PDA

View Full Version : оргия

Сексиматска
06-16-2013, 11:59
аз съм момиче на 14,зоосексуална съм.Един ден,отидох на село.В двора баба и дядо отглеждат коне и магарета.Един ден баба ме накара да прекопая градината.Изведвъж осетих нещо да ме напъва отзад.Това беше един от конете,оная му работа беше 1-2метра.Конят ми проби гащите и започна да ме ебе,изпитвах голяма болка,заради размера.Като ни видя се включи и магарето на дядо.Така стана мазало.Коня ми го буташе във вагината,а магарето в анала.По едно време им правех свирки.Пишките им имаха вкус на македонска наденица от 2.50 килото.По едно време баба се прибра от пазара,като ни завари в тази поза тя започна да ми се кара,но после й хареса и започна да мастурбира.След около 10мин. баба започва скуиртва.После коня и магарето ми се изпразниха на лицето ,но хвръкна малко и по пут*ката на баба.След 1месец с баба разбрахме,че сме бремени.Дядо разбра какво се е случило и се ядоса.Той отиде и наеба коня и магарето.баба ми е на 86.

muci_shalqlq
06-16-2013, 12:01
ИСКАМ И АССССССССС:( ОТ КОЕ СЕЛО СИ, СЕКСИ? СИГУРНО ЩЕ ВИ СЕ НАРОДЯТ КОНЧЕТА И МАГАРЕШКИИИИИИИИИИИИИ <3 ОЛИ ИЗКАМ И АСССССССС <3

ShtrudeL
06-16-2013, 12:04
сладко