Влез

View Full Version : Искам гадже

teenmonster
06-18-2013, 15:44
Такаа .... да започна от самото начало . От 1 до 5 клас бях доста закръглена (грух-грух) , но в 5 клас доста отслабнах. Сега имам само едно коремче, което ме дразни и искам да го сваля (това е друг въпрос). Сега съм на 14 години в 7 клас. Моята най-добра приятелка (казва се Алекс) е доста "по-готина" от мен. Нея всички момчета я харесват. С който се запознае - на другия ден е лудо влюбен в нея.... Може би е заради това, че се прави на недостъпна. Не знам защо я харесват, тя наистина обижда всички и ги пренебрегва - не й пука за никой. Но всичките й дрехи са от мола и са наистина хубави. Всички я имат за богата. (не, че аз съм няква бедна или нещо, моите дрехи също са от мола, от всякъде където си поискам, имам всичко което искам - таблет, нов телефон, лаптоп, плазма и т.н., а тя просто се фука с това което има, примерно ако й купят някъф евтин лаптоп от 500 лв, казва, че е бил 1500 ама е намален, защото баща й продава коли и всички скачат от радост, поздравяват я и т.н., а ако на мен ми купят някъф лаптоп от 1500 лв, Алекс казва - мою е по-хубав, татко казва, че колкото е по-малък, толкова е по-подходящ ) тя ако каже нещо, примерно някой слух, веднага се разнася из всички, ако намрази някой, вскички го намразват. Тя контролира всички, копира каквото й хареса от всеки. (да кажем някой харесва групата 1D и тя вече пощурява по тях, пише си на ръката 1D, дори да не знае нищо за тях и как се изписват имената им ...) . Може би заради недостъпносста и това, че има хубава фигура. Не знам защо още стоя с нея, тя се мисли за много важна и постоянно ми се подиграва за нещо - имала съм сляти вежди, имала съм твърде голям пъп или в носа ми имало много косми, била съм дебела, нямала съм тен т.н. ... а като се гледам нищо ми няма, само си измисля и непрекъснато ме излага пред всички, а като се изправя срещу нея и й се разкрещя, всички защитават нея ..... Таа въпроса ми е как да мина такова момиче, как да накарам другите да видят каква е всъщност и аз да имам гадже, като всички харесват нея, сега сме в лятната ваканция, мога да отслабна още, HELP ?! (Може и някаква лесна диета или упражнения)

Gogo-G
06-18-2013, 16:21
И аз съм на 14 ..За да отслабнеш трябва да се въздържаш от мазни неща-пици,тестенени изделия,майонеза и да ядеш по-малко сладки неща..http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo това го прави 6 пъти в седмицата ,а в свободния ти ден в който не го правиш,ходи да тичаш и те съветвам като момче това упражнение също 6 пъти да го правиш в седмицата http://www.youtube.com/watch?v=YQUAOBtlt0s- яж повече плодове и зеленчуци,по-малко мазни неща ,а за твойта така наречена "приятелка" я зарежи щом ти се подиграва и не иска да ти помогне .. каква приятелка е тя ? КЪСМЕТ !

teenmonster
06-18-2013, 16:45
Мс за помоща брат ;)

