PDA

View Full Version : Не знам какво да правя :(

ltunes
06-18-2013, 19:25
Незная откъде да започна.. момиче съм на 17 години.. Историята ми е следната:
Имах си приятел с който бяхме заедно 1 година - най-хубавата в живота ми.. Напоследък почнахме много да се караме аз на няколко пъти го хващах как си уреждаше срещи с други момичета въпреки че не ми е изневерявал, е поне той така твърдеше и уж много ме обичаше, тъй като той е много сранен характер не си показваше много много чувствата и когато се разделяхме след това показваше че изобщо не му пука и може без мен което в действителност си мисля че винаги е било така, а и след това винаги аз го търсех и се сдобрявахме но накрая имаше ужасно държание към мен само се карахме.. веднъж ме беше напсувал и бутнал пред приятелите му и пред много други хора както винаги пред тях се правеше на голям тарикат ии аз паднах на земята и плачех и той ме остави и си тръгна с приятелите му ии ми стана много кофти, че всички ме зяпаха.. и тогава на същият ден едно момче което от много одавна ме харесваше почна само да ме търси не ме оставяше намира искаше да бъде с мен виждахме се и след няколко дни спах с него.. С бившия ми се събрахме но след време продължих да се се виждам с онова момче незнам и аз защо.. може би защото това внимание което исках от моето момче го получавах от друг и в същото време не можех да го остава защото го обичах.. Продължих да се виждам с онова момче 5 месеца някъде след това приятелят ми разбра и се раделихме окончателно. Аз си останах с другото момче а бившия ми спа с братовчедка ми, просто бях съсипана и знаех, че нарочно го е направил но аз нямах думата при положение, че съм го лъгала.. Това момче, с което бях се държеше с мен като с принцеса а аз мислех само за бившия си е всеки ден плачех и неможех да го забрава.. но докато бях с другото момче горе долу не мислех но щом се прибирах вкъщи не спирах да плача и да се обвинявам как съм могла да го загубя и да го лъжа въпреки, че се е държал ужасно с мен на няколко пъти. Бях 3 месеца без да се крием с това момче аа бившия ми и той си намери нова приятелка.. С другото момче почнахме само да се караме, че не става така да мисля за друг и да обичам докато съм с него и се разделихме окончателно.. После му се молих да се съберем но той не искаше вече да е с момиче което мисли за друг а и той също е имал дълга връзка преди това и той сигурно не е могъл да я забрави.. с няколко думи и 2мата сме искали да забравим бившите си и да почнем наново.. Момчето много си ме глезеше и ме гледаше като писано яйце а аз нищо не давах от себе си и накрая приключихме .. беше ме намразил адски много и вече 2 месеца не сме заедно.. Наскоро потърсих бившия си и му казах да се видим и да поговорим като приятели просто, а не се бяхме виждали от полувин година сигурно ии не мислех че ще се съгласи.. но уви видяхме се.. Цяла вечер бяхме заедно, всичко беше както преди, правихме секс .. смяхме се много спомняхме си за хубави моменти и така няколко пъти вече се виждаме но той само ми прави намеци че нямало как да сме заедно пак срам го е че съм го лъгала.. какво ли ще кажат другите.. искал да си остане с другата тя не го лъжела.. и се виждахме само за секс, а аз още го обичам и ми е много трудно .. и си мисля че той не ме обича вече просто секс и т.н. и аз се права че само за това се виждаме не да се съберем... той казва че трябвало да спрем да се виждаме защото другите ще разберат а и не искал повече да изневерява на приятелката си .. и пак ми говори, че аз съм все още най-желаната когато е с мен полудявал.. а всъщност е само секс и трябвало да спрем да се виждаме.. казва на приятелката си че я обича а е с нея от 3 месеца .и ми идва някак си много странно..не ми се вярва че може да обича друга след мен.. все още имам надежди, че ще се събеерем и всичко ще е както преди, но той не иска да се разделя с другата.. и се питам защо още се вижда с мен защо когато е с мен целият трепери и когато ме гушне не ме пуска а всъщност казва че нямалко вече начин да сме заедно и трябва да спрем.. все още го обичам много ми е трудно като знам че жвеки път отива при нея а ние сме си на повикване .. незнам какво се случва немога да го оставя искам си го обратно виждам че и той го иска но просто е много горделив и казва че го е срам и нямалко как да сме отново заедно и да зареже приятелката си... обичам го още :(((

102
06-18-2013, 19:29
"...веднъж ме беше напсувал и бутнал пред приятелите му и пред много други хора както винаги пред тях се правеше на голям тарикат ии аз паднах на земята и плачех и той ме остави и си тръгна с приятелите му ии ми стана много кофти, че всички ме зяпаха." - след това спрях да чета, минах директно на края, който предусетих че ще отгатна.. и да... "обичам го още". Окей.

