PDA

View Full Version : Какво ви кефи и възбужда у един мъж?

just_a_girl2007
06-13-2013, 21:47
Момичета какво ви кефи и възбужда у един мъж?
Ако няма желания от вас отговор посочете като мнение! :)

sweetycherry33
06-13-2013, 21:49
Много ме кефи и ме възбужда нокътят на кутрето му.

Ivaaaaa
06-13-2013, 21:50
писна ми от банални теми..

airpump
06-13-2013, 21:53
писна ми от банални теми..

защо да е банална темата? даже е интересна,погледни анкетата.

на мене много ми харесват плочки и военна униформа ...ммм...

ilikenestea
06-13-2013, 21:54
ако има голям _|_

DragonLady
06-13-2013, 21:56
Гласувах с "само излъчване като цяло". Все пак и много голям х*й пак не е на добре. Нищо прекалено не е на хубаво. Но все пак и аз като всяка жена обичам мъжете с големи ...

kr373n
06-13-2013, 21:57
:D

disfu
06-13-2013, 23:54
Гласувах с "само излъчване като цяло". Все пак и много голям х*й пак не е на добре. Нищо прекалено не е на хубаво. Но все пак и аз като всяка жена обичам мъжете с големи ...

А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..

AliceSw
06-14-2013, 01:26
^ стига си мрънкал бе, младеж

ако излъчването ми хареса, може да реша, че искам да видя колко му е голям кура

ако не ме кефи, кво прави той, ще ми го тропне на масата и щом видя 20 санта, веднага ще изтичам с него в тоалетната ли

проблемът ти не е, че не ти е голяма пишката, ами че в логиката имаш силен дефицит

xXxPETYAxXx
06-14-2013, 05:01
А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..
Това твърдение вече е отживелица, все по-малко момичета твърдят, че размера няма значение. И не можеш да сравняваш размера на гърдите с размера на пениса - не чукаш гърдите все пак, така че сравни с размерите на вагината поне. И на вас няма да ви е много приятно, ако попаднете на някоя твърде тясна, нито пък твърде широка. Размера няма голямо значение, ако е в рамките на нормалния, но ако е 10см., или 25см. вече става друго... Като не може да те задоволи един човек сексуално, то и връзката няма да върви добре, така че, дори да НЕ търсим само секс от един мъж, то размера пак ИМА ЗНАЧЕНИЕ...

По темата - излъчването ми харесва, ако то не ми харесва, ако ще да се облича в каквото ще - пак не би ми допаднал. Размера за да го разбера, все пак вече трябва да съм решила, че човека ме привлича сексуално. Хубавите мъжки тела са готини, обаче повечето трениращи прекаляват или не им личи, а прекалено мускулестите тела не ми допадат. Поне повечето български "ергени" са така, забелязвам германчетата са доста добре сложени някои.

Violenza
06-14-2013, 07:09
Облеклото говори много за един мъж, но тук нямам предвид униформа, а стил. Аксесоари за мъж рядко харесвам, в 95% от случаите са адската селяния, особено пръстените са жив кошмар! Хубав часовник е друго нещо обаче. Излъчването определено е много важно. Сдържан, спокоен и с остър поглед мхррр! Думите също са едно от нещата, които могат адски да ме настроят, стига да знае точно какво и по какъв начин да ми каже. За тяло ми харесва да има добри пропорции и дотам, плочки и мускули винаги са ме отблъсквали откровено, противно на мъжките очаквания, че всяка жена си умира за релеф.

LadyTerrible
06-14-2013, 20:24
Аз лично се впечатлявам от няколко неща,някои са доста нетипични честно казано. :D Относно начина на обличане - предпочитам по-спортно,непретенциозно,нег лиже (дънки,хубава тениска,колан,кецове примерно) не харесвам мъже,които ходят с официални дрехи постоянно,същото важи и за обувките,също не ме кефят мъже с палта. :D Излъчването е много важно,погледът (очите) са ми сериозен фактор. :D Кефи ме да е сигурен в себе си,но не надменен,нахален и/или арогантен,просто вътрешно чувство за сигурност,да ме покори с поглед. :D За тялото : не държа на плочки,мускули и производни,държа да е поддържан(без шкембе и отпуснати ръце :D),да е висок,доста повече от мен,да има по-големи длани от мен и хубави пръсти и нокти. :D За аксесоари-повече съм към не,но ако е татуиран има голям +. :D Гласът също ми е доста предразполагащ фактор,хубав секси тембър.Мръсните думи регулярано,само по време на секс,а за размера-колкото повече,толкова повече.Няма да лъжа,за мен има значение. :D

lamer4e7o
06-14-2013, 20:26
А какви татуировки по-точно? Още утре отивам да се татуирам. :3

yakuza_
06-14-2013, 20:41
банковата сметка :oops:

kr373n
06-14-2013, 20:42
:lol: голЕм Си ЕЙ

Canis_Dirus
06-14-2013, 20:43
банковата сметка :oops:

точно така!

klimatronik
06-15-2013, 14:14
доказано е че 7 см мъжки полов орган е достатъчно да задоволи всяка жена

girlwithblueeyes
06-15-2013, 14:26
Като видя мъж с ланцета и пръстени ми се обръща всичко ужасно противно ми е .
По лежарният и спортен стил на обличане винаги ми е допадал повече от костюмите
Обожавам спортистите първо защото са много добре сложени и второ защото са страшно дисциплинирани
Обичам момчета които винаги имат настроение за някаква лудост а не седят пред дивана в хола . Харесвам отговорните мъже а не разни сополи .

cunt
06-15-2013, 14:57
Аз лично се впечатлявам от няколко неща,някои са доста нетипични честно казано. :D Относно начина на обличане - предпочитам по-спортно,непретенциозно,нег лиже (дънки,хубава тениска,колан,кецове примерно) не харесвам мъже,които ходят с официални дрехи постоянно,същото важи и за обувките,също не ме кефят мъже с палта. :D Излъчването е много важно,погледът (очите) са ми сериозен фактор. :D Кефи ме да е сигурен в себе си,но не надменен,нахален и/или арогантен,просто вътрешно чувство за сигурност,да ме покори с поглед. :D За тялото : не държа на плочки,мускули и производни,държа да е поддържан(без шкембе и отпуснати ръце :D),да е висок,доста повече от мен,да има по-големи длани от мен и хубави пръсти и нокти. :D За аксесоари-повече съм към не,но ако е татуиран има голям +. :D Гласът също ми е доста предразполагащ фактор,хубав секси тембър.Мръсните думи регулярано,само по време на секс,а за размера-колкото повече,толкова повече.Няма да лъжа,за мен има значение. :D
facepalm

Canis_Dirus
06-15-2013, 16:00
Обожавам спортистите първо защото са много добре сложени и второ защото са страшно дисциплинирани
Обичам момчета които винаги имат настроение за някаква лудост а не седят пред дивана в хола . Харесвам отговорните мъже а не разни сополи .

Хем дисциплинирани, хем да правят нещо когато им скимне, хем отговорни.
Ми...

Не.

Тия неща леко си противоречат.

girlwithblueeyes
06-15-2013, 16:05
имах предвит да се отмерва държанието според ситуацията
И да е готов да речем да скочи с парашут пред това да си седи преди дивана в хола

kr373n
06-15-2013, 16:12
А аз, искам да се оженя за русалка.

yakuza_
06-15-2013, 16:51
Сериозни претенции, едва ли има вие какво да им предложиет в замяна :lol:

klimatronik
06-15-2013, 17:47
имах предвит да се отмерва държанието според ситуацията
И да е готов да речем да скочи с парашут пред това да си седи преди дивана в хола

ми ти може и да си готова, ама кат никой от приятелите ти не иска, ( и може дори да нямаш много приятели) - желанието ти се отбива , а ако и с финансите не си добре - парашута остава на заден план

girlwithblueeyes
06-15-2013, 17:49
Дадох го за пример просто това с парашута

klimatronik
06-15-2013, 17:55
Дадох го за пример просто това с парашута

ама кой би предпочел да си седи на дивана и да не скочи ? :Д

girlwithblueeyes
06-15-2013, 17:56
Има и такива хора :D

klimatronik
06-15-2013, 17:59
Има и такива хора :D

никак не ги разбирам... до сега например няма един убил се в България от скачане с бънджи или с парашут от новите (хора скачат хиляди пъти) ами ай по тази логика и в самолет и в кола да не се качаваме и на улицата е по-голяма възможността да те плъснат.........

klimatronik
06-15-2013, 18:04
Ох, не става дума за опасност, а за усещането, което ти носи.

не носи на всички адреналин?