ledenakrasota
06-18-2013, 16:47
http://www.gepime.com/

LadyTerrible
06-18-2013, 16:58
Моята най-добра приятелка < ---това
и
това --->

Не знам защо още стоя с нея, тя се мисли за много важна и постоянно ми се подиграва за нещо - имала съм сляти вежди, имала съм твърде голям пъп или в носа ми имало много косми, била съм дебела, нямала съм тен т.н. ... а като се гледам нищо ми няма, само си измисля и непрекъснато ме излага пред всички, а като се изправя срещу нея и й се разкрещя, всички защитават нея
са абсолютно несъвместими.Това момиче изобщо не ти е приятелка,не я интересуваш ти изобщо,ти си й едно от средствата за изява пред другите,затова ти се подиграва пред тях и те унижава.Създала ти е страхотни комплекси,това си личи от километри.Освен това,не е нужно да й крещиш пред всички,а просто да й кажеш в лицето какво и как мислиш.Не се оставяй да те злепоставя и тормози,ти си много по-стойностна от нея.Това,че искаш да отслабнеш-окей,обаче защо искаш да го направиш? За да те харесват всички момчета,да ти обръщат повече внимание,да не си повече в сянката на някого,за да си като "приятелката" ти или за да бъдеш здрава и да се чувстваш добре?Отговори си на този въпрос преди всичко.Имам две познати момичета,които бяха комплексирани от така наречена "най-добра приятелка" и за едно лято отслабнаха над 10 килограма,после продължиха,докато не стигнаха критичната точка наречена анорексия.Сега се възстановяват повече от 2 години и защо?Заради някаква тъпа пача*ра,която беше решила,че е перфектна.Прави решенията си за себе си,обичай себе си,защото това е най-важното.Още си малка,гаджета ще имаш и ти пожелавам да не са с теб само заради плоския корем и стегнат задник,ами заради теб самата и това,което си като човек. :)

teenmonster
06-18-2013, 17:09
Благодаря :)) Наистина ще я зарежа

teenmonster
06-18-2013, 17:12
http://www.gepime.com/
Някви онлайн пространства за комплексирани хора, които ги е срам да говорят очи в очи и по цял ден киснат пред компютъра ....

пAteNцЕ
06-18-2013, 17:42
като ти каже някоя обида, върни й го ;) та няма само на теб да ти се подиграва? що за приятелка е това?
може би те обижда и се опитва да те злепостави пред другите, защото ти завижда, злобее или пък я е страх, защото можеш да я минеш
+ това копира постоянно защото тя няма свой вкус камо ли пък индивидуалност
и споко, такива хора има навсякъде - научи се да ги отбягваш

delusion911
06-18-2013, 17:54
От къде си?

sunshine :**
06-18-2013, 20:04
не ти трябва гадже сега вярвай ми

Samo Botev Plovdiv
06-18-2013, 20:12
Никаква приятелка не е това. Сега е моментът да се проявиш и да ни дадеш фейсбука ѝ , за да я ебаваме и обиждаме (иам и фейк - профил , дай ми нейния профил)... Не бързай с гаджетата , ще искат да те опъват само. Аз съм почти на 16 (момче) и не съм имал и не бързам за никъде , не бързай и ти , ще съжаляваш.

xwhitecarnationx
06-18-2013, 20:15
Излезте от филма.....

New_Teen_Mashine
06-18-2013, 20:27
Каза го момичето и глътна 500 лева

airpump
06-18-2013, 22:31
Такаа .... да започна от самото начало . От 1 до 5 клас бях доста закръглена (грух-грух) , но в 5 клас доста отслабнах. Сега имам само едно коремче, което ме дразни и искам да го сваля (това е друг въпрос). Сега съм на 14 години в 7 клас. Моята най-добра приятелка (казва се Алекс) е доста "по-готина" от мен. Нея всички момчета я харесват. С който се запознае - на другия ден е лудо влюбен в нея.... Може би е заради това, че се прави на недостъпна. Не знам защо я харесват, тя наистина обижда всички и ги пренебрегва - не й пука за никой. Но всичките й дрехи са от мола и са наистина хубави. Всички я имат за богата. (не, че аз съм няква бедна или нещо, моите дрехи също са от мола, от всякъде където си поискам, имам всичко което искам - таблет, нов телефон, лаптоп, плазма и т.н., а тя просто се фука с това което има, примерно ако й купят някъф евтин лаптоп от 500 лв, казва, че е бил 1500 ама е намален, защото баща й продава коли и всички скачат от радост, поздравяват я и т.н., а ако на мен ми купят някъф лаптоп от 1500 лв, Алекс казва - мою е по-хубав, татко казва, че колкото е по-малък, толкова е по-подходящ ) тя ако каже нещо, примерно някой слух, веднага се разнася из всички, ако намрази някой, вскички го намразват. Тя контролира всички, копира каквото й хареса от всеки. (да кажем някой харесва групата 1D и тя вече пощурява по тях, пише си на ръката 1D, дори да не знае нищо за тях и как се изписват имената им ...) . Може би заради недостъпносста и това, че има хубава фигура. Не знам защо още стоя с нея, тя се мисли за много важна и постоянно ми се подиграва за нещо - имала съм сляти вежди, имала съм твърде голям пъп или в носа ми имало много косми, била съм дебела, нямала съм тен т.н. ... а като се гледам нищо ми няма, само си измисля и непрекъснато ме излага пред всички, а като се изправя срещу нея и й се разкрещя, всички защитават нея ..... Таа въпроса ми е как да мина такова момиче, как да накарам другите да видят каква е всъщност и аз да имам гадже, като всички харесват нея, сега сме в лятната ваканция, мога да отслабна още, HELP ?! (Може и някаква лесна диета или упражнения)

