View Full Version : Свършване (момичета)
stefinkaa7
06-18-2013, 13:03
Добър ден! :) Имам нещо като проблем .. Днес за първи път реших да маструбирам .. До сега не съм изпитвала нужда, да го правя, дори не знам от къде ми хрумна, но както и да е .. На 18 съм, не съм девствена, но до сега не съм свършвала ( хахаха да, много смешно ..) Тааа .. "докарах се" до едно чувство (и преди съм го изпитвала, докато съм правила секс), което е супер приятно, но не знам дали това е връхната точка, така да се каже .. Около 5-6 пъти го изпитах (доста е кратко) и след това започна нещо в мен да напира .. И някъде 2-3 пъти пуснах течност, но не знам дали съм пишнала или съм свършила .. Наистина е объркващо, но пък си беше супер яко чувството .. Та по-опитните от мен бихте ли изказали мнение? И хайде без нападки само, а? Благодаря предварително! :)
на мен докато правя секс никога не ми се е случвало да "пишна" ....а относно мастурбация от давна не съм го "прилагал" това чувство дано небесното създание до мен да не го позволи никога :(
съжалявам,че не мога да ти помогна но в кибер пространството е трудно да ти кажем дали си свършила или що не пробваш да свършиш с секс авера ти
James_Deen
06-18-2013, 17:59
Най-вероятно не си свършила. Честно казано досега не ми се е случвало момиче да ми опише кога точно е свършила за първи път. А какво ставаше като стигаше 5-6 пъти до този момент? Продължаваше ли да се търкаш или спираше? Ако си спирала, е трябвало да продължаваш. Най-вероятно си достигала пиковата точка, на английски й се вика edge (edging, тоест да се докарваш до тази точка), точно преди самия оргазъм. Нужна ти е повече възбуда предполагам, и със сигурност бих казал, че не си далече. Пробвай още няколко пъти и ще го докараш.
lamer4e7o
06-18-2013, 19:56
squirt? :}
Опитай "пишнатото" другия път.
Mary_Jane_69
06-18-2013, 20:05
скуирт :) при интензивен оргазъм. честито, колкото по често го усещаш "онова чувство", толкова по-хубаво ще става.
Давай маратон ръка и вагина тийм да пръска и съска :D
Brown_Sugar
06-20-2013, 20:08
Не е свършила,по-скоро наистина е достигнала до момента преди свършването. Няма как да не го разпознаеш,ако си го изпитала,доста разтърсващо си е :д
bogitooo12
06-21-2013, 14:16
от първото маструбиране не можеш да свършиш ;)
:lol: така ли си мислиш,явно значи аз съм имала някакъв бъг...
Съвсем възможно е да е било squirt.
In*The*Face
06-21-2013, 14:48
Не знам дали някой от писали е направил разлика между оргазъм и свършване, но тя е огромна и има много момичета и жени, които дори след години практика в секса, все още не са свършвали. Това което авторката е описала е по-скоро оргазъм, а отделянето на телесни течности в такива моменти е повече от нормално.
Mary_Jane_69
06-21-2013, 14:50
дефекта е в теб
Deadlock
06-21-2013, 15:07
Не знам дали някой от писали е направил разлика между оргазъм и свършване, но тя е огромна и има много момичета и жени, които дори след години практика в секса, все още не са свършвали. Това което авторката е описала е по-скоро оргазъм, а отделянето на телесни течности в такива моменти е повече от нормално.
Каква е разликата?
направил разлика между оргазъм и свършване
DAFUQ? Я обясни,че нещо...не хващам връзката???
In*The*Face
06-21-2013, 20:29
Не ми е проблем да се поровя в статии вместо вас и да обясня каква е разликата, но ще го разберете напълно само, ако сте го изпитвали.
Ето първо една статия, която със сигурност може да бъде полезна относно най-разпространените митове за оргазмите:
Мит: Жените не могат да еякулират
Истината: При достатъчна стимулация на Г-точката някои жени „изхвърлят” значително количество безцветна течност преди или по време на оргазма. В миналото съществуването на еякулация при жените се отричаше и някои дами избягваха сексуалните контакти или достигането до оргазъм, само защото се срамуваха от евентуалната й поява. В днешно време вече много жени упорито се опитват да се присъединят към групата на тези, които могат да изпитат такова удоволствие, че да еякулират.
Мит: Жените, които никога не са преживявали вагинален оргазъм, имат проблем
Истината: Много жени, които не успяват да изпитат вагинален оргазъм, губят самоувереността си и започват да мислят, че действително имат проблем. Не се знае точно кога се е случило, но е много вероятно този мит да е възникнал по времето на Фройд, който е смятал, че съществуват 2 вида оргазъм – клиторен и вагинален, и че жените трябва да изпитват само втория. Той определя клиторният оргазъм като детински и твърди, че всяка зряла жена трябва да стига до края само при проникване във вагината. Тогава се е разпространило схващането, че всяка жена може редовно да изпитва вагинален оргазъм. Но истината е съвсем друга – само 1/3 от дамите успяват регулярно да го достигнат. Така че жените, които получават само клиторен оргазъм, са абсолютно нормални и няма нужда да се срамуват и да крият това от партньорите си.
Мит: Вагиналният оргазъм е по-добър от клиторния
Истината: Съвсем не е така. Чувството, което жените изпитват при оргазъм, е различно и варира. Обикновено жените не достигат до оргазъм с една и съща сила всеки път. Някои дами наблягат повече на стимулирането на клитора и по този начин изживяват по-силно удоволствие. Част от тях предпочитат този вид оргазъм, защото не се чувстват приятно при стимулация на Г-точката.
