View Full Version : Жените не ме харесват
Malko_4aini4e
06-15-2013, 14:25
Здравейте аз съм момче на 19 години от Варна и имам голям проблем с жените. Никога не съм имал приятелка и все още не съм правил секс и не съм се целувал момиче.
Висок съм 177 и тежа 66 кг тренирам по 3-4 пъти на седмицата, обличам се добре и се поддържам. Като цяло мисля че изглеждам добре, но момичетата не ми обръщат внимание. Регистриран съм в няколко сайта за запознанства но на всички момичета на които им пиша не ми отговарят. Много моля някой да ми даде съвет.
nationalAdvisor
06-15-2013, 14:57
Ако вярваме, че изглеждаш прилично и тренираш ( което от където и да го погледнеш е + ), проблемът ти е в подхода ти към момичетата и увереността в собствените си възможности.
Не трябва да съдиш успеваемостта си по сайтовете за запознанства. Там е пълно с фалшиви профили и странни хора, които тормозят момичетата с реални профили, затова и повечето не отговарят често.
За да си намериш приятелка ти трябват контакти по старомодния начин, а именно с физическо присъствие. С колкото повече момичета се виждаш, толкова повече шанса ти е увеличава.
Единствения начин да се усъвършенстваш и да видиш, какво работи за теб е като експериментираш и променяш детайлите в държанието си с различните момичета. Но не да се държиш коренно различно с всеки, а минеатюрни детайли.
Попитай приятелките си, какво би могъл да поправиш в себе си и както те не харесват в теб.
Разбира се не взимай мненията им като чиста монета, а пресечи отговорите и анализирай казаното и си извади изводи.
Най-важното е да бъдеш себе си и да си уверен в това, което правиш и можеш и да имаш постоянен контакт с момичета или жени ( не знам по какво си падаш, но и не е от значение ) и така най-добре ще се формираш.
Има сайтове като askmen.com, които ти препоръчвам да посетиш. Там има добри статии. Но пак ти казвам, не взимай всичко за чиста монета и не го прави, както примерно е написано в някоя статия. Това просто ти разширява погледа над нещата и ти помага да си формираш по-добър "Аз".
julian8787
06-15-2013, 17:33
Здравей!
Съгласен съм по-горното мнение. Аз ще добавя, че важно за мъжа е да притежава увереност. Да не стига до отчаяние и да не хленчи. Трябва да се харесваш такъв, какъвто си. Започнеш ли да се самосъжаляваш, несъзнавато ще си търси поводи да ти докаже, че наистина не струваш. А това не е вярно.
Опитай се да правиш комплиметни на момичетата. Недей да мислиш, че ще те режат. Която трябва — реже, която трябва — харесва. Всичко се случва, защото така трябва да се случи. При всеки е така. Такъв е живота и в това няма нищо лошо. Ако имаш трудности относно провеждането на спокоен и уравновесен разговор с момиче, то намери такава, която да ти помогне да скъсиш дистанцията. Може да помолиш някое момиче, жена. Разкажи й за проблемите си. След това започни да говориш с нея за любов, секс... Отпусни се и импровизирай. Бъди уверен и не губи кураж. Това те прави мъж! Това се нарича ролева игра. Всичко е на игра, но по този начин човек се освождава от комплексите и страховете, широко разпространен метод в психотерапията. Събират се хора с ниско самочувствие, социални фобии и заедно преодоляват страховете си. С провеждане на разговори, максимално близки до тези в ежедневието, хората успяват да видят колко несъстоятелни са комплексите и страховете ми. Виждат, че не са смешни, обяснявайки се в любов, че не е срамно, че не е трудно. Можете да напишете сценарий, да карате по него. Примерно как се запознавате. Каниш я на среща. Правиш й комплимент. Тя те пита нещо. Ти отговаряш с увереност и мъжко достойнство. Ситуации много.
Запомни, че животът е такъв, какъвто мислим, че е! Аз съм сигурен, че с повече воля ще се справиш с положението!
