Влез

View Full Version : избор

morata
06-16-2013, 09:46
Здравейте...както вероятно се досетихте от заглавието имам житейски проблем...аз съм 7-ми клас и тази година кандидатствам.бала ми е 31.488, и имам избор между френската,нтбг и 22 СОУ.кое да избера???и трите училища са хубави!!!за нтбг ми се образува 31.012 бал,защото там се сформира различно.според вас ще успея ли в тези гимназии и коя да избера?

anonymous895156
06-16-2013, 10:38
Чак пък житейски проблем. И трите гимназии са различни, но аз ти препоръчвам да не влизаш в НТБГ, защото в 12-ти клас изведнъж ще решиш да станеш лекар и нямаш шанс.

dark_girl
06-16-2013, 13:14
22-ро!За френската не знам дали имаш шанс,но за 22-ро имаш.Там една позната завърши и в момента учи в престижен университет в Лондон.За НТБГ не мога да ти разясня,но за 22-ро имам много познати и съм слушала само хубави неща.Обучението е на добро ниво.

М/у момче или момиче си,защото за момчетата бала е по-нисък??

sunshine :**
06-16-2013, 14:14
за френската нямаш никакъв шанс :) в 22 соу ще те приемат със сигурност , а за нтбг незнам :Дд аз също съм чувала доста добри отзиви за 22-ро , хубаво се научавал и езика :) зависи ти кое училише предпочиташ , но за нтбг знай , че се учи мноого и не всеки е за там и както казаха по-горе , ако решиш после друго да учиш всичко отива на вятъра. Успех в избора :)