Влез

View Full Version : Приятелите му....

Sunrise3
06-14-2013, 14:24
Здравейте, от 6 месеца имам приятел. С него е чудесно. Говорим си,излизаме с две думи прекарваме си страхотно. Станахме наистина близки. Проблема ми обаче е, че съм много ревнива.Той не ми дава поводи освен харесвания на снимки в фб или да поздрави някоя своя позната или бивша . Е това просто ме побърква . Освен това приятелите му са пропаднали нарко-алкохолици, а той е много по-различен от тях. Излезе ли с тях се напива и кой знае още какво. Не знам,но мисля,че ако нещата продълзават така няма да искараме още много.Искам да съм единствена за него. Лошо ли ще е ако му забраня да излиза с тях?

nationalAdvisor
06-14-2013, 14:33
Харесвания на снимки и поздрави не е причина за ревност....

А щом приятелите му са такива, не е лошо, ако му забраниш това. Но не с "забранявам ти да излизаш с тях", а да проведете сериозен разговор на тази тема.

Относно това ти да си му единствена, това е егоистично и трябва да си преосмислиш поведението.

smilelady
06-14-2013, 14:35
Недей да му забраняваш, да не си му майка? Дори се съмнявам, че и нея би послуша в случая.
Щом не ти дава признаци, защо равнуваш? Нормално е да контактува и с други момичета. Това, че някои от тях са му бивши може донякъде да те тревожи, но си напомняй, че той е с теб, а те неслучайно вече не са заедно.
Но недей да му забраняваш, това е възможно най-грешния подход.

girlwithblueeyes
06-14-2013, 14:46
Поговори с него от думите ти изглежда свястно момче опитайте да намерите решение заедно
Ревноста ти ще се оправи с времето когато започнете да си имате повече доверие .За темата с приятелите ще си замълча защото ще кажа не особено добри неща . Но лично аз бих направила всичко възможно да го отцепя от компанията .

Sunrise3
06-14-2013, 14:56
Просто имаме различни възгледи за всичко дори и за компанията му. А аз наистина съм доста ревнива и си падам леко егоист. Преди него, бившият ми беше много ревнив и знаехме всичко един за друг, но беше 5 години по голям. Е за любов да не става и дума в сегашния съм много по влюбена, но се чувствам някак си не достатъчно значима . Мозе да е защото сме на една възраст.

Violenza
06-14-2013, 18:53
Още ви е много рано, едва ли сте толкова близки, че да му повлияеш чак дотам. Когато му влезеш достатъчно под кожата, ще го отделиш от тях.

TrueStory
06-14-2013, 18:58
Освен това приятелите му са пропаднали нарко-алкохолици, а той е много по-различен от тях. Излезе ли с тях се напива и кой знае още какво.
Много по-различен от тях, но прави същото като тях. Доообре....

HarabeishoOrGoHome
06-14-2013, 19:12
Много по-зле ще стане, ако му забраниш, най-много да ти се изсмее в лицето, мехехе

LadyTerrible
06-14-2013, 19:58
Eee айде стегни се малко,аман.После защо момчетата бягат от вас и се страхуват от обвързване...Дай на човека малко свобода,сама каза,че не ти дава поводи (харесването на снимки и едното "здрасти" аз не ги считам за поводи.) Не говорим за свобода да се зарибява с други зад гърба ти,ами свобода на самостоятелен живот.

Искам да съм единствена за него. Лошо ли ще е ако му забраня да излиза с тях?
<---Прочети го пак.Не усещаш ли колко егоистично и тъпо звучиш? Не можеш да забраняваш на никого да общува с приятелите си,независимо от обстоятелствата.Той си има право на избор и е съвсем нормално да си има своя компания,не може да излиза само и единствено с теб,ако това искаш-жалко за теб,сбъркана си. :D Казваш,че те са не знам си какви пропадняци,а той е по-различен от тях.Тогава какъв ти е проблемът? Обмисли си позицията хубаво,защото е губеща.В никакъв случай не му "забранявай" да се вижда с тях,най-много да се скарате,а и трябва да е луд,за да те послуша( да ти се подчини). :D

AnzaRe
06-14-2013, 21:14
Ей да не хареса човек снимка :Д

lyuba991
06-16-2013, 18:29
ако наистина го харесваш ще му помогнеш да се поправи :)

JuStElly
06-17-2013, 01:48
иЗкараме

Като му забраниш, най - много да си провалиш връзката, друго няма да направиш.

fenastz
06-17-2013, 11:53
Още ви е много рано, едва ли сте толкова близки, че да му повлияеш чак дотам. Когато му влезеш достатъчно под кожата, ще го отделиш от тях.

Моля? Никоя няма право да ме отделя от приятелите ми, ако ще да сме женени от 30 години. Авторке колкото повече се опитваш да си единствена в живота му, толкова по-бързо ще го отблъснеш.

102
06-17-2013, 12:01
"Лошо ли ще е ако му забраня да излиза с тях ?" - Трябваше да започнеш с тва, за да си спестя останалото четене.

r0073x
06-17-2013, 13:57
Ако той сам не осъзнава, че приятелите му са боклуци и го дърпат към кофти навици, няма да го осъзнае от теб. Най-много да те сметне за твърде ревнива и егоистична, и че го искаш само за себе си, а не да го предпазиш. Кажи му в очите мнението за компанията и страховете си, той да не направи някоя глупост. Ако има акъл в главата и държи на теб, ще те разбере и ще стои по-далеч от пиянски изпълнения и наркотици, докато е с тях, ама не се надявай да го откъснеш от средата ;)

FuCKkK13
06-17-2013, 19:56
абе какъв е тоя народ с болестно състояние на ревност :?

а си мислех,че аз съм много ревнива...