Горе главата, всичко ще се нареди!
eclipse06
06-15-2013, 19:10
Много хубави съвети са ти дали горе, но не съм съгласна с частта с комплиментите. Това за мен по време на "свалка" е изключително дразнещо и отблъскващо. Внимавай как си боравиш с него, малко са ситуациите, в които комплиментите не дразнят и то обикновено е когато са спонтанни и непреднамерени. Това се усеща.
Иначе съм съгласна с това, че трябва да се експериментира. А и не те съветвам да се замисляш особено много какво представляваш за момичетата, научи се да бъдеш себе си - така, както би се харесал ти. Жените се впечатляват на откроените индивидуалности на човек и от талантите му - "свири на китара", "рисува" или има интересен и "мъжествен" навик (примерно). Излишно е да казвам, че това за всяка жена е различно, затова заложи на личните си качества, използвай ги за оръжие, а недей да позираш, защото всеки фалш бие на очи.
Чайник... приятелъо зарибявай ги повече.
nationalAdvisor
06-15-2013, 19:33
Да се включа относно комплиментите. Ако правиш такъв, се опитай да е колкото се може по персонализиран.
Комплименти като много си хубава и изглеждаш прекрасно са в много рядък случай приемливи.
Можеш примерно да направиш комплимент за прическата или облеклото на дамата. Така ще и покажеш, че виждаш, че тя се е постарала и че ефекта от отделеното време е забелязано.
julian8787
06-15-2013, 19:47
Идеята на комплиментите не се изразява в това да свали някоя. Много ясно, че в началото няма му вървят как трябва. Идеята е, чрез тях да се освободи от комплексите си. Да се научи, че ще му бъде отказвано често, че това е нормално. Трябва да стане по-разкрепостен, а това няма как да се случи, ако не научи урока, че не може винаги да печели в свалките. С течение на времето ще се освободи от притесненията си. Комплиментите вече ще бъдат насочвани по-точно, а сега нека стреля в различни посоки. Работата е там, че трябва да се спаси той, а не жените, за които един комплимент значи обида. Фалшиви или не, те ще му открехнат вратата към социалния живот. Поне аз това мисля, това казвам.
Това е полезното във форумите. Потребителят свободно избира кое мнение да хареса. Важното е хората, които дават съвети, препоръки, мнения да тръгват с нагласата да помагат на ближния си. Така се разспръсква положителна енергия, а тя винаги действа добре!
julian8787
06-15-2013, 20:15
Как се създава увереност в отношенията с противополжия пол? Създава се, когато си готов на откритост, когато не подтискаш чувствата си, а ги изтласкваш навън. За слабия дух е характерно самосъжалението. Слабият духом много лесно може да рухне. Откажат ли му 10 жени, той ще заключи: Аз съм грозен, аз съм неудачник, аз не струвам нищо, а животът ми е пълен провал. Ако наистина си повярва, че е грозен и най-горещата молитва няма да го направи по-красив. Но повярва ли, че се е родил на тази земя да бъде такъв, какъвто е, тогава само хубави неща го очакват. Ще се издигне високо, ще почувства свежия вкус на свободата. Любов, щастие, мъдрост... Всичко ще му бъде дадено, но за бъде дадено, трябва да се положат необходимите усилия!
Никога не се отчайвай! Човек е роден, за да бъде щастлив!
eclipse06
06-15-2013, 20:24
Ако правиш такъв, се опитай да е колкото се може по персонализиран.
Можеш примерно да направиш комплимент за прическата или облеклото на дамата. Така ще и покажеш, че виждаш, че тя се е постарала и че ефекта от отделеното време е забелязано.
За това съм съгласна - комплиментът трябва да е реален, да не звучи фалшиво, но е добре да не се прекалява.
