Влез

View Full Version : Посрах се пред него при анален секс :(

just_a_girl2007
06-19-2013, 08:52
Здравейте, приятелят ми много искаше да правим анален секс . Аз се съгласих, защото много настояваше и каза, че по този начин ще му доставя голямо удоволствие. Тъй като не знаехме и двамата много за аналния стана много голям гаф от който супер много ме е срам. почнахме , той сложи лубрикант ,отначалото много ме болеше но търпях заради него. най накрая ме "обработи", от пуснах се и почна да с ме чука както си му е редът. обаче след като свърши го извади супер рязко и се получи нещо като вакуум и аз се посрах -оцапах себе си, него, леглото :( хвана ме страшно срам. веднага отидох в банята измих се после си тръгнах с наведена надолу глава от тях. от тогава не сме се чували а той дори не ми звъни, какво да правя. :(
на вас случвало ли ви се е ?

AnzaRe
06-19-2013, 08:53
Еми човека не обича шитави ситуации нещо ама,той си е виновен трябва да ти прости

just_a_girl2007
06-19-2013, 09:08
Еми човека не обича шитави ситуации нещо ама,той си е виновен трябва да ти прости

срам ме е да го погледна в очите ;( имам чувството че от тука нататък всеки път като се видим и като ме погледне ще вижда пред очите си оная гледка като се посрах :(

yakuza_
06-19-2013, 09:13
Сра, а ? И леглото не си изчисти !

just_a_girl2007
06-19-2013, 09:20

не :( само се измих в банята облякох се набързо и излязох :(

yakuza_
06-19-2013, 09:21
А авера ти, да ти чисти лайната... Не те е срам, а аз ако дойда и ти се изсера на леглото ?

Fisherman
06-19-2013, 09:30
Така ще е докато се чекнете още с тоя анален секс.И приятелят ти има точно най-малкото право да се сърди,щом е лаком за гъз на му сега кирпич :)

s.dance33
06-19-2013, 09:33

:D + ... и кво правите анален като не знаете кво може да се случи? То е близко до акъла де , ама ........

D*Rose
06-19-2013, 09:41
А авера ти, да ти чисти лайната... Не те е срам, а аз ако дойда и ти се изсера на леглото ?

:lol: :lol: :lol:

just_a_girl2007
06-19-2013, 11:16

написах тази тема за да попитам дали на някой му се е случвало а не да отнеса подигравки
ако нямаш мнение по въпроса а само ми се подиграваш по добре не пиши
пожелавам ти да тебе да си се случи същото щом толкова ти е смешно

girlwithblueeyes
06-19-2013, 11:17
Подобни теми винаги предизвикват подигравки
Намираш се в тийн форум все пак

DragonLady
06-19-2013, 11:44
Авторке, тука повечето са такива злобни хиени, че само търсят на кой да се подиграят, и кой да унижат, така че не се учудвай от коментарите.
по темата: Вина за случката имате и 2мата. Той, че го е изкарал толкова рязко ( прави се бавно и постепенно ), а ти, че не си си направила клизма преди аналният, или поне да се беше изходила. Опитай се да поговориш с него за случилото се, да му се извиниш и тн.

Chacho
06-19-2013, 11:47
Тоя път ще пробвам различен подход.

Авторке, кажи ми, душа, най-искрено, ти как мислиш да постъпиш сега?

DarkTemplar
06-19-2013, 13:03
Доста лайняна история...

Fisherman
06-19-2013, 13:10
Авторке, тука повечето са такива злобни хиени, че само търсят на кой да се подиграят, и кой да унижат, така че не се учудвай от коментарите.

на такава алтава история какво трябва да скърбим ли за авторката ли?който се бута в гъз,освен лайна друго няма да намери.

Rabalka
06-19-2013, 13:33
На мен не ми се е случвало, но ако ми случи и ще умра от срам.Случвало се е преди да правим анален секс да ме питата дали съм срала днес и ако им кажа да тогава, но и не съм им казвала и пак не ми се е случвало подобно чудо.Ама си мисла, че темама е бъзик и такова нещо не може да стане

Supermassive____
06-19-2013, 13:43
Секса не замириши ли на лайна не е секс. http://www.youtube.com/watch?v=SSfe5VAh5Og&feature=related Поздрав!

