View Full Version : С кой недостатък бихте сте примирили у партньора си?
ilikenestea
06-13-2013, 21:57
С кой недостатък бихте сте примирили у партньора си?
Темата е сериозна!
Ако на някой ме му харесва, нека не коментира :)
Въпроса е както за момичета, така и за момчета! :)
anonymous708973
06-13-2013, 22:05
Живо ме вълнува кой би се примирил с малък полов орган.
melany94
06-13-2013, 22:11
А-сексуалните
^девствените
точно изброените са ми много далече от критериите...не бих понесла само да мрази нещата, които обичам да правя...кво тогава иска от мене, като не харесва поне малко моите любими работи
psychopath
06-14-2013, 04:09
пие/пуши, не празнува св.Валентин и мрази да прави нещата, които аз обичам. ;д
GermanGirl
06-14-2013, 05:25
Е, ами като за начало половия орган не е най-важното! Аз искам да поддържаме емоционална връзка, а не той непрекъснато да ми гледа деколтето и аз на него пакета!
Violenza
06-14-2013, 06:59
Единствено излишни килограми не ми пречат, с другите неща няма да се чувствам добре с такъв човек. Е, някои са по-приемливи, ама пак ще искам да ги променя, така че не става.
anonymous708973
06-14-2013, 07:08
Е, ами като за начало половия орган не е най-важното! Аз искам да поддържаме емоционална връзка, а не той непрекъснато да ми гледа деколтето и аз на него пакета!
Ще знаеш, всички, за които половият орган има значение, нямаме никаква емоционална връзка с партньорите си :D
Никъде не съм написала, че е най-важното, но има голямо значение... какво ли ти обяснявам. Като попаднеш на такъв, когото да се налага да питаш дали е вътре, друга песен ще запееш.
Да ти кажа, тя емоционалната връзка е до време. После, ако не си гледате деколтетата и пакетите, значи сте приятелки и може да почнете да си сплитате косите.
julian8787
06-14-2013, 07:53
Много от изброените в анкетата отговори не смятам за недостатъци. Единствено бих възроптал, ако няма изградени хигиенни навици, като към това ще включа и обезкосмяването на мишниците. Но за радост такива жени се срещат сравнително рядко.
valdesbg
06-14-2013, 08:00
Да ви имам и критериите. Тва с честите излизания би ме подразнило. И може би ако ми се натрапва с това че не харесва нещата, които правя. С другото съм окей :)
psychopath
06-14-2013, 09:56
Забравих и малки цици - не ми пречи. (Желателно е да не са по-малки от моите поне де хахахаха)
Излишните килограми - ама да не са много. Не е речено, че трябва да е като модел, ама да не се налага да я вдигам с фадромата сутрин от леглото...
Малки цици - не е нещо фатално, така че ок.
Пиенето и пушенето - като иска, нека да си пуши, ама пиенето - само докато сме заедно, че съм се нагледал на пияни момиченца и жени и такова нещо не ми трябва в живота. Пък когато сме заедно, нека си порка, аз ще ѝ бера грижата :)
Останалите неща са неприемливи за мен и няма да ги толерирам (това с годишнини, св. Валентин е малко 50:50, но все пак бих се зарадвал, тя да се сети, че днес правим Х месеца или някаква годишнина, примерно) :)
girlwithblueeyes
06-14-2013, 14:42
Като изключим пушенето и пиенето(имам предвит да пие с мярка) , излизането с приятели и окосмяването до някъде да не прелича на горила .Никое от останалите не бих приела .
sunshine :**
06-14-2013, 18:01
амиии пиенето и пушенето , ако си учи уроците и се държи добре с мен - не ме интересува друса ли се с цигарки и пие ли , то не е мой проблем - а негов :D
нечистоплътност, косми и образование са задължителните. подчертавам ОБРАЗОВАНИЕ, а не работа, щото не е едно и също.
останалите неща се преглъщат
затва, момиченца мили, учете си уроците за да може да бъдете с яки пичове КАТО МЕН
TrueStory
06-14-2013, 18:28
Не бих се примирила с нечистоплътността определено. Да пие също ако не е умерено и всекидневно- пияница вкъщи не ми трябва, а и много мразя да гледам близките си хора пияни. Няма да си кривя душата и ще кажа,че последния вариант също би бил голям проблем- излиза често без теб с приятели,като ключовата дума е често...всеки иска да си излиза с неговите си хора от време на време, но ако е постоянно не би ми било приятно,а и би ми се искало тенденцията е повечето приятели да са ни общи, та никой да не се сърди.
Малкия пенис също не мисля би се понравил на повечето жени, включително и на мен.
Почти нищо от изброените не ми е дразнещо. Само нечистоплътността. Ама слава Богу нямаме такъв проблем. И за мразенето на нещата, които аз обичам да правя.