а не жените, за които един комплимент значи обида
Не бих казала, че се обиждам от комплименти, просто са ми до болка познати, банални, досадни и по-скоро ме дразнят, от колкото да ме накарат да се чувствам по-добре. А това, че не съм съгласна за частта с комплиментите не означава, че не съм "харесала" мнението ти, не го приемай навътре :p И именно защото искам да помогна на ближния си, както си се изразил, го съветвам да внимава с тях. Идеята ти за ласкателствата е оригинална, допада ми, защото е далече от клишираните съвети, които сме свикнали да получаваме. Не знам до колко би сработила, защото според мен не е по възможностите на всеки характер, но ще перифразирам думите ти като кажа, че от опит глава не боли :)
julian8787
06-15-2013, 20:31
За това съм съгласна - комплиментът трябва да е реален, да не звучи фалшиво, но е добре да не се прекалява.
Не бих казала, че се обиждам от комплименти, просто са ми до болка познати, банални, досадни и по-скоро ме дразнят, от колкото да ме накарат да се чувствам по-добре. А това, че не съм съгласна за частта с комплиментите не означава, че не съм "харесала" мнението ти, не го приемай навътре :p И именно защото искам да помогна на ближния си, както си се изразил, го съветвам да внимава с тях. Идеята ти за ласкателствата е оригинална, допада ми, защото е далече от клишираните съвети, които сме свикнали да получаваме. Не знам до колко би сработила, защото според мен не е по възможностите на всеки характер, но ще перифразирам думите ти като кажа, че от опит глава не боли :)
Човешкият характер се надгражда и развива. Всичко е по силите на всеки. Волята премества планини!
Не съм се форсирал от мнението ти, ако така ти се е сторило. Последното нещо, което бих допуснал е да изпитам гняв, само защото някой от форума ме е обидил пряко, косвено. Отдавна съм си забранил, негативни емоции не изпитвам от невежи хора. Не визирам теб под „невежи“. : )
eclipse06
06-15-2013, 20:44
Последното нещо, което бих допуснал е да изпитам гняв, само защото някой от форума ме е обидил пряко, косвено. Отдавна съм си забранил, негативни емоции не изпитвам от невежи хора. Не визирам теб под „невежи“. : )
Като казваш "обидил" дано все пак да не съм го направила. Иначе това е добре, най-вече за теб :)
julian8787
06-15-2013, 20:48
Като казваш "обидил" дано все пак да не съм го направила. Иначе това е добре, най-вече за теб :)
Не, не си. Да, не е особено полезно по поемаш от енергията на енергийните вампири. По-добре да ги оставиш да се удавят сами в нея. ; )
Познавам само едно момче,което когато беше на 19 все още не се беше целувал,почти не познаваше момичета,не знаеше как да говори с тях и т.н.Беше притеснителен.
Правеше опити и въобще не му се получаваше момичетата го мислеха за кретен.
А всъщност беше забавен,симпатичен,добре изглеждаш.
Но подхода хич му го нямаше.
Горните мнения са много полезни пробвай и ще успееш реших да ти пиша,за да ти разкажа тази история.
Това момче вече от почти две години си има приятелка,която го обожава,а се запознаха много случайно.
Така,че не се отчайвай един ден всичко си идва на мястото и този ден може да дойде много скоро.
Malko_4aini4e
06-16-2013, 09:25
Благодаря на всички за коментарите.
Забравих да кажа че съм много срамежлив и излизам рядко от нас.
Направи си тениска с надпис "Малко чайниче" и сами ще ти се лепят. Или май така поднесено няма да ги впечатли, виж "Малко чайниче с голямо похлупаче" ще е по-силно.
KyMaJluCa
06-16-2013, 13:54
Единственото което прочетох, е твоят пост.Горещо ти препоръчвам да си намериш интелигентно и скромно момиче, което ще отговаря на твоя х-р. И бъди малко по-отворен към света, никой не обича зашаматени и несигурни хора ;)
Благодаря на всички за коментарите.
Забравих да кажа че съм много срамежлив и излизам рядко от нас.
