View Full Version : Гаджето ми не иска да се привързва и за това скъса с мен
castela5
06-17-2013, 20:12
Значи проблемът е следният от 2 седмици бяхме гаджета с едно момиче на моята възраст. Една вечер се прибирам и гледам че тя ми писала по FaceBook : Извинявай трябва да скъсаме, при което аз я питам защо какво стана защото до вчера всичко беше наред дори правихме секс, и отговорът на въпроса беше, че просто не иска да се привързва. Обаче аз страшно много я харесвам и искам да се получи и следователно я питам дали в мен е проблема тя казва че не е така аз съм много готин всичко е наред просто за момента иска да сме само приятели.Та въпросът ми е какво да направя че да сме пак заедно или просто да я оставя.
Мерси предварително :)
LadyTerrible
06-17-2013, 20:52
Момичето най-вероятно не знае какво иска.Дай й малко време да премисли нещата,ако й залипсваш,ще се върне.
xXxPETYAxXx
06-17-2013, 21:11
Сексът не ѝ е харесал.
DragonLady
06-17-2013, 21:33
Сексът не ѝ е харесал.
Няма да се учудя това да е причината, и затова да се чуди какви оправдания да вади пред тебе.
psychopath
06-18-2013, 10:16
Сексът не ѝ е харесал.
По-скоро не знае какво иска, но и това не е изключено.
При всички случаи трябва да не се занимава с нея по никакъв начин, пълен игнор и следващата...
castela5
06-18-2013, 14:23
Мерси хора мисля че няма да се получи по между ни, защото аз започнах да се държа гадно вече, защото най-вероятно много се издразних. Почнах да и говоря как щом не мога да я имам като гадже поне само за секс, при което тя пак отказа и аз почнах с глупостите тъъъъъ мисля, че май няма да стане, но мерси за ценните съвети.
nationalAdvisor
06-18-2013, 15:08
Решението да я оставиш е добро. Но останалото, което си направил или начина, по който си го направил, не е много мъжкарска постъпка, но с времето ще го изчистиш. Предполагам. :)
xXxPETYAxXx
06-18-2013, 21:35
По-скоро не знае какво иска, но и това не е изключено.
Абе, друго щеше да е, ако сексът беше я оставил безмълвна. Щом са правили секс и след това е решила, че не иска да се привързва, поне за мен работата е ясна. Ама няма как да каже - ми не ме задоволи.
В никакъв случай не твърдя, че автора е виновен, просто не винаги хората са сексуално съвместими, дори според други да са най-добри в леглото. Може и друга да е причината, ама аз залагам на тази. И все пак, каквато и да е, решението е еднакво - игнориране на случилото се и въпросната мацка. :)
Ако не беше ФБ да ти го каже сиг щеше да ти го каже в Скайп,ако нямаше Скайп,щеше да ти го прати на СМС.
Тея технологии преебават всичко.
lyuba991
06-22-2013, 12:25
Не си я задоволил като хората ;)
Закво ти е тая патка изобщо? Радвай се на свободата