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:09
Ами не знам човешките страхове са много и различни . Ставаше дума за това двамата да направите нещо различно и нестандартно .От това да си обикаляте кафетата и да седите ту а тях ту у вас.

yakuza_
06-15-2013, 18:12
Ами не знам човешките страхове са много и различни . Ставаше дума за това двамата да направите нещо различно и нестандартно .От това да си обикаляте кафетата и да седите ту а тях ту у вас.

ако авера ти предложи да се "напудрите", защото е нещо различно и нестандартно за вас (предполагам) ще се съгласиш ли ?

klimatronik
06-15-2013, 18:13
и все пак не ги разбирам...
както и не разбирам тези,които предпочитат цял живот да живеят ден за ден и да не правят нищо

yakuza_
06-15-2013, 18:15
и все пак не ги разбирам...
както и не разбирам тези,които предпочитат цял живот да живеят ден за ден и да не правят нищо

маалко е скучно, но пък няма стрес, наспивам се добре, не се разболявам, не си хабя силата за др освен за тренировки и не съм изнервен за нещо постоянно

klimatronik
06-15-2013, 18:18
маалко е скучно, но пък няма стрес, наспивам се добре, не се разболявам, не си хабя силата за др освен за тренировки и не съм изнервен за нещо постоянно

скучно е да, а още по гадно е , ако взимаш малко пари...

yakuza_
06-15-2013, 18:21
честно казано не изпитвам нужда от пари в момента
а е скучно защото повечето ми авери са извън България/града и се прибират чак на зима

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:22
Какво по дяволите ще означава това да се напудрим и то в кавички :lol:

yakuza_
06-15-2013, 18:24
надрусате :(

klimatronik
06-15-2013, 18:24
честно казано не изпитвам нужда от пари в момента
а е скучно защото повечето ми авери са извън България/града и се прибират чак на зима

тогава добре, но не ти ли се ходи на екскурзии , експедииции и тнт . ( събират се пари) ... тези които са ден за ден.. и това не правят.

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:25
Хахха естественно че не

Canis_Dirus
06-15-2013, 18:26

Ей така ли?

http://www.youtube.com/watch?v=yNT_-im_7Bg

Много филми гледате.

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:28
Хахаха нее :lol:
Бихме гледали много филми ако вярвахме че човека до нас е съвършен

yakuza_
06-15-2013, 18:28
Хахха естественно че не

е уж искаш нещо спонтанно, а сега се оказва, че не си такава ...

Ходи ми се, но бих предпочел с авери, а и в момента имам и др неща с които очаквам да приключа, надявам се.

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:29
Има разлика между неспонтанно и неспонтанно.

Canis_Dirus
06-15-2013, 18:32
Ей, коври, мъжете имат задължения бе! да не очаквате примерно да оставят отбора вторник вечер, че да ви ходят по гъза, щото спонтанно ви се е приходило в мола?

girlwithblueeyes
06-15-2013, 18:34
Аз лично не бих поискало от гаджето си ако има среща с отбора да с влачи с мене до мола .Имам си приятелки за тая работа .

Lorosh
06-15-2013, 18:41
негри с големи курове мммммм

psychopath
06-17-2013, 20:07
Не знам на какво отгоре са ви тези претенции, а най-нелепото е, че дори нямате вкус за мъже, закривайте се!

Rebirthing
06-17-2013, 21:21
Излъчването като цяло, гласувах и за облеклото...имам фетиш към мъже с палта, но като цяло това не е от кой знае какво значение. Нямам точно определен тип, важното е да ми хареса като човек, мускули, плочки и такива работи са просто екстри.

s.dance33
06-18-2013, 09:07
Много ме кефи и ме възбужда нокътят на кутрето му.

:D ...... ето това е :D .. Ръцете , направоооо съм влюбена в ръцете на приятеля ми :Д Не знам и оформеното тяло също ми харесва , но ръцете са ми слабост ..

baby_baby
06-25-2013, 12:40
Излъчването му като цяло мен например ме подлудява мириса му как ме докосва и даже как ми говори направо полудявам....

Rabalka
06-25-2013, 15:57
Само с излъчване може да ме грабне.

marilyn
06-26-2013, 10:55
Човек е съвкупност от качества и красота. За да ми хареса трябва да ме кефи като цяло външно, а и като характер.

anonymous708973
06-26-2013, 14:31
Интелектът може да е мощно оръжие.
Независимо какъв е човекът, винаги ме привлича да ми обясняват по интересен начин непозната за мен материя.

draid
06-26-2013, 14:38
Веднага си представих интересен начин за обясняване на квантова механика нагледно :D :D :D :D

Chacho
06-26-2013, 14:40
^За блъскане на елементарни частици ли говорим? :D

klimatronik
06-26-2013, 14:42
Интелектът може да е мощно оръжие.
Независимо какъв е човекът, винаги ме привлича да ми обясняват по интересен начин непозната за мен материя.