Malko_4aini4e
06-17-2013, 10:40
Единственото което прочетох, е твоят пост.Горещо ти препоръчвам да си намериш интелигентно и скромно момиче, което ще отговаря на твоя х-р. И бъди малко по-отворен към света, никой не обича зашаматени и несигурни хора ;)
но как да разбера по външния вид коя е скромна като мен
aquaposh
06-20-2013, 17:20
но как да разбера по външния вид коя е скромна като мен
по външният вид не можеш :) поведение, начин на говорене, постъпки така ще разбереш.. иначе не боли да излизаш повече първо с приятели, после по купони малко по малко ще стане нещо хубаво когато най-малко го очакваш :)
Ще ти дам малко акъл и накрая ще те разочаровам :)
Проблема е че си седиш у вас. Размърдай се, запознай се с хора, другото ще стане от самосебе си. Не може да си намериш приятелка като си седиш на гЪзо нали?
Не се натискай там където хич не те отразяват или очевидно не си им приятен. Някой хора просто не знаят как да контактуват правилно с жени и в резултат, изглеждаш като най големия кретен. Прото се трябва да знаеш кога да се откажеш.
Това да си търсиш приятелка с сходни интереси и да ти отговаря на характера... глупост! Първо, няма как да знаеш какви са и интересите само като я гледаш отстрани. Всяка която ти хване окото и смяташ че харесаш... заговаряй пък квото стане. Второ, бих те посъветвал точно обратното, търси жена която ще те кара да си постоянно на нокти. Няма нищо по неатрактивно в човек които е затворен у тях си и няма никви хобита, като от тва следва и да тъпее постоянно. Ти искаш ли да си с човек който си пилее живота пред телевизора по цял ден?
И 1 последен съвет който най-вероятно е най-важен. Научи се да живееш. Излизай, забавлявай се, прави това което на теб ти се прави. Колкото и да си казваш че това няма значение, в момента в които заговориш някого си проличава че си седиш по цял ден у вас и незнаеш как да вържеш 2 приказки.
Сега трудната част.
Сега ти ги казвам тия работи, но и 2-мата знаем че няма да направиш нищо. В момента си казваш че на нас ни е лесно да ти даваме савети от страни (да така е) ама да дойдем ние да го направим да видим колко е трудно. Да, трудно е.
Истината е че ти трябват приятел/и, а не приятелка (споменах ли колко неатрактивно е за една жена (момиче) да нямаш приятели или познати с които да направиш 1 кафе). Тва че не си имал приятелка или не си целувал не е болка за умиралка на този етап, важно е дали си готов да направиш нещо по въпроса.
И да те успокоя (ако мога така да го нарека), наскоро 1 познат направи 22 и беше на твоето положение. Напихме едно момиче там и му пусна баш на рожденния му ден. Мога да кажа че това не промени нищо. Можеше да си я хване за приятелка, тъй тъй вече бе прекрачил границата като и го турна, ама даже и не си направи труда да опита. Хвана ме много яд щото не веднъж ми е опявал как нямал гадже, бил съгласен на квото и да било и т.н. Както и да е, мисълта ми беше че всичко дето ти наговорих не е някви врели некипели, а от опит с такива ситуации.
Късмет.... ще ти трябва!
@Seattle, първата част добре, даже щях да пиша, че ми е харесал текста ти.. ама с втората ме изгуби.. ХАхАХ, напивали някво момиче, за да му пусне... Уааа.
Malko_4aini4e
06-21-2013, 11:48
аз и приятели нямам.....
за да те харесва някой друг, първо ти сам трябва да се харесваш. и излизай повече! а кой те е излъгал че срамежливостта е мъжкарско качество? обичам мъже, които знаят какво искат и не ги е страх да си го вземат, а не да стоят отдалече и да се червят.
aquaposh
06-21-2013, 12:15
еми създай си - спорт,хоби,съученици... това не би трябвало да го научаваш от някой форум още повече, че си на 19... да беше на 10 разбирам
Malko_4aini4e
06-21-2013, 13:08
еми създай си - спорт,хоби,съученици... това не би трябвало да го научаваш от някой форум още повече, че си на 19... да беше на 10 разбирамСъучениците ми не говорят с мен защото съм твърде различен за тях,даже ми се подиграват че нямам приятелка от а от другите класове просто ми казват разкарай се.Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.
