PDA

View Full Version : Притеснение

alexeev
06-17-2013, 21:59
Обръщам се към вас, защото смятам, че във форума има достатачно опитни и интелигентни хора. Проблемът ми е следния. Аз съм момче на 18г без почти никаъв сексуален опит. Имам си приятелка от извесно време на 17-години, но тя е девствена, а ние искаме да го направим. Пробвахме няколко пъти с пръст, но я боли, успявам да вкарам само единия си пръст, като пробвам втория тя ме кара да спра. Едно че се притеснявам, че ще я нараня, и друго, че размерът на члена ми е около 13.5 см и дебелина около 10-11см (даже бих казал, че размерът ме притеснява повече т.е.че няма да мога да я задоволя) Та да обобщя. Мислите ли, че размерът е достаъчен, дали тя е готова за това и ако може по-опитните да дадат съвет как да действам.

pamito14
06-18-2013, 10:21
Прав си нека по опитните дадат мнението си и главно момчетата а иначе що да не се задоволи се пак девствена е

SweetZombie
06-18-2013, 16:05
Когато с приятеля ми го правехме за 1ви път направо минахме на същинската част (без пръсти и прочие), неговия нз колко е дебел но е 17-18см, не беше болка за умиране (поне при мен) така че едва ли ще й стане нещо :D

LadyTerrible
06-18-2013, 17:20
Моят приятел ме отвори преди това и после го направихме.Не помня изобщо да ме е боляло,имаше само малко кръв(няколко капки,съвсем не е страшно).При мен размерът си беше внушителен(18-19) и при самото първо вкарване си ме заболя стабилно,но отмина след няколко минути.Ако сте решили първо да я отвориш,погрижи се да е максимално отпусната и възбудена,защото и тя се притеснява и напрежението й пречи много.Когато се възбуди достатъчно,ще се отдели достатъчно секрет и ще я боли възможно най-малко.Бъди нежен,целувай я където поиска(ш),не я подхващай "от вратата за краката". :D Когато дойде време за същинската част,бъди внимателен,давай по-бавно,докато тя самата не се отпусне,демек не й давай зор. Относно това,че много я боли-може да е от притеснение,но и при всяка жена девствената ципа е различна,така че се вслушвай в това,което ти казва.Можете да използвате лубрикант за допълнително овлажняване.Помага. ;-)

AnzaRe
06-19-2013, 08:51
Влез й с крак няма да усети нищо от адреналина.

baby_baby
06-25-2013, 12:46
С моя приятел за първи път го направихме без пръст направо както си трябва за това опитаите да не е с пръст и нормално да я заболи малко (поне мене ме боля адски много първия път)