Влез

View Full Version : Проблеми ;х

br0ken
06-13-2013, 12:46
Моята история е дълга..в началото не го понасях...после се влюбихме..беше прекрасно, но всяко хубаво нещо явно има своя край..той започна да се натиска с най-добрата ми приятела (дан знам ако ми е била такава нямало да му позволява...но и тя го харесваше)...казваше че иска само мен, но ми изневеряваше...след което ми се извиняваше и аз му прощавах, защото неисках да "късаме" ..преди няколко дена ми писа че трябва най-накрая да избере една от нас, но така и неразбрах решението му...аз реших че е избрал нея, а сега ме боли...искам да стана безчуствена кучка...но незнам от къде да започна...ПОМОЩ!!

marilyn
06-13-2013, 13:46
Пише се "не знам". Научи се къде се слагат пунктуационни знаци и главни букви. Като цяло започни да посещаваш часовете по български и няма да ти остава много време да мислиш за това момче.

Иначе като попораснеш и ще ти мине, сигурно си малка и объркана. Не се занимавай и не взимай нещата толкова навътре. Ще харесваш други момчета, ще имаш гаджета... споко.

br0ken
06-13-2013, 14:06
Пише се "не знам". Научи се къде се слагат пунктуационни знаци и главни букви. Като цяло започни да посещаваш часовете по български и няма да ти остава много време да мислиш за това момче.

Иначе като попораснеш и ще ти мине, сигурно си малка и объркана. Не се занимавай и не взимай нещата толкова навътре. Ще харесваш други момчета, ще имаш гаджета... споко.

Хахахаха.Много смешно.Аз съм ги посещавала доста редовно.И не се притеснявам че няма да имам гаджета.Това е най-малкият ми проблем.Проблема ми е че сега ме боли и то много.Искам това да спре.Няма как да не мисля за момчето, защото всички постоянно ми говорят за него и за това как се е целувал с други, натискал с най-добрата ми приятелка и прочие.

ПП. Доволна ли се сега? Това е място на което трябва да ти помагат с проблемите, а не където ти поправят правописните грешки.Бъдете малко по-съпричастни с другите.Сигурна съм, че ако и ти имаш проблем и ти ти отговорят така или ти се присмеят няма да ти бъде приятно ;)

Just Smile :)
06-13-2013, 14:50
Напълно те разбирам. И на мен ми се е случвало и да, знам, че никак не е лесно. Опитваш се да забравиш момчето, но просто обстоятелствата не ти го позволяват. Знам, че не звуча много успокоително, но ще мине. Просто трябва да го приемеш и да го забравиш. Мисли за други неща и с времето болката ти ще попритъпее и после съвсем ще изчезне.
Аз самата преди няколко дни разбрах, че седем месеца само съм си губила времето с един мухльо, който не ме цени. Вярно, историята ни е по-различна като контекст, но всичко общо взето се свежда до това, че човекът до теб трябва да проявява уважение. Независимо дали си на 14, 18, 25 или 40. Все тая.
Помни, че щом не те цени - не е твоят човек. :)

LadyTerrible
06-13-2013, 17:11
Освен да спреш да мислиш постоянно за него и да започнеш да мислиш за себе си и собственото си достойнство,друго няма да ти помогне.Ако очакваш да ти кажем вълшебната формула за "Как да стана безчувствена кучка?"-такава няма,освен да го решиш просто,макар,че според мен няма смисъл от подобни неща.Като мине време,ще ти стане по-добре.След колко време-зависи само от теб.

Bank$
06-13-2013, 17:13
Изневери му и ти с мен :)

br0ken
06-13-2013, 17:31
Изневери му и ти с мен :)

Няма да стане...на него не му пука :( ...но все пак благодаря. :))

Tsukuda_Hiroshi
06-13-2013, 19:16
Защо реши, че за да си щастлива в този живот трябва да си кучка? Цялата работа е върхове и спадове. Ще срещнеш някой, ще се чувстваш добре в началото, после нещата ще се объркат и ще се разделите. После пак ще се оправиш, ще срещнеш друг и с него ще си щастлива, после и с него нещата ще се прецакат и... така. Това е то живота. Кучка, не кучка - няма как да си изрежеш емоцийте, мислите и желанията и да ги хвърлиш на кучетата.
Просто трябва да направиш 2 неща: да свикнеш с това да те боли и да си отваряш очите, когато си търсиш приятел. Друг начин няма.

Bank$
06-13-2013, 21:43
Няма да стане...на него не му пука :( ...но все пак благодаря. :))

Като те види, че слизаш от Мерцедес стоящ на 20 цола ще му запука най-малкото ще го хванат комплексите :)

tireheb
06-13-2013, 22:05
Като те види, че слизаш от Мерцедес стоящ на 20 цола ще му запука най-малкото ще го хванат комплексите :)

пощади една тема поне, цирк самоходен

AnzaRe
06-15-2013, 08:18
искам да стана безчуствена кучка...но незнам от къде да започна...ПОМОЩ!!
You made my day.Оправи ми настроението.Аз съм съд ти си престъпник и следователно =>
Кучко,осъждам те на 3 години проституция.

eclipse06
06-15-2013, 19:55
Винаги съм била на мнение, че нещата се случват, защото така трябва, колкото и неправдоподобно да звучи. Но ако все пак е така - явно не трябва да се занимаваш повече с това момче и още по-малко да чакаш да "избира" между вас. Изключително тъпо. Улесни го и му кажи да не се занимава с теб, чувствата ти с времето ще изстинат и ще си дадеш сметка, че не е нищо особено и ще се радваш, че си взела такова решение. За да не ти е мъчно, се запознай с нови хора, с други момчета, няма нищо по-разсейващо от опознаването на друг човек и излизането с приятели или познати. Ще се справиш, не е нужно да ставаш кучка :D

girlwithblueeyes
06-15-2013, 20:20
Ще ти мине и ще го забравиш
освен това като чета мнението ти ми изглежда като пълен тъпанар . Той просто не те обича ако те обичаше нямаше да ти изневерява . Трябва да се откажеш от него . А това с кучката е смешно и жалко пък.

fenastz
06-16-2013, 07:41
Ебаси чалгарското мислене

marilyn
06-16-2013, 20:25
Хахахаха.Много смешно.Аз съм ги посещавала доста редовно.

Дам, смешно е да казваш, че си посещавала часовете по български език.

br0ken
06-18-2013, 20:11
Дам, смешно е да казваш, че си посещавала часовете по български език.

Спри вече с тази злоба!! Така като гледам отношението ти към мен имам чуството че си УГРОМНА кучка.

marilyn
06-19-2013, 08:24
Спри вече с тази злоба!! Така като гледам отношението ти към мен имам чуството че си УГРОМНА кучка.

Е, тука как с лошо го каза, кучка съм била. Нали и ти искаше да си такава.. поне това обясняваше в първия ти пост...

Мило детенце, ще ти мине всичко това като попораснеш малко. Не се притеснявай, не се чувстваш само ти така, а всички хора на твоята крехка възраст. Живей си живота и се занимавай с момчета на по-късен етап.

lyuba991
06-21-2013, 17:13
Не ставай безчувствена кучка заради идиот, който не знае какво иска, ще срещнеш друг... Може би не сега, но не си пропилявай шанса! :)