извинявай много ама защо първо се сравняваш с приятелката си?
и тя е човек и тя се има някой и друг косур. не се сравнявай с нея.
второто което е кво значение има кой има таблет, телефон и дрешки от мола?
това е много банално, малки сте разбирам , ще порастнете.
сигурно на вашата възраст който има таблетче и дрешки от мола е "вървежен", но това не е най важното.
важно е какъв човек си по характер а не кви дрешки имаш.

огледай се в огледалото и си кажи на глас кои са ти хубавите черти и ще откриеш че не си по лоша от фр-ката си

AnzaRe
06-19-2013, 08:27
А дано,ама надали!

lyuba991
06-21-2013, 16:05
Толкова позната история... и аз съм 7 клас и момичето, което мислех за една от най-добрите си приятелки, прави същото нещо, а всички я харесват! Просто се отдалечи от нея, намери си нова компания, събери се с нови хора и т.н. Просто забрави за това момиче и не се оставяй да ти влияе! А и сега кандидатстваш, ще си в ново даскало, най-вероятно различно от нейното, а и дори и да не си, това не ти пречи догодина още от началото да покажеш на другите коя си всъщност и да блеснеш не с това, коетоимаш, а със своя характер, а такива като "приятелката" ти винаги ще има - гадни кучки и манипулаторки, които търсят само лична изгода! :)

GermanGirl
06-23-2013, 17:24
Всички я имат за богата. (не, че аз съм няква бедна или нещо, моите дрехи също са от мола, от всякъде където си поискам, имам всичко което искам - таблет, нов телефон, лаптоп, плазма и т.н., а тя просто се фука с това което има, примерно ако й купят някъф евтин лаптоп от 500 лв, казва, че е бил 1500 ама е намален,
Само пари ли са ви в главите??? Уважавайте себе си хора! На кой му пука с какви дрехи ходиш? Не казвам, че не е важно, просто ценете повече личността на хората! Иначе по проблема: щом е такава манипулативна, изобщо недей да стоиш с нея. По-добре всички да те намразят, но да знаеш, че си защитила достойнството си. Накрая хората ще оценят какво си направила. А за гаджето: ако намериш подходящото момче то няма да гледа какъв лаптоп имаш и колко тежиш. То ще те обича защото си ти и само ти. :)

shusha
06-23-2013, 17:55
Зарежи я!! Гледай си са изпита и другата година в нов клас, където я няма и ще си намериш гадже!

BlueFace
06-24-2013, 00:11
Не можеш да я "надминеш", хората се интересуват от външния вид и се впечатляват от вещите. Просто трябва да намериш хора, с които можеш да бъдеш себе си и които няма да те ценят заради външния вид или това дали притежаваш най-нов модел телефон / таблет и дрехи от мола (дори не мога да разбера какво значение има дали дрехите ти са от мола О,о). Трябва да спреш да се самоопределяш с материалното.
Иначе за свалянето на килограми - спорт му е майката, активен спорт. На твоята възраст да спазваш диети и да се лишаваш от храна би имало само негативен ефект, може да си докараш някоя болест. Записваш се на някакъв спорт с много бягане и почваш да правиш упражнения и ако имаш търпение и постоянство след 6-7 месеца ще видиш резултатите : )

Общо взето да пиша тези неща на 14 годишно момиче е все едно да говоря на вятъра, но както и да е, с времето ще ги осъзнаеш нещата... ( или ще станеш тъпа кифла )

KHALIFA'S
10-21-2013, 18:53
Как така ти е най-добра приятелка хем и хем те обижда и не можеш да я търпиш ?