@Seattle, първата част добре, даже щях да пиша, че ми е харесал текста ти.. ама с втората ме изгуби.. ХАхАХ, напивали някво момиче, за да му пусне... Уааа.
Каде се изгуби, за да ти помогна :) Истината е че тя сама се напи и аз просто им "помогнах", и на 2-мата, да начешат крастата. Детайлите нямат значение, но реалността беше че на момичето доста моменти и се губят, но помни че се е на*бало с тоя познат. Ама той нали е тапунгер...
Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.
Ето тук е проблема. Не че нямаш пари или че си самотен/неразбран, а че незнаеш как да го скриеш. Може 2 парцала на кръст да имаш и пак да изглеждаш добре. Както казах преди, никой не обича/иска да дружи с хора дето са "задръстени". Само че в оригиналния ти пост пише че се обличаш добре, нещо не ми се връзва? И за бога, на 19 си, намери си работа като нямаш пари!
In*The*Face
06-21-2013, 14:35
Не се изкарвай жертва, не влизай в ролята на такава, не се самосъжалявай и не си набивай само комплекси. Ако успееш да направиш това, ще се справиш и с контактите с хората около теб. Не е нужно да четеш наръчници как да се държиш с момичетата, нито пък е нужно да търсиш някоя свита, за да си подхождате. Ако се отпуснеш и повярваш в качествата си и ги използваш, нещата ще ти се получат от самосебе си. Всичко останало можеш да го прочетеш в някое глупаво тийн списание със статии от рода на "10 начина да се харесаш", а ти не си на 14 години все пак. Давай малко по-смело и уверено и всичко ще е ок.
julian8787
06-21-2013, 14:48
Съучениците ми не говорят с мен защото съм твърде различен за тях,даже ми се подиграват че нямам приятелка от а от другите класове просто ми казват разкарай се.Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.
Имам усещането, че търсиш съжаление. От мен няма да го получиш, аз искам хората да са силни и знам, че могат да свалят комплексите си и да върнат усмивката на лицето. Така не си помагаш, да знаеш — като хленчиш. Ще разбера, че искаш да се промениш, едва когато споделиш в темата, че си опитал да хванеш някоя за дупето. Разбрах те. Притеснителен си, страхлив си, самотен си...Грешката е, че ти не искаш да се промениш. Съгласен си да влизаш в ролята на жертва, за да избягаш от отговорност. Ти си мъж и отговорността ти е голяма! Добре е да знаеш това.
Започни да практикуваш визуализация. Първата ти работа, щом не се престрашаваш да намериш жена, е да започнеш да визуализираш в съзнанието си приятни моменти. С увереност, изпълнен с увереност, че това, което визуализираш е съвсем постижимо. Отделяй сутрин, обед и вечер по няколко минутки. Представяй си как разхождаш с момиче, усещай вкуса на целувките й. Представяй си как отивате на почивка. Представай си как те гали, как си желан. Пусни въображението си и се покажи такъв, какъвто искаш да си. Леко-полеко започни да пренасяш мечтите си към живота.
Ама хайде де-е, хайде направи една стъпка напред!
Кажи сега, приятелю, какви действие ще предприемеш, за да се промениш?
...
Ей, мараба! Къде избяга?
In*The*Face
06-21-2013, 14:58
Опа, Чачо ... :) глупавото бачкане, здравето ми взе.
sneering
06-21-2013, 16:00
Никога не трябва да те е яд,че момичетата не те харесват,защото масово не знаят какво да харесват.
Харесват пълни глупости,меркантилни джунджурии и ем-ем-ей дебили с наднормено тегло. (масово).Имат избистрено мислене до 17-18,след това лайняната социална среда ги промива психически.
Така че,това трябва да ти е последната грижа в живота.
lyuba991
06-22-2013, 11:45
Няма да стане със сайта за запознанства - повечето от хората там са или чичковци и лелички, или вглъбени тийнове, които искат секс... е, да има и изключения, но главно са това. Виж сега, ако искаш момичетата да те харесват, трябва да си достатъчно отпуснат пред тях, а не да се свиваш, не външният вид е водещ, а поведението към девойчето ;)