Влез

View Full Version : стана супер гадно :((((

sunshine :**
06-18-2013, 19:43
Днес бяхме навън с приятели и се запознахме с едни момчета , но единият от тях беше различен -супер мил и печен , много го харесах не си свалих очите от него.Говорихме си всички там и той само ме поглеждаше , лигавехме се правихме глупусти и след няколко часа аз и една приятелка трябваше да си тръгваме.Но той искаше да отидем малко по-далеч от другите , за да ми каже , че много ме харесва и, че съм му много симпатична.След това ме целуна , но като се обърнах видях , че едно момче / съученик / е бил зад нас и ни е видял.идея си нямах какво прави дори в тоя квартал , който му е адски далеч , но проблема е ,че е влюбен в мене от 2 години / айде 5-6 клас по-малки сме били , но сега е друго - на 14 съм :дд / и той ми е близък много много гадно му стана едва ли не щеше да заплаче като момиче .... избяга и почна да тича някъде нкой не видя къде и всички започнаха да го търсят.Сега незнам какво да правя много ми стана гадно , просто неописуемо беше да го видя такъв и незнам дали да се виждам с момчето , което се запознахме / казва се дани / или не. Незнам , какво трябва да направя. ;((

heartshapedbox
06-18-2013, 19:45
а той наясно ли е, че ти не го възприемаш по този начин?

06-18-2013, 19:49
да доста често съм му казвала , наясно е но въпреки това .....

New_Teen_Mashine
06-18-2013, 19:54
не*знам, една от най-често срещаните грешки в българският език(не намеквам за лошо)...
Да принципно е кофти, но тази игра на криеница е доста глупава. Щеше да бъде хубаво ако бяхте по-малко индиректни и малко по-директни, както в случая спонтанното момче в крачка. Ако не му кажеш нищо ще е супер тъпо, а ако седнеш да му говориш, пак ще е гадно. Не знам дали е добър съвет и не е предателство към пола, но момчетата имат навика да стават леко агресивни към момичета, които ги нареждат :D . Не, кофти ситуация просто поговори, но не бъди толкова миличка и толкова близо до него, това мисля че ще свърши работа!

tori
06-18-2013, 20:32
Що за проблем имаш?! Той е бил наясноъ че не го харесваш и че си свободна да излизаш с други. Не си му обещавала нищо, нали? Колкото и да ти е гадно, щеш-нещеш той трябва да го изтърпи. Шще повече, че няма връзки, обещания или лъжи от твоя страна.

AnzaRe
06-19-2013, 09:19
Авторке да не видя тема скоро от рода - Той ме наеба,мислех,че не е такъв и да съжаляваш,че не си била с момчето,което те е харесвало 2 години.
В момента стоиш на 2 стола,много добре си помисли плюсовете и минусите.
Извода си го направи сама.Дали ще е по-добре с момчето,което те харесва 2 години или онова пиче,което те дърпа да ти се обяснява,че те харесва.
Айде със здраве :)

sexa_na_kompleksa
06-19-2013, 10:48
^Ако не го харесва, защо да бъде с него?

Бъди, с който искаш, не може да угодиш на всички. Ако имаш възможност, и прецениш, че е правилно, може да поговориш с момчето, което те харесва от две години.

DreamRockx
06-19-2013, 13:39
Момчето е било във френд зоната от 2 години, ти си му казвала, че чувствата ви не са взаимни => не трябва да се чувстваш виновна за това, че той (явно) е толкова влюбен в теб. Нормално е да се почувства гадно, но вината изобщо не е твоя.Ако харесваш този Дани си бъдете заедно, макар че не виждам как сте се видели само един път и тоя вече целувки, любови ... :(

fenkaaa
06-19-2013, 15:27
Изобщо не стои на 2 стола.Тя не харесва момчето,което я харесва от 2 години,доколкото разбрах.

Авторке,ти какво искаш? Докато това момче те харесва,ти да не можеш да бъдеш с този,който ТИ харесваш? Казала си му,че няма да се получи,че не изпитваш същото.. не си вързана,бъди с който искаш.Вярно гадно е за момчето,но сте само на 14,ще си хареса някоя друга.

LadyTerrible
06-19-2013, 15:42
Като ти е ясно към кого имаш някакви чувства,значи нямаш проблем.Колкото до момчето,което те харесва от 2 години-негова работа е да си преживее случилото се.Не го харесваш-значи няма какво да иска от теб,а и не можеш да отидеш в манастир,за да може той никога да не те вижда с други момчета.Имаш право да си щастлива,както и той,явно не с теб,но и така се случва.Не бъди груба с него просто,кофти му е и ще продължава да му е така известно време,докато не го преодолее.

06-19-2013, 16:22
ами с въпсосното момче , който се чувства доста кофти ще се видим утре да поговорим и за пореден път да му кажа , че нищо не изпитвам към него.А относно мненията благодаря , сега осъзнавам , че сте прави / повечето / и не трябва да се чувствам виновна :) благодаря отново

Amore-Mio*
06-19-2013, 21:09
Щом е бил наясно още преди тая случка, че чувствата ви не са били взаимни - то тогава е предполагал, че ще се получи нещо подобно. Така, че няма какво да направиш. А да тръгнеш с него, при условие, че не го желаеш - ще бъде най-глупавото нещо, което би могла да направиш.

lyuba991
06-21-2013, 16:56
ако наистина ти е приятел, ще те разбере и ще те остави да бъдеш с това момче... обаче как можеш да си сигурна в чувствата си, като сега сте се запознали? излезте поне още няколко пъти, за да си сигурна, че това е твоят човек! :)

Your.Passion
06-21-2013, 17:08
Добре ве ..
Какво ти пука?Смисъл той е този ,който трябва да се чувства виновен,че не е приел това ,че чувствата не са взаимни.Трябва да е наясно с това.
Бъди с този ,които иска сърцето ти,не с този ,който другите искат да бъдеш :)