AnzaRe
06-19-2013, 09:38
"...веднъж ме беше напсувал и бутнал пред приятелите му и пред много други хора както винаги пред тях се правеше на голям тарикат ии аз паднах на земята и плачех и той ме остави и си тръгна с приятелите му ии ми стана много кофти, че всички ме зяпаха." - след това спрях да чета, минах директно на края, който предусетих че ще отгатна.. и да... "обичам го още". Окей.

Трудно е да си джентълмен тези дни

lyuba991
06-21-2013, 17:10
напсувал те е, ти пак си се събрала с него, спал е с братовчедка ти, а сега се виждате само за секс, така ли? еми, жалко за това, че само сте си губили времето, за теб още повече, че продължаваш да го преследваш... откажи се сега, докато му е времето !!

tonique
06-21-2013, 17:13
пхахаха, поне се смях малко :D :D :D

aquaposh
06-22-2013, 12:29
мога ли да патентовам тази история и да създам сериал? 3-4 сезона

Take_That
06-25-2013, 19:28
Момиче, вземи се в ръце! Ти въобще самоуважение и гордост имаш ли?! Не той трябва да ти се сърди и да ти казва колко ти е обиден, че си го излъгала, ти си тази, която трябва да не го поглежда въобще....толкова много те е наранявал, държал се е с теб толкова зле, а ти, ти какво правиш, въобще осъзнаваш ли!? Моля те, спри да се срещаш с него, той е един използвач, теб те използва за секс (и може би един вид резерва, ако нещо се случи с другото момиче) използва и сегашната си приятелка.... спал е с братовчедка ти и ти пак искаш да си с него? Знам, че понякога любовта е трудна и е трудно да забравиш един човек, но той не заслужава нищо от теб.... замисли се много добре

sneering
06-25-2013, 19:35
Имам чувството че ако спи с майка ти и те вкара в кома за месец-два,още повече ще полудееш по него.
Май така се развива любовта вече.
Б***и селската дъндъния.

game
06-26-2013, 20:41
От историята ти се вижда, че вие двамата нямате бъдеще.Колкото и да е трудно трябва да го забравиш и да продължиш.Не се самозалъгвай, че те обича,само защото изпитваш силни чувства към него.Ти сама казваш, че го е срам да сте отново заедно, това е една от причините да го забравиш.Ако те обичаше щеше да забрави гордостта си и мнението на приятелите си и да сте отново заедно, а и нямаше да спи с братовчедка ти и сега да бъде с друго момиче.Използва те само за секс.Не се чувствай виновна за това че си му изневерила. Все пак той се е отнесъл ужасно с теб.
".веднъж ме беше напсувал и бутнал пред приятелите му и пред много други хора както винаги пред тях се правеше на голям тарикат ии аз паднах на земята и плачех и той ме остави и си тръгна с приятелите му ии ми стана много кофти, че всички ме зяпаха." - А това.. мисля че от там трябваше да започна.ТОВА е най-голямата причина, поради която трябва да спреш да се занимаваш с него.Както са написали останалите, ти изобщо гордост нямаш ли? А замисляла ли си се някога,че ти не заслужаваш такова отношение.Той се отнася с теб, като с евтина к***а, а ти все още го обичаш и го преследваш.Ако се замислиш над думите ми ще разбереш че съм права. Знам колко е трудно да забравиш човек, който обичаш адски много,но любов с любов се забравя. Ще мине време, ще е трудно, но един ден ще го забравиш и ще си с друг.Не позволявай на никого да се отнася така с теб.. ;)

Christina13
07-01-2013, 18:08
Ебаси турския сериал. :D

bloodylips
07-02-2013, 16:09
Не мога да разбера, защо сами си го причинявате ? Страдате и се самонаранявате заради човек, който даже не си струва!