Мит: Сексът без оргазъм не доставя сексуално удоволствие на жените
Истината: Този мит е по-разпространен между мъжете, отколкото между жените, защото ние знаем, че сексуалният акт може да ни донесе огромна наслада и без да включва оргазъм. За много дами близостта и физическата интимност са далеч по-важни от самото свършване.
Мит: Жените стигат до оргазъм по-лесно, ако партньорът им има голям пенис
Истината: Вярва се, че Г-точката се намира на около 5 см. от входа на вагината, така че не е нужно партньорът да бъде „надарен”, за да ви достави върховно удоволствие. Размерът е по-важен за мъжете, отколкото за жените.
Мит: Само жените симулират оргазъм
Истината: Никой не отрича факта, че жените имитират оргазъм, но не трябва само нежният пол да бъде обвиняван, че се преструва в леглото. Мъжете също могат да бъдат добри актьори, пък макар и това да се случва по-рядко. Причината? За разлика от жените, от тях се очаква да свършват всеки път, което често ги поставя под допълнително напрежение. Затова в случаите, когато не могат да стигнат до оргазъм, мъжете предпочитат да симулират, вместо да се опитат да се справят с проблема.
Мит: Необходимо е жената да стигне до оргазъм, за да забременее
Истината: За да забременее една жена, наистина е нужен оргазъм, но този на партньора й. Жените зачеват без проблем и без да изпитат върховното удоволствие, но все пак изследванията доказват, че мускулните контракции и допълнителното овлажняване по време на оргазъм помагат за забременяването.
Сега простичко и от опит - може да случи една жена да свърши, т.е да "изхвърли" течност много често придружена със свивания във влагалището, но без да е достигнала оргазъм и да изпитва неистово удоволствие от това или пък обратното - да стигне до оргазъм без да свърши. Двете неща не са задължително взаимно свързани, нито пък се припокриват. Разбира се случва се, макар и по-рядко в края на половия акт жената да свърши по време на най-силния си оргазъм, което е наистина в най-хубавия вариант.
Много хора приемат оргазма и свършването за синоними. Реално обаче става въпрос за различни състояния на тялото, които могат да се случат и по отделно.
При мастурбация например някои жени свършват, но трудно стигат до оргазъм какъвто с партньора, а има и случаи в които е точно обратното.
baby_baby
06-25-2013, 12:54
Най-вероятно не си свършила
Deadlock
06-26-2013, 00:27
не виждам връзката между въпроса и тези статии. а обяснението ти не съвпада с опита ми. но благодаря все пак (:
In*The*Face
06-26-2013, 07:08
не виждам връзката между въпроса и тези статии. а обяснението ти не съвпада с опита ми. но благодаря все пак (:
Връзката е в разликата между нещата. Няма как по описание да се прецени дали авторката е получила оргазъм или е свършила. Подобно нещо може да установи само човек, който познава добре тялото си. А що се отнася до опита...пак казвам, че при много жени разликата се усеща в по-напреднала възраст и след доста полови контакти.
bebchi1996
07-20-2013, 01:44
5 6 пъти даже е супер и не не си пишнала ;д ами напротив свършила си с G точката, а пък защо е толкова малко защото си се притеснила да не си се напишкала спокойно бях същата аз го открих в 6 клас .. открих го докато си мастурбирах и т.н докато правя секс с момче не мога да изпитам това чувство, но с жена ... е хипер яко освен това пробвай да мастурбираш следващия път вземи си хавлия и си се натъни удобно давай не се притеснявай и ще видиш, че е супер яко ! :)
bebchi1996
07-20-2013, 01:45
Добър ден! :) Имам нещо като проблем .. Днес за първи път реших да маструбирам .. До сега не съм изпитвала нужда, да го правя, дори не знам от къде ми хрумна, но както и да е .. На 18 съм, не съм девствена, но до сега не съм свършвала ( хахаха да, много смешно ..) Тааа .. "докарах се" до едно чувство (и преди съм го изпитвала, докато съм правила секс), което е супер приятно, но не знам дали това е връхната точка, така да се каже .. Около 5-6 пъти го изпитах (доста е кратко) и след това започна нещо в мен да напира .. И някъде 2-3 пъти пуснах течност, но не знам дали съм пишнала или съм свършила .. Наистина е объркващо, но пък си беше супер яко чувството .. Та по-опитните от мен бихте ли изказали мнение? И хайде без нападки само, а? Благодаря предварително! :)
5 6 пъти даже е супер и не не си пишнала ;д ами напротив свършила си с G точката, а пък защо е толкова малко защото си се притеснила да не си се напишкала спокойно бях същата аз го открих в 6 клас .. открих го докато си мастурбирах и т.н докато правя секс с момче не мога да изпитам това чувство, но с жена ... е хипер яко освен това пробвай да мастурбираш следващия път вземи си хавлия и си се натъни удобно давай не се притеснявай и ще видиш, че е супер яко ! :)
FuCKkK13
07-20-2013, 20:21
абе само аз ли си мисля,че ако свършиш си напълно сигурен в това ? няма май... и не е ''просто приятно чувство''
ako niakoe momiche iska da izpita istinski orgazam? da mi pishe.
5-6 пъти да го усетиш тва чувство .. мнеее, както казват хората,писали преди мен, тва си е била точно връхната точка ... ти 1 път като свършиш си като труп ;д пък камо ли 5-6 ... тва си е и доста трудно честно казано
С всеки изминал път усилваше ли се кефа или не, защото за разлика от мъжкия оргазъм, при жените всеки следващ е по силен. Та ако всичките са били еднакви, сама си прави извода (стигала си до върха ама не си го преминала :) )