Ivaaaaa
06-19-2013, 15:38

ахахахахаххахаха засмях се с глас :lol:

areWeee
06-19-2013, 17:59
Сере и бега...:0

Samo Botev Plovdiv
06-19-2013, 18:14
Е на колко сте , та анален правите?

naksdy
06-19-2013, 18:15
Ама вие авторката я взехте за мезе начиии...
Ок де, необразовани сте на тема анален секс, това е ясно. Но ти поне хигиенни навици нямаш ли? Да беше помогнала да изчистите, баси... Трябва да сте наясно, че от "задната дупка" злато няма как да изкарате, така че сте поели риска като гледам. Аз лично не съм правила такъв гаф, но за сметка на това ми дойде една вечер докато спях у моя приятел и изцапах съвсем малко чаршафите. Умрях си от срам, бях готова да взема да ги изпера вкъщи или директно да му купя нови. Представи си ако бях направила твоята издънка... Сега се обади на приятеля ти, извини му се и се моли наистина да те обича, за да ти прости. Не за омазването обаче, а за това че си се направила на пу... и си си обрала парцалките и не си помогнала въобще...

Auriss
06-19-2013, 18:23
Сере и бега...:0

ахахахахахахахахаххахаха :D :D

areWeee
06-19-2013, 18:29
Трябва да сте наясно, че от "задната дупка" злато няма как да изкарате, така че сте поели риска като гледам.

Петрол са извадили ако питаш мен :Д

areWeee
06-19-2013, 18:30
^^^ Соров петрол

Wednesday666
06-19-2013, 19:02
Нужно ли е да й се подигравате? Срамът от случило се й е бил достатъчен, ако на вас ви се случи хич няма да ви е смешно, а гаранция, че няма да ви се случи няма, така че вземете се спрете.

Авторке, тва, че си направила гаф е ясно.
Обаче в случая по-срамното е, че си се изнесла като пръдня из гащи, ама точно по терлици.
Знам, че те е било срам, ама си могла да останеш и да му помогнеш.
За капак очакваш Той да ти звънне.
Аз ако бях хич нямаше и да те търся, шот си постъпила много тъпо.
Сега, както казаха по-горе, се моли наистина да те обича и да ти го прости, и измисли някакъв начин да се реваншираш, че иначе е кофти положението.

Fisherman
06-19-2013, 19:18
Добре,как тя е виновна?!Задника не е направен за да се бърка в него.Се едно някой да те наръга с нож и да ти се разсърди,че кървиш..

Виновна е само,че е достатъчно тъпа да допусне,такова нещо като аналния секс.

Wednesday666
06-19-2013, 19:21
Добре,как тя е виновна?!Задника не е направен за да се бърка в него.Се едно някой да те наръга с нож и да ти се разсърди,че кървиш..

Виновна е, че се е измъкнала така.
Шот преди анален се взимат некви мерки.
Не само, че ниш не е направила, ми и е оставила момчето да свърши мръсната работа.

ndesign
06-19-2013, 23:57
Добре, как тя е виновна?! Задника не е направен за да се бърка в него. Се едно някой да те наръга с нож и да ти се разсърди,че кървиш...

100% вярно!

Ivaaaaa
06-20-2013, 06:31

мда и аз съм със такова мнение относно аналния, но Wednesday666 е права за това, че е избягала
и аз да съм на мястото на момчето, и аз няма да я потърся
тя бяга, а аз ще я търся...даа бе

Fisherman
06-20-2013, 06:41
Чакайте бе,нали приятеля я е карал да правят анален,тя не е виновна,че след като са и бъркали в правото черво се е посрала.

DragonLady
06-20-2013, 08:02
Чакайте бе,нали приятеля я е карал да правят анален,тя не е виновна,че след като са и бъркали в правото черво се е посрала.

Прав си, че не виновна, ама е можела да помогне на момчето да изчистят заедно мазалото, а не той сам да се оправя. Затова и не я търси, не му е станало особенно приятно, че си е омела парцалките, без да и пука за свинщината, която е оставила.

teenagexdramaxqueen
06-20-2013, 08:20
Момчето явно е било доста неопитно... а ти можеше да си почистиш не да избягаш така ;д

Gitana
06-20-2013, 08:56
И сега само се моли да не се разчуе.

