувствала по-малко от другите.
Вие какво искате - да се обличаме всички еднакво ли? пхахаха
anonymous895156
06-13-2013, 20:22
Мъничко пресолявате манджата с тези гримьори, официални дрешки, токчета, дискотеки и така нататък. Само гледайте да се приберете до 8, щото чичковците полицаи трябва да правят нестандартна родителска среща в РПУ-то.
Спокойно, слънце, прекалено са заети с наборите ти наркомани :-)
sweetmony
06-13-2013, 21:34
Ние ще сме до 22:00 в ресторанта и в моя град няма никакъв проблем .. Вечерния ни час е в 22:00 :)
anonymous895156
06-13-2013, 21:48
Ние ще сме до 22:00 в ресторанта и в моя град няма никакъв проблем .. Вечерния ни час е в 22:00 :)
^ остави я оная, писна ми някви да се мислят за по-разумни от мен, да ми се месят в нещата и да ми дават акъл, парадирайки не с какво да е, а с възрастта си
~The Smile~
06-14-2013, 09:16
Не виждам какво му е прекаленото. За нас е важно, защото сме били три години заедно. Може само да съжалявате, че не сте имали подобни "екстри" :smt023
С една част от класа ми вече сме цели седем години заедно. Т.е. от първи клас. :) С някои сме от пет години, с други от една. Различно.
~The Smile~
06-14-2013, 09:25
Днес само ще ни дават бележниците и дипломите, затова ще съм си с джапанки, къси панталонки, блуза с голи рамене и прическата ще е кок. Толкова. :)
А, както вече казах, прощалната вечер ще ни е на 17-ти и тогава ще се наконтя повече. :D
nor4eto99
06-14-2013, 13:10
Аз на прощалната си вечер се бях облякла малко по-така и днес също. Раздаваха ни награди пред цялото у-ще и аз бях най-накрая "за отличен успех през изминалата година, за участие в областен кръг на олимпиадите по химия, физика и математика, за класиране на второ място на областен кръг на олимпиада по химия, за най-добър резултат на НВО в града, за принос към у-щето още от 1-ви клас получава Нора.. И естествено се разревах като кифла и дори не можах да чуя г-жите какво ми говорят, едвам едвам проглеждах докато слизам по стълбите да не се прeбия. Получих книга (Да прекосиш Хималаите), 2 грамоти (за 1-во място на общинското състезание по БЧК, и за отличен успех) и пътническа чанта. Май ми намекват нещо :Д
be happy.
06-14-2013, 21:48
Баси, аз като ви гледам тука с тея ресторанти ви си кефя...ние с моя най-добър приятел искахме също да отидем целия клас на ресторант, но момичетата като се тръшнаха с тфа кино и айде - юруш...Ядохме на корем, тичахме под дъжда после, насфинихме киното нечовешки и така :)
scrooper
06-14-2013, 22:29
Вие мислили ли сте за някакво послание , което да четете на самото събиране ? И ако знаете такива послания към учителката ще съм, Ви много благодарна да ги споделите тук :)
Не й пишете шаблонни послания, а нещо, което сте преживели заедно. Жената ще се зарадва, ако напишете най-хубавите моменти на класа с нея (смешни, приятни - от екскурзии и от особеностите на вас, учениците). Може и всеки да й напише по едно кратко послание на една голяма картичка или дори картон.
Спокойно, слънце, прекалено са заети с наборите ти наркомани :-)
То във всички възрастови групи има наркомани. Бързате да порастнете, а това е една голяма грешка. Пък и не знам защо, но като кажете ресторант и тийнейджъри не ми се връзва. Не знам защо, представям си ви някакви такива неестествено да седите. Много по-подходящо е да отидете на някоя екскурзия с класния и да се забавлявате. Още повече, че в началото бяха намесени и дискотеки.
anonymous895156
06-15-2013, 06:35
И в четвърти клас бяхме на ресторант. Да, при нас имаше и дискотека (разбих се на Азиис). Дискотеката е място, в което група хора се забавлява, танцувайки/слушайки музика. В дискотеките е пълно с +15-годишни, но тук говорим за дискотека, която е само за седмите класове, които в този ден завършват.
Но нека сменим темата. Да ти кажа ли причината всички да се правят на големите моралисти и да спорят с 13-годишни, които си завършват годината (а не например със свои съученици)? Причината е, че това се е случвало и с вас, когато сте били на тринайсет. Днешните 23-годишни са ви подценявали и са ви казвали кое е правилно и кое - не.
Така ли е?
А вие послушахте ли ги?
Приятно ли ви беше някой да ви обяснява как вие нямате детство заради телевизията (реално това си е завиждане на тези, които са нямали досег с електроника като малки)?
Имахте ли детство?
Приятно ли ви беше (защото тогава технологиите започват да изместват книгата по-сериозно) да ви мислят за некадърно поколение, защото по преценка на някой тъпунгер всички са под общ знаменател?
А какво правите сега?
Не правите ли същото?
Не копирате ли тези, които ви омаловажаваха като малки?
И кога ще спре всичко това? Кога най-после ще оставите поколенията да си израснат без чужди негативни възгласи на килограм?
scrooper
06-15-2013, 08:16
Бързате да порастнете, а това е една голяма грешка. Пък и не знам защо, но като кажете ресторант и тийнейджъри не ми се връзва. Не знам защо, представям си ви някакви такива неестествено да седите.