Само без такива :Д Че,ако бил с книга ръка е щял да те привлече.. Като ти извади едни шини с теч на слюнки - ще избягаш веднага :Д

Chacho
06-26-2013, 14:50
Само без такива :Д Че,ако бил с книга ръка е щял да те привлече.. Като ти извади едни шини с теч на слюнки - ще избягаш веднага :Д

Чакай малко, тоя довод нищо не оборва.

Това, че ще се отврати прекалено много от едни шини, не означава, че в друга ситуация точно интелектът не би я привлякъл. Намери двама яки татуирани мотористи, единия да е прост на гъдулка, другия да е с книга в ръка, да видим кой ще предпочете.

klimatronik
06-26-2013, 14:56
Чакай малко, тоя довод нищо не оборва.

Това, че ще се отврати прекалено много от едни шини, не означава, че в друга ситуация точно интелектът не би я привлякъл. Намери двама яки татуирани мотористи, единия да е прост на гъдулка, другия да е с книга в ръка, да видим кой ще предпочете.

с книгата ;) И така ще отговорят май 100% от всички анкетирани. :)

draid
06-26-2013, 20:00
^За блъскане на елементарни частици ли говорим? :D

Хах виж как се досещаш :D :D :D

Дали ще доживеем квантови компютри ? Ех мечти :D

Klimatronik това че човек е интелигентен не значи, че влачи книгите със себе си. Най много няколкостотин в ел. четец :D :D :D

anonymous708973
06-27-2013, 07:41

Аре сега, гений такъв, ми кажи къде написах с "книга в ръка"?
След това ми посочи къде написах, че САМО интелектът ме привлича и че би ме привлякъл НА ВСЯКА ЦЕНА?

Да, привлича ме в смисъл на желание да общувам с човека. За по-нататък ми трябват доста повече неща.

Едит: Татуиран моторист с книга в ръка? КЪДЕ ГО?!

draid
06-27-2013, 09:21
Това, че някой е татуиран или е моторист съвсем не значи, че не чете и не е интелигентен.

klimatronik
06-27-2013, 10:26
Аре сега, гений такъв, ми кажи къде написах с "книга в ръка"?
След това ми посочи къде написах, че САМО интелектът ме привлича и че би ме привлякъл НА ВСЯКА ЦЕНА?

Да, привлича ме в смисъл на желание да общувам с човека. За по-нататък ми трябват доста повече неща.

Едит: Татуиран моторист с книга в ръка? КЪДЕ ГО?!

В една друга тема кви ли не глупупости бяхте писали половината ,че страшно много ви възбуждали момчета,които четат. :Д

klimatronik
06-27-2013, 10:28
Хах виж как се досещаш :D :D :D

Дали ще доживеем квантови компютри ? Ех мечти :D

Klimatronik това че човек е интелигентен не значи, че влачи книгите със себе си. Най много няколкостотин в ел. четец :D :D :D

бях дал ироничен просто пример

skok
06-27-2013, 11:33
Бицепса да е 40 санта и обувките да са поне 800 лева, другото няма значение <3

Chacho
06-27-2013, 12:27
Или бицепса да е 800лв. и обувките да са 40 санта.

anonymous708973
06-27-2013, 13:05
В една друга тема кви ли не глупупости бяхте писали половината ,че страшно много ви възбуждали момчета,които четат. :Д

Случайно допускаш ли микроскопичната вероятност наистина да е така?
За себе си мога да го твърдя на 100% - много се кефя на момчета, които четат, особено ако е нещо, по което и мен могат да ме запалят (тоест, да не е фентъзи).

Rabalka
06-27-2013, 13:24
И как ще разбереш че читат?

sneering
06-27-2013, 13:30
Четящия мъж,който има различно отношение към всичко,прекрасния слушател и абсолютния словесен динозавър никога няма да доминира над едно съвсем опростено момче с висок стандарт на живот.Не и по тези ширини.

klimatronik
06-27-2013, 13:41
За себе си мога да го твърдя на 100% - много се кефя на момчета, които четат, особено ако е нещо, по което и мен могат да ме запалят (тоест, да не е фентъзи).

