View Full Version : Страх от забременяване
LucyIncrediblle
06-17-2013, 18:24
Хора понеже съм голяма паника искам да попитам .. Днес правихме с приятеля ми секс и малко преди да свърши го извади и свърши на корема , но малко се стече надолу , но без да е попадало в вагината, след това се избърсах и се измих . Има ли някаква опасност ?
Абе ти нещо...много ясно,че не си
LucyIncrediblle
06-17-2013, 18:55
Просто много се паникъосвам. по принцип слагаме презерватив преди края , но го правим и без от време на време .. и сега около 20ти трябва да ми дойде и винаги се страхувам
mlakniwe
06-17-2013, 19:14
http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/82/105/
MarkKnight
06-17-2013, 19:33
мисля,че е време да мислите име на бебенцето
fakesmiles
06-17-2013, 20:35
Не слагайте презерватив само на края,а през цялото време,за да си спокойна...
LucyIncrediblle
06-18-2013, 03:39
Благодаря за успокоението , а тези които се присмиват нека да им дойде до главата , тогава аз ще се смея ;)
s.dance33
06-18-2013, 09:02
А нищо чудно да им дойде до главата , Violenza ви го каза - бедна сексуална култура ... Още преди да водя полов живот ,много съм чела , много съм се интересувала ,за да не изпадам в подобни ситуации .. Като толкова се паникьосваш , нищо чудно да се стресираш в повече , да ти закъснее и тогава не знам .. чудо :Д Не се панирай толкова ,като толкова се страхуваш , пий противозачатъчни ,знам ли .... някакви други контрацептиви ...Направи си тест,за да си спокойна ..и с тоя стрес си докарвате главоболия за без нищо после .. .. . .
DarkTemplar
06-18-2013, 09:49
Много интересно как имате страх от забременяване, но това хич не ви спира да правите секс без предпазни средства.
Ми пазете се през цялото време,кво е тва само в края?! Веднъж ще стане белята,ама цял живот ще си патиш.
LucyIncrediblle
06-18-2013, 11:59
Направих си тест , отрицателен е . По принцип и аз чета доста , но колкото и да се успокоявам все има кампка съмнение и паника .
bloodfrozen
06-18-2013, 12:52
Даже и тест не знаеш кога се прави, пък се считаш за много начетена. :lol:
Тест, моето дете, се прави най-малко 14 дни след рисковия полов акт. Пропуснала си да прочетеш някои важни информации.
MarkKnight
06-18-2013, 14:17
Благодаря за успокоението , а тези които се присмиват нека да им дойде до главата , тогава аз ще се смея ;)
a защо не си .................................................. ..
LucyIncrediblle
06-18-2013, 14:30
Правих тест не заради този случай , а защото преди близо месец също го правихме така и сега около 20ти трябва да ми дойде и затова направих тест , за да видя . А сега ме наболява кръста , излязоха ми пъпки и много ми се яде сладко и гърдите ме болят така че ... Мисля че ще ми дойде :))
LucyIncrediblle
06-18-2013, 14:32
Даже и тест не знаеш кога се прави, пък се считаш за много начетена. :lol:
И несъм казала , че съм много начетена казах , че се интересувам ;) едно е да се изкарвам едва ли не професор на тема ''секс'' друго е да кажа , че чета когато ме интересува нещо . ;)
baby_baby
06-25-2013, 12:41
:D Няма никаква опасност щом не е свършил в теб