View Full Version : Как да кажа на майка ми?
ilovechokolate
06-18-2013, 15:19
Здравейте, за първи път пиша тук, но вече не знам от кой да търся съвет и реших да се обърна тук. И така, имам си приятел, но не сме правили секс, обаче преди известно време получих световъртеж, гадене, болки в корема и родителите ми мислят че съм бременна сега, защото ми закъснява цикъла...Как да ги обедя, че не е така, не ми вярват, сега не си говорим, пренебрегват ме...какво да правя?
nationalAdvisor
06-18-2013, 15:20
Направи си тест?
ilovechokolate
06-18-2013, 15:21
ами казах им да отидем и на гинеколог и тест да си направя, но те даже не искаха и да ме чуят
nationalAdvisor
06-18-2013, 15:24
Отиди до аптеката и си купи. Друго не можеш да направиш.
Подкрепям горното мнение и след това им го покажи пред очите и да са спокойни. Бъди спокойна и им обясни, че трябва да ти имат вяра.
Родителите ти и цикъла ли ти следят ? Ами надуй корема, явно вече са го приели.
LadyTerrible
06-18-2013, 17:22
Отиди на гинеколог,щом нямаш какво да криеш.Така ще ги убедиш най-ефективно.
хвани се на бас с тях за пари, че до 9 месеца нема да родиш нищо и тамън ще си изкараш парите :cool:
Отиди до аптеката и си купи. Друго не можеш да направиш.
+
Родителите ти и цикъла ли ти следят ? Ами надуй корема, явно вече са го приели.
Сигурно вече обсъждат какво ще е 8-)
prettymonster
06-18-2013, 17:50
Не знам как те знаят дали си правила секс по-добре от теб .. :D :D :D
Отиди на гинеколог с майка ти , няма как да не се убеди щом й го казва доктор ;д :)
А може би си ги лъгала за нещо друго и сега ти нямат доверие.. В крайна сметка, както казаха другите, взимаш тест, показваш го и си готова! Но за в бъдеще тежко ти и горко ! :)
Отиди на генеколог с нея.
Направи тест и им го дай.... баси родителите...
Почни да твърдиш и ти, че са бременни. И кажи на баща си, че няма да го заведеш на гинеколог.
prettymonster
06-20-2013, 05:03
Почни да твърдиш и ти, че са бременни. И кажи на баща си, че няма да го заведеш на гинеколог.
+1 . С техните камъни по техните глави :D :D :D
Като не ти се надуе корема лесни ще разберат :) или отиваш с майка ти на генеколог!
AngelAntichrist
06-21-2013, 04:26
Кажи им, че си направила аборт и няма нужда от притеснения. :)
baby_baby
06-24-2013, 10:34
Е като не си правила секс няма как да си бременна може просто да ти е прилошало
4everStrong
06-24-2013, 12:00
Баахти родителите да и да си бременна как ще те пренебрегват бе ?!
psyStatic
06-24-2013, 12:20
Моят съвет е да им поставиш час по скоро въпросът за доверието и личният ти живот. Да ходиш с майкати на гинеколог е унижение, поне според мен. Кажи им че е време да осъзнаят,че не си дете и че рано или късно ще правиш секс и че за тях е по- добре да го осъзнаят сега. Ами ако се наложи да им споделиш нещо от сексуалния си живот,ако имаш нужда от съвет. Питай майка си пак ли така ще реагира!!!!!Ами и да си бременна какво от това....така ли мисли тя че трябва да се държи???Абсурдно е на твое място щях да съм обидена.
lyuba991
06-24-2013, 12:32
Може би има причина за недоверието от тяхна страна, а ако няма, тогава трябва сериозно да си поприказваш с тях относно причината за тяхното държание към теб. Това, че имаш приятел, не значи на 100%, че си правила секс, камо ли пък да си бременна и те трябва да разберат това. Най-добре отиди на лекар, ама не гинеколог, а обикновен, за да си направиш изследвания и да разбереш причината за световъртежите и другите неща. И освен това - споделяш ли достатъчно със семейството си? Ако не, то трябва да започнеш и нищо чудно, че ти нямат доверие! :)
afrodita18
06-24-2013, 12:41
какъв гинеколог,като не ти е добре отиди на лекар,може да ти има нещо друго.
щом не си правила секс и теста не ти трябва.обърни внимание на здравето си,макар и родителите ти да не те подкрепят.
Overkill_Teen
06-24-2013, 13:18
Е като не си правила секс няма как да си бременна може просто да ти е прилошало
Може да е непорочно зачатие. :D
ledenakrasota
06-24-2013, 13:24
Родителите ти реагират неадекватно. :lol: И да си бременна, би трябвало да сторят, и най-малкото, а не да се държат така.
Използвай старата ми поговорка "родителите са като кучетата, не им ли креснеш не ти обръщат внимание" Ай вече се голяма вземи се в ръце и го направи само ако чакаш нещо на тях, нищо няма да стане. Итиваш на лекар и толкоз после да си викат да не ти пука. Вкъщи ще се сбием ако нещо не ми е на ред, а като ми хрумне нещо, после си мърморят но споко ще мине. А и кажи им че гаденето и световъртежа може да е от времето и на мен ми се е случвало. а за болките в корема мен всеки ден ме боли но не обръщам внимание не съм хукнала и да пия хапчета заради едното нищо. Та това е от мен започни да се отпускаш вече