Mery_J
06-21-2013, 04:41
Два пъти съм се посирала и аз след анален и вече имам обеца на ухото - задължително поне през тоалетната преди анален.Срама е .....без коментар, бъзикали са ме и дори са ме разнасяли, но поне ти е трябвало да останеш да си почистиш както аз съм го правила.Моли се да не те разнася насам натам и затова взе му се обади щом ти е гадже.При мен беше с такива за вечер и хубавото, че повече не се видяхме и историите се забравиха бързо.

psyStatic
06-21-2013, 12:18
Обади се по телефона на човека сигурно и на него му е неудобно

In*The*Face
06-21-2013, 15:17
Това е една неприятна ситуация, която може да се случи на всеки. Анален секс хората са правили, правят, а най-вероятно и ще продължат въпреки риска от конфузни ситуации. Нормално е да се притесниш, да не знаеш как да реагираш и да е засрамиш. Не е нормално да мълчиш и едва ли не да се обвиняваш, защото в случая виновни няма. Нито на теб ти е било приятно, нито на него. Фактът, че си се съгласила на нещо, което по начало е болезнено заради него, за да му доставиш удоволствие, трябва да му показва, че държиш на връзката ви. Ако не може да го оцени - проблема е негов, но не избягвай среща и разговор, а напротив - предизвикай го. Глупаво е да си съсипвате връзката заради нещо подобно. Щом правите секс, водите полов живот и т.н, поне се дръжте като големи хора.

Cameo
06-22-2013, 07:24
Авторката just_a_girl2007 последно какво стана?

FuCKkK13
06-22-2013, 08:08
Това е една неприятна ситуация, която може да се случи на всеки. Анален секс хората са правили, правят, а най-вероятно и ще продължат въпреки риска от конфузни ситуации. Нормално е да се притесниш, да не знаеш как да реагираш и да е засрамиш. Не е нормално да мълчиш и едва ли не да се обвиняваш, защото в случая виновни няма. Нито на теб ти е било приятно, нито на него. Фактът, че си се съгласила на нещо, което по начало е болезнено заради него, за да му доставиш удоволствие, трябва да му показва, че държиш на връзката ви. Ако не може да го оцени - проблема е негов, но не избягвай среща и разговор, а напротив - предизвикай го. Глупаво е да си съсипвате връзката заради нещо подобно. Щом правите секс, водите полов живот и т.н, поне се дръжте като големи хора.
+ ... просто следващия път повече се образовайте
и не мога да разбера що я нападате толкова.... едва ли не си държи на хигиената,просто явно ако е мн срамежлива от срам не е помислила какво трябва да направи,а само как да му избегне погледа след това,за това най-вероятно така се е изнесла.. може изобщо да не е правилно ама поне се опитайте да я разберете..
иначе да,говорете за това .. все пак и гаджето ти е човек и той ходи до тоалетна.. просто трябва да се разберете и толкова

Hidayet
06-22-2013, 12:30
Не мога да разбера защо всички се нахвърляте на нея. Тя е виновна за това, че е толкова тъпа да си даде задника, предвид че си има място, което е предназначено за тия неща. Онзи келеш е виновен - каквото си е търсил, това е намерил! ;)

LadyTerrible
06-22-2013, 15:51
Аз лично не съм фенка на аналния секс,но си има доста хора,които с кеф си го практикуват.Обаче в кефа се крият доста рискове и вие първо,че не сте информирани и сте тръгнали да го правите без да знаете,второ,че ти дори не споменаваш да си се извинила.Аз останах с впечатлението,че просто си си тръгнала без изобщо да му проговориш.Както и да е де,това ще ви е за урок и на двамата.Ситуацията е доста неудобна без съмнение...според мен просто му се обади,на него също му е кофти 100%,поговорете и му се извини,че си се изнизала така тъпо.Не сте първите хора,на които се е случвало това,споко.Ще е неудобно известно време и после ефекта от случката ще отмине.

draid
06-22-2013, 18:06
А за какво трябва да му се извинява ? Може би единствената и грешка е че го е зарязала и е избягала иначе и двамата имат еднаква вина за случката. А нейният приятел след като толкова държи да ръга в отходните тръби, то тогава да се беше информирал как се прави.

Cооkie
06-22-2013, 18:25
...
Обаче в случая по-срамното е, че си се изнесла като пръдня из гащи, ...

:D:D

Както и да е. По темата - не съм правила анален, нямам и особено желание. На приятелят ми много му се иска и постоянно ме навива, но дори и да се стигне до подобен гаф, сме вече на такъв етап от връзката си, че просто и двамата ще го приемем с насмешка. Ще си изчистим, ще се посмеем и повече няма да му дам да бърка там, където не му е работа :D
До авторката - както и другите са казали, тъпо е, че си се изнесла така, така че сега ти си тази, която трябва да се обади. Ако пък той е прекалено изнежен, за да го преживее, прав му път, мъже много.

bilqnavod
06-22-2013, 18:27
вие от едни л**** ли се плашите??? Има къде по-трагични неща в живота...

