Влез

View Full Version : Фейк или не?

thrown_exception
06-19-2013, 18:51
Значи здрасти, регнах се за да питам и да видя мнението на много хора, което ми трябва до 2 часа максимум, надявам се да отговорите на време.. :D
Значи, знам че е тъпо и малоумно, но се запознах в един сайт за запознанства Gepime с една мацка на 30 години, очевадно с снимка от камера от лаптоп. (лошо качество, можеби е истинска)
Та писах и да видим какво ще стане, намекнах и че си търся опитна жена за запознанства, а може и нещо повече. (Експериментирам, не питайте)
Та оказа се, че сме от един и същ квартал и от съседни блокове и тя искаше да се видим веднага (това става в 16 часа).
Аз си бях надъхан, НО видях един коментар в кутията й, който гласеше "ПРОФИЛА Е ФАЛШИВ!".
Не знам дали не е просто хейтър или наистина е фалшив и реших да отбия предложението и за вечерта след 12.
Тя се съгласи.
Според вас, спрямо тези факти дали някой се ебава с мен?
Дали профила и е фалшив и дали не са някакви задници от квартала, които се ебават супер много?
Или просто загоряла мацка или курва, която ще ми предлага платени услуги? :D
Или поредната тактика да ме види от далече и да ме прецени от раз. :D
Измежду другото аз съм на 23г. :)

JDeel
06-19-2013, 19:02
Щом се е снимала с камера, значи има камера. Щом има камера значи може да докаже дали е истинска или не. Не виждам да има някакъв проблем преди срещата да си покажете онлайн ако не дупетата, то поне фейсовете за кратко.

Ivaaaaa
06-19-2013, 20:35
мда, първо се вижте в skype примерно

HollyGolightly
06-19-2013, 22:39
Чакай само да хвърля един боб и ще ти кажа фалшив ли е, не е ли :?
Поне да беше дал линк към профила и, да добием някаква представа

pamito14
06-20-2013, 10:32
кво се случи :)

lubovvv
06-20-2013, 11:53
Да знаеш, че в интернет пространството не можеш да имаш вяра на никого, така че преди да се срещаш с когото и да било първо трябва да го поопознаеш, да си попишете по-дълго време или пък да се чуете. Нямам кой знае какъв опит с това, но това са си фактите, за да не бъдеш измамен.

п.с. Всъщност, дори не препоръчвам на никого да си пише с непознати...
Виртуалността трябва да отговаря на това, което си ТИ и твоето обкръжение реално. ;)

AngelAntichrist
06-21-2013, 04:30
Ми, видяхме се с автора, че ми дължеше едни кинти, а се крие като путка-амеба. Изкъртих му носа от изпържената тиква и слезна баща му, напсува ме и го заведоха в Пирогов хахахахаха, нема такова путкенско семейство просто. Сега си седи вкъщи и диша през устата :))))))

AngelAntichrist
06-21-2013, 04:31
Впрочем, Жоре много си прост, може поне да ползваш различни никове - едно гугъл търсене и те намирам :)

baby_baby
06-24-2013, 10:37
Според мен хората който са написали че е фейк няма да лъжат е така

lyuba991
06-24-2013, 12:35
Това, че е фейк, може и да е ебавка! :)