Aма не ми се карай де. ко си ми се развикала на ухото... садваш ме ;(

byntar4eto
06-27-2013, 13:41
Обожавам стилни мъже в костюми, които излъчват класа и непроницателност. От друга страна пък също обичам тип „лошо момче“ - с татуировки, пиърсинги, малко коса. Със сигурност брадата винаги е от значение и явно на първо място - изглежда още по-авторитарен.

sneering
06-27-2013, 13:55
Сигурно идеалната ти комбинация е преуспяващия бизнесмен в елегантен костюм,който вечер разпуска с един пистов мотор,докато стегнатите му ръце с различни на цвят татуировки леко почесват гъстата брада в един лек залез за фон.

Как ще те удари жестоката реалност на средно-статическия български мундар,ама идея си нямаш.

anonymous708973
06-27-2013, 14:35

Като си отворят устата, миличка.

Chacho
06-27-2013, 14:37
(тоест, да не е фентъзи).

Аз съм ти обиден :/

tireheb
06-27-2013, 16:35

като могат да напишат правилно "четат"

draid
06-27-2013, 16:58

За фентъзи и фантастика се говори или добро или нищо !

granger
06-27-2013, 17:01
Обожавам :
1 Мъже,които се занимават с малки дяца...ама да не са техни де :lol:
2 Мъже,които се занимават с животинки
3 Мъже,които готвят... А ако тея неща са в съвкупност направо си го взимам :D

yakuza_
06-27-2013, 18:04
и какво, значи ме обожаваш на 33% ?

granger
06-27-2013, 18:05
Ами постарай се за малко повИче...може и да те хареса нацяло...примерно :lol:

yakuza_
06-27-2013, 18:24
Предполагам, че мога да се науча и да готвя :lol:

granger
06-27-2013, 18:25
Пробвай и дете да родиш :lol:

yakuza_
06-27-2013, 18:35
Не мерси, те са зли. Не знам колко филми с ужаси си гледала, ама те винаги са зли.

granger
06-27-2013, 18:42
Ама...ама...те са децаа

Chacho
06-28-2013, 07:50
^И са много яки с картофи >:D

bilqnavod
06-28-2013, 08:24
мъж в бяла манта, по желание със стетоскоп. Може и да не е истински професионалист, но важна е бялата манта .... :D

Aeternal
06-28-2013, 10:01
Обожавам :

Ако се занимава с животинки като ги готви печели ли бонус точки?

MaLyKoLiU
06-28-2013, 10:05
Обожавам малки деца, животни също... <3
Бил съм и 3 месеца помощник готвач в хотел, тоест мога да готвя колкото да не умрем от глад... 8-)
:oops:

Chacho
06-28-2013, 10:12
Я моо да ям

anonymous708973
06-28-2013, 13:04
Обожавам :

ДАДАДАДАДАДА!!!!! <3
+ 4. мъже, които танцуват

XTREMEFREERIDE
06-28-2013, 13:18
^ К'во да ви разпра'ам, мацки, моя обожава да си играе с дечица и да ги учи на разни неща, умира за всякакви животни, готви ПРЕКРАСНО и МНОГО и танцува като излезнал от някой танцов състав. Как да не го обича човек? На всичкото отгоре е програмист, сума ти умен и в същото време нежен и адски романтичен. И прави ултра добрия секс.
Окей, спирам да си хваля моето.
Ама по темата, да, такива обичам и аз.

:cool:

anonymous708973
06-28-2013, 13:34
Заради това с готвенето завиждам :д

Има ли такова нещо като благородна завист? Дано. :cool:

Scarface_
06-28-2013, 13:41
Обожавам :

инт. ми е кое по-точно е възбуждащото в мъжете , занимаващи се с изброените неща

klimatronik
06-28-2013, 13:49
Аз деца няма да имам докато не стана хилеадер :Д

Chacho
06-28-2013, 15:53
инт. ми е кое по-точно е възбуждащото в мъжете , занимаващи се с изброените неща

брадата

anonymous708973
06-28-2013, 19:23
хахаха :ДДД

granger
06-28-2013, 19:26
Вродено е на повечето жени да се ориентират към индивиди,които се грижат за поколението и тн. Protectors.
както и да е...а да, мъжете които танцуват са страшно секс!