ChalgaBoy
06-22-2013, 18:53
Нужно ли е да й се подигравате? Срамът от случило се й е бил достатъчен, ако на вас ви се случи хич няма да ви е смешно, а гаранция, че няма да ви се случи няма, така че вземете се спрете.

Авторке, тва, че си направила гаф е ясно.
Обаче в случая по-срамното е, че си се изнесла като пръдня из гащи, ама точно по терлици.
Знам, че те е било срам, ама си могла да останеш и да му помогнеш.
За капак очакваш Той да ти звънне.
Аз ако бях хич нямаше и да те търся, шот си постъпила много тъпо.
Сега, както казаха по-горе, се моли наистина да те обича и да ти го прости, и измисли някакъв начин да се реваншираш, че иначе е кофти положението.

Дай му сега той да се изходи в твоето легло и по теб и сте квит

SpiritInBlack
06-22-2013, 19:55
Авторката и стилът и на писане много много ми прилича на този на Сашка , бед гърл , фат гърл , блъди мери и други подобни звезди. Анален съм правил с мн малко момичета ,една от причините това да остане така е възможността от гафове.

seek&destroy
06-22-2013, 20:20
Авторката и стилът и на писане много много ми прилича на този на Сашка , бед гърл , фат гърл , блъди мери и други подобни звезди. Анален съм правил с мн малко момичета ,една от причините това да остане така е възможността от гафове.

Пфуу, най-накрая някой да забележи. Трол, фейк, квото искате го кажете.
Въпреки че моя език не е един от най-културните, изразявате се супер гнусно.

lyuba991
06-23-2013, 11:10
Глупаво си постъпила като си си тръгнала, но ако наистина държи на теб, ще ти прости :)

Greater
06-23-2013, 18:49
Добре бе,вие за клизми не сте ли чували ??? И ти очакваш да ти се обади, все едно да те осерат тебе и леглото ти и на това отгоре да си тръгнат...Егати наглостта ...

baby_baby
06-23-2013, 18:53
Аз съм правила много пъти анален секс и за чукна на дърво за сега не ми се е случвало това което и на теб но ти си направила много тъпо като не си помогнала на гаджето ти а си си тръгнала нормално да не ти звънне :)

golf_5_r32
06-24-2013, 15:32
Пак се радвай, че само си се посрала. Има случай в които цели черва са излизали при рязко вадене. Запали една свещ и следващия път сери преди шибане. Поздрави

magita
06-24-2013, 23:10
Абе аре моля ви се бе... след като той е настоявал ше търпи... то че вина имат и двамата имат я, но ако приятеля ми ме накара да се срамувам заради неговото желание, нямаше да му звънна... да се моли да я обича, че да и прости. Тва, че той не знае кво прави не означава, че трябва да му се моли за прошка. Единственото тъпо нещо е, че си се изнесла така нагло

KokoDjambo
06-29-2013, 06:20
Бе вие за WC да сте чували после тоя и оня им бил виновен.Не можа ли да му кажеш секунда да ида до кенефа или викаш в тях кенефи няма?!Пък и се изнесла като...нз.Момичетата са виновни за гафовете след анален.Като не са подготвени отказват и точка!Той я бил молел ми и аз да я моля да легне на пътя да я прегази нещо.Трябва да си направиш сама преценката пък и не си някоя 13-14 годишна пикла!

cweeet
06-29-2013, 07:33
Пак се радвай, че само си се посрала. Има случай в които цели черва са излизали при рязко вадене. Запали една свещ и следващия път сери преди шибане. Поздрави

ahahahahahahahahaah
евала

Mitizaro
06-29-2013, 11:13
Абе грешки стават. Don't give up... NEVER BACK DOWN!!

Аз ако съм ти гадже.. ще ти простя след като лично ти направя клизма за да си чистичка. И ще те порна за наказание в гъза пак!! ;)

klimatronik
06-29-2013, 11:59
баси.. дава да я 3бе анално, а да я било срам от него ? Кво ви ставаа на вас? Надушвам, когато има любов .. а тук няма.

Mitizaro
06-29-2013, 18:17
Обаче не моем не го кажем... Всейдно си си Изпърдяла Душата повреме на кЛиторгията!!!
АХАХАХХАХА!!!

(споко, пак бих те ебал на негово място... все пак не е било нарочно!!)