И какво, децата да се хранят само в МакДоналдс ли? Айде, моля ти се.
Нашият клас даже си нае малка зала в далечната 2005, когато завърших 4-ти клас. Беше уникално весело.
Отделно, ти не си ли ходил на детска дискотека?
А евентуалната екскурзия, която ти предложи, не изключва ресторанта.
sweetmony
06-15-2013, 11:17
Ние бяхме на екскурзия и след това имахме и прощална .. бтв който иска нека да качва снимки от прощалната :)
sweetmony
06-15-2013, 11:17
Аз на прощалната си вечер се бях облякла малко по-така и днес също. Раздаваха ни награди пред цялото у-ще и аз бях най-накрая "за отличен успех през изминалата година, за участие в областен кръг на олимпиадите по химия, физика и математика, за класиране на второ място на областен кръг на олимпиада по химия, за най-добър резултат на НВО в града, за принос към у-щето още от 1-ви клас получава Нора.. И естествено се разревах като кифла и дори не можах да чуя г-жите какво ми говорят, едвам едвам проглеждах докато слизам по стълбите да не се прeбия. Получих книга (Да прекосиш Хималаите), 2 грамоти (за 1-во място на общинското състезание по БЧК, и за отличен успех) и пътническа чанта. Май ми намекват нещо :Д
Поздравления за наградите :)
nor4eto99
06-15-2013, 13:23
Благодаря
zlatko98
06-16-2013, 16:44
При мен миналата година беше доста далеч от официално събитие. Отидох си нормално облечен, взех си бележника и накрая си отпразнувахме завършването по градинките ;)
Слънцеее
06-16-2013, 20:13
+1
Важното е да си прекараме добре,а не това с колко "скъпи" дрехи ще сме!!!
anonymous895156
06-16-2013, 20:18
+1
Важното е да си прекараме добре,а не това с колко "скъпи" дрехи ще сме!!!
но нека не се лъжем - скъпите дрехи са си голям плюс за доброто прекарване :smt023
be happy.
06-17-2013, 12:58
но нека не се лъжем - скъпите дрехи са си голям плюс за доброто прекарване :smt023
Не мога да разбера - ти си някакъв трол или си бавен... Скъпите дрехи въобще не са приоритет за доброто изкарване. Ти знаеш ли, че има деца, които не могат да си позволят това, и какво - по твойта логика излиза, че са си прекарали лошо ли?!
anonymous895156
06-17-2013, 13:47
Не мога да разбера - ти си някакъв трол или си бавен... Скъпите дрехи въобще не са приоритет за доброто изкарване. Ти знаеш ли, че има деца, които не могат да си позволят това, и какво - по твойта логика излиза, че са си прекарали лошо ли?!
Не, моето момче :smt023 мен не ме ебе, че някои не могат да имат хубави дрехи, аз мога - ще си ги нося :))
Никъде не съм казвал, че е приоритет, но е един голям плюс
anonymous895156
06-17-2013, 13:50
м/у другото - сам си противоречиш. Като не са важни за изкарването, защо казваш, че на тези без скъпи дрехи ще им е гадно?
be happy.
06-17-2013, 14:06
http://i.imgur.com/35wVbT5.png
Само в моя клас ли нямаше такова чудо? Дори не се снимахме. Много тъпо ми стана, но какво да се прави.
anonymous895156
06-17-2013, 14:24
http://i.imgur.com/35wVbT5.png
лееко ;)
julian8787
06-17-2013, 14:40
Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.
be happy.
06-17-2013, 14:46
Само в моя клас ли нямаше такова чудо? Дори не се снимахме. Много тъпо ми стана, но какво да се прави.
Ние искахме да си направим аблуми за спомен, ама всеки почна да се цигани за 10 лева :X
anonymous895156
06-17-2013, 14:47
Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.
Не това е логиката ми, но просто не се опитваш да проумееш какво съм ти казал
shpekovsalam
06-17-2013, 17:30
Прощална вечер? Вие ще погребвате някого или го изпращате на война, че не разбрах нещо?
По темата: Аз дори не ходих на въпросното събиране! :D :D
sweetmony
06-18-2013, 20:44
Прощална вечер? Вие ще погребвате някого или го изпращате на война, че не разбрах нещо?
По темата: Аз дори не ходих на въпросното събиране! :D :D
хах.. яно във всеки град е различно :D
И в четвърти клас бяхме на ресторант. Да, при нас имаше и дискотека (разбих се на Азиис).
Имала съм и детство, и достъп да електроника. Колко стара ме правиш?! Едва на 17 съм. Никой не ме е подценявал, а който ме е, е видял наистина какво мога и колко струвам. Не съм перфектна, но се старая поне да бъда конкуренто-способна в мойте си области. Когато бях по-малка, изпробвах много неща и слава богу сега натискам най-добрите си страни. Темата беше другаде обаче. И ние сме се събирали, но не му отдавахме чак такова значение. Рокли, обувки, чанти. Не приличате на 14 годишни. Правите се на големи. Много грозна гледка е когато видиш някой, който не цени настоящето. Както и да е, говорим на различни езици. Не ме разбирайте криво - не е лошо дй се събирате. Възроптавам относно издигането в култ на едно завършване. След него ви остават още 5 години.