MaLyKoLiU
06-28-2013, 21:26
Е тука вече не ставам...
Танцувам като 100 годишен дъб... 8-)
Но винаги съм искал да се науча да танцувам танго... 8-)

Chacho
06-29-2013, 09:54
Героят ми на WoW танцува мноо яко и има над 400 cooking skill, има си pet и изпълнява куестове на някви дечица понякога.

klimatronik
06-29-2013, 11:05
да ви имам и танциорките .. фитнеса не се ви възбужда, а по кючека полудявате ц ц ц :Д

anonymous908491
06-29-2013, 13:40

На мен ми е по-интересно как някой подобен се нарича мъж и си пада по жени, защото такива винаги заглеждат и си лягат с мъже.
Обобщаващото е, че повечето жени тук харесват гейове, защото и те самите са толкова близо до истинските жени.

umri
06-30-2013, 01:17
На мен ми е по-интересно как някой подобен се нарича мъж

Пхах. Типичен манталитет на българин, отраснал на село, където е срамно мъж да хвърли боклука.
Всички мъже, които умеят да направят нещо повече от яйца на очи и/ли да изтанцуват едно хоро/танго, са гейове, нали? СРАМ за пола си, а?
Позьор.

Пантерата, естествено.

anonymous908491
06-30-2013, 07:00
Пхах. Типичен манталитет на българин, отраснал на село, където е срамно мъж да хвърли боклука.
Всички мъже, които умеят да направят нещо повече от яйца на очи и/ли да изтанцуват едно хоро/танго, са гейове, нали? СРАМ за пола си, а?
Позьор.

Извинявай, ако съм те разплакал, сега отново, ще трябва да се гримираш.
Едно е да готвиш, друго е да го правиш с престилка и ролки в косата, а имам предвид теб, да не вземеш да се объркаш.

klimatronik
06-30-2013, 11:50
Едно е да готвиш, друго е да го правиш с престилка и ролки в косата, а имам предвид теб, да не вземеш да се объркаш.

и готвачите кулинари са гейове ? :Д

anonymous708973
06-30-2013, 16:13

Би ли ми казал къде някоя от нас спомена ролки в косата?
Казахме само, че мъже, които готвят/танцуват/играят си с деца и животинки, определено хващат окото.

anonymous908491
06-30-2013, 18:42
Би ли ми казал къде някоя от нас спомена ролки в косата?
Казахме само, че мъже, които готвят/танцуват/играят си с деца и животинки, определено хващат окото.

Вие и гей не споменахте, но на всеки с малко мозък му стана ясно, какви мъже харесвате.
Такива мъже хващат окото само на дъртите разведени чанти, защото усещат, че срока им за годност изтича и са готови да споделят гримовете си с някой, който се навие да е с тях.

anonymous908491
06-30-2013, 18:44
и готвачите кулинари са гейове ? :Д

За теб не знам с какви си лягаш, но се пази от HIV, защото при хомосексуалистите от мъжки пол е много разпространен.

klimatronik
06-30-2013, 19:15
За теб не знам с какви си лягаш, но се пази от HIV, защото при хомосексуалистите от мъжки пол е много разпространен.

аватарът ти много ти отива :Д

anonymous708973
07-02-2013, 09:00
Вие и гей не споменахте, но на всеки с малко мозък му стана ясно, какви мъже харесвате.

На всяка от нас в темата й стана ясно, че просто не се вписваш в описаното от женската част. :)

RagioL
07-02-2013, 09:11
Обожавам :

Мога да правя болонезе и имам племенници, това брои ли се?

anonymous708973
07-02-2013, 15:07
Мога да правя болонезе и имам племенници, това брои ли се?

Колко сладко!

Сериозна съм, впрочем. Супермило прозвуча.

anonymous908491
07-02-2013, 15:16
На всяка от нас в темата й стана ясно, че просто не се вписваш в описаното от женската част. :)

Някъде да съм твърдял, че съм гей, нормално е да не се вписвам, дори се гордея с това.

RagioL
07-02-2013, 18:11
Колко сладко!

Сериозна съм, впрочем. Супермило прозвуча.

Само не ми казвай че съм си развалил форумната репутация на въздухар.

RagioL
07-02-2013, 18:14
Такива мъже хващат окото само на дъртите разведени чанти, защото усещат, че срока им за годност изтича и са готови да споделят гримовете си с някой, който се навие да е с тях.

Успокой топката хлапак нужно е време да ти преври сивото вещество.