Влез

View Full Version : Приятели - гаджета ; Аз - Forever Alone

HolyCrap
06-15-2013, 18:47
Еми хора на 13-14 год. съм. Всичките ми приятели (-1,2 които тренират) нямаме приятелки.... Не знам защо. Тренираме всеки ден,изглеждаме добре...имаме чувство за хумор (уж най-важното) пък нищо не става. Всички от моя клас (момичетата) са със другите от 6-7 клас, а нас абсолютно ни пренебрегват. Тези (другите) не мога да разбера какво им харесват .. искам да кажа, че нито изглеждат добре,пият и тн. Ако може помагайте...

JusT.PeaRls
06-15-2013, 18:50
осъзнаваш ли че си още малък

Lorosh
06-15-2013, 18:56
не така аз почнах да се еба на 12 важно е да имаш гадже :) хвани си, а ако не намериш ми пиши на лс

HolyCrap
06-15-2013, 19:01
ясно ми е че съм малък.. тук проблема е, че мен ме е яд. Просто не мога да проумея все още, че почти всичките ми приятели имат приятелки, а аз не. Добре говоря с момичета, добре изглеждам. Подяволите защо те успяха да си хванат гаджета а аз не..

TheMan9191
06-15-2013, 19:03
Момичетата на тази възраст харесват ""готини"" момчета, такива които пият, пушат, сменят момичетата през ден-два и изглеждат нещо като Бийбър.

AnzaRe
06-15-2013, 19:03
Изоставаш вече на 12 години момичетата се отварят ти още аверка нямаш хахаха

HolyCrap
06-15-2013, 19:07
Момичетата на тази възраст харесват ""готини"" момчета, такива които пият, пушат, сменят момичетата през ден-два и изглеждат нещо като Бийбър.
Е добре аз в тая ситуация какво трябва да направя. Да спра да тренирам, да почна да пия и да си променя прическата за да ме харесат ли ? Толкос няма 1 свястно момиче ли....

AnzaRe
06-15-2013, 19:16
Е добре аз в тая ситуация какво трябва да направя. Да спра да тренирам, да почна да пия и да си променя прическата за да ме харесат ли ? Толкос няма 1 свястно момиче ли....

Кви глупости дрънкаш,никога не се променяй заради пикли.
Тренирай си там гледай себе си.
Като толкова искаш приятелка да имаш зарибяваш всичко женско и което върже.

asp1r1n94
06-15-2013, 21:52
Като пораснеш с още 4 годинки ще разбереш защо, няма нужда сега да ти тъпча главата с глупости :)

sexa_na_kompleksa
06-16-2013, 07:49
Пиши на някое от момичетата във форума, които се оплакват, че нямат гадже...
Ще дойде и твоето време, все пак си на 13. Не мисли само за това, има и други важни неща, като образованието, например.

lyuba991
06-16-2013, 18:04
пич супер много си се объркал... бийбър е ебати гея и никоя нормална не харесва лигльовци с обеци! не знам с кви момичета си контактуваш ама не всички сме кифли с розовите дрешки!

JuStElly
06-17-2013, 02:01
пич супер много си се объркал... бийбър е ебати гея и никоя нормална не харесва лигльовци с обеци! не знам с кви момичета си контактуваш ама не всички сме кифли с розовите дрешки!

Толкова плоско изказване не бях виждала... Харесвам Джъстин, обожавам розово (нося супер много розово), обаче никога няма да ме определиш като кифла... е разбира се, ако си говорила с мен и имаш нещо в главата, а не си завистлива пикла (с извинение).

fenastz
06-17-2013, 11:49
Тренирай и стани изрод с яко тяло и след 3-4 години ще ти връзват от раз, а на тия "готините" няма да им стават пишките.

102
06-17-2013, 12:31
Пиши на някое от момичетата във форума, които се оплакват, че нямат гадже..

Е тва е нещото на което винаги съм се чудил.... защо момичетата, които плачат че нямат гадже не се събират с момчетата, които плачат че нямат гадже. Сигурно темите в раздел "Любов" ще намалеят с 50 %, но пък темите в раздел "Секс" като "Бременна ли съм ?" ще се увеличат..... нож с две остриета.......

lyuba991
06-17-2013, 14:02
Толкова плоско изказване не бях виждала... Харесвам Джъстин, обожавам розово (нося супер много розово), обаче никога няма да ме определиш като кифла... е разбира се, ако си говорила с мен и имаш нещо в главата, а не си завистлива пикла (с извинение).
не говоря попринцип за розово, а за куклите барби дето само розови балончета имат в главата си... не те познавам и не зная каква си, нито пък съм искала да обидя някого ии може би си права, че има и нормални момичета, които го харесват бийбър... TheMan9191 го каза тва с цел да покаже, че всички момичета нямаме нищо в главите си и сме прекалено повърхностни, просто се опитах да му покажа, че не е прав :)

LadyTerrible
06-17-2013, 15:35
Хахахаха,много обичам тия,които са влюбени в Justin Bieber и One Direction :D Ако такива "мъже" са ви в главата,съжалявам за вас,искрено. :D
Авторе,по темата,още си доста малък,не се скофтявай толкова,имаш време и за гаджета и за секс и за всичко.Много е хубаво,че тренираш и искаш да изглеждаш добре,продължавай все така.За момичетата "кифли" ,както ги наричаш ти,гаджета трудно,критериите им са "твърде високи". :D Ще си намериш подходящо момиче,споко. :)

GermanGirl
06-17-2013, 16:41
Охх и на мен така ми е дошло до гуша от кифли! Напълно те разбирам, защото има много свестни момчета, които нямат приятелки, но хората са си казали - Ако не можеш да живееш добре, когато си сам, няма да намериш човек до себе си. А и споко - за гаджета има време. Съсредоточи се върху образованието и очевидно нещо което харесваш - тренирането. :)

102
06-17-2013, 16:47
Да, затвори си хормоните в гардероба и се отдай на трениране.

anonymous895156
06-17-2013, 18:08
Да, затвори си хормоните в гардероба и се отдай на трениране.

смЕх

JuStElly
06-17-2013, 21:56
не говоря попринцип за розово, а за куклите барби дето само розови балончета имат в главата си... не те познавам и не зная каква си, нито пък съм искала да обидя някого ии може би си права, че има и нормални момичета, които го харесват бийбър... TheMan9191 го каза тва с цел да покаже, че всички момичета нямаме нищо в главите си и сме прекалено повърхностни, просто се опитах да му покажа, че не е прав :)

Съжалявам, и аз малко остро реагирах. :)