Cloud9
10-22-2013, 10:16
Ако това е днешната младеж....тежко ни!

baby_baby
10-22-2013, 11:37
Изобщо не ти е приятелка остави я и си намери приятели който наистина ще те ценят и няма да гледат какво имаш и колко струва

NissaN
10-24-2013, 12:08
Тя не е ти приятелка и е за бой.

tHe_COolEst_GIrl
10-25-2013, 14:28
Приятелката ти е абсолютна кифла! Подтиска те емоционално, държи се зле, подиграва ти се...Може би е една комплексирана пикла, търсеща на кой да си го изкара. За нея съществуват само пари, дрехи, глезотийки. Свикнала е да става само на нейното. Вземи да я разкараш, защото само ти си патиш от това. Близо си до кандидатстване за гимназия. Тогава имаш възможност да започнеш на чисто. Просто я зарежи и потърпи малко :)

teenmonster
01-02-2014, 22:46
Благодаря ви много. Зарязах фр-то и си намерих нова компания където всички са нормални. Тя се кипреше и ми се фукаше нарочно пред очите с всички други, с които преди бях фр. Но не след дълго всички разбраха каква е тя и се отдръпнаха от нея. Общо взето целия клас си стана като семейство, а тя ходи с най-лъжливите предатели от класа. Сега ходя с едно момче от нашия клас, който преди това беше набеден от "приятелката ми", че бил глупак и т. н. Той е много мил :) БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха и не се подиграваха на темата. Комбинирах упражненията и хранителните режими и сега това е моя начин на живот. Не че се фукам, но свалих 10 килограма и имам малки плочки по корема :) Наистина ми помогнахте! Happy end. (само не знам как ще си взема матурите)

mcfe
01-03-2014, 01:49
Някви онлайн пространства за комплексирани хора, които ги е срам да говорят очи в очи и по цял ден киснат пред компютъра ....
Нещо против хората, които седят цял ден пред компютъра ли?

C0oKieS
01-04-2014, 17:54
зарежи я

Anastasiq5910
01-04-2014, 18:54
Моята най-добра приятелка (казва се Алекс) тя наистина обижда всички и ги пренебрегва - не й пука за никой, тя просто се фука с това което има, примерно ако й купят някъф евтин лаптоп от 500 лв, казва, че е бил 1500 ама е намален, защото баща й продава коли и всички скачат от радост, поздравяват я и т.н., а ако на мен ми купят някъф лаптоп от 1500 лв, Алекс казва - мою е по-хубав, татко казва, че колкото е по-малък, толкова е по-подходящ ) , копира каквото й хареса от всеки. Не знам защо още стоя с нея, тя се мисли за много важна и постоянно ми се подиграва за нещо - имала съм сляти вежди, имала съм твърде голям пъп или в носа ми имало много косми, била съм дебела, нямала съм тен т.н. ... а като се гледам нищо ми няма, само си измисля и непрекъснато ме излага

извадих лошите неща ,които си казала
най-добре приятелка ,съмнявам се в това .Помисли кой ти е приятел и кой не е

Tsukuda_Hiroshi
01-04-2014, 19:57
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/559480-tarsya-si-gadje ---> Ето бе! Човека търси точно теб! ;)

tori
01-04-2014, 20:00
А аз искам къща на Карибите.

AnarchyBoy
01-04-2014, 20:01
А аз искам къща на Карибите.

Аз имам.. к'во даваш?

tori
01-04-2014, 20:03
Аз имам.. к'во даваш?
Честно ли? Нищо.

zliat