Влез

View Full Version : Прекалено объркан ..

TROLLDADLOLCAKE
06-19-2013, 23:40
Здравейте преди време бях писал тема ставаше дума , че без да искам се влюбих в най - добрата си приятелка (с нея се познаваме от 1 година някъде ) .. Историята е следната , запознахме се супер случайно допаднахме си и започнахме да си пишем по цял ден и цели нощи и с времето станахме много добри приятели , споделяхме си всичко и т.н .. да , ама .. аз взех , че се влюбих .. осъзнах , че тя е момичето , което винаги съм искал винаги , а именно много различна от останалите , не обича много грим , мега земен човек е , не харесва дискотеки , винаги би ти помогнала и т.н .. Стана така , че в началото аз го криех , защото не исках да си разваляме отношенията , но за мое нещастие една обща позната и изплямпа ( гръм да я удари дано :Д ) .. Каза и след което започнаха дълги разговори .. каза , че би тръгнала с мен , но я спира факта , че съм и най - добрия приятел (не искала да ме изгуби , ако стане нещо ) .. както и да е .. не го приех много добре , но си замълчах и се правех , че всичко е минало . Продълйих с мисълта , че сме само приятели .. изтърпях и всичките "гаджета " , бях до нея винаги , когато имаше нужда , когато плачеше и трябваше да се "облегне на рамото на някого " , винаги съм правил възможно най - доброто за нея .. и в един момент се появи някакъв си сульо , които не знам дори дали може да пише на български .. каза и 2 мили думи и тя почна да се радва сякаш и е спасил живота .. По цял ден слушам за него все едно той е герой и това започва да ме дразни много и на моменти просто избеснявам .. не толкова , че е харесала някакъв си , а че този някой си е на почит по - висока от моята , след всичко , което съм направил за нея (не че тя не ми е помагала ) . Посъветвах се с приятели , поговорихме и те ми казаха , че е по - добре да я зарева , щом не оценява какво правя за нея .. Замислих се и ... не е никак лесно да зарежеш човек , които обичаш .. още по - малко , когато този човек знае всичко за теб .. Та написах тази тема за да чуя мненията на странични хора , които не ме познават и биха погледнали по - трезво на нещата без да взимат нечия страна (ще съм ви много благодарен , ако споделите какво мислите )
П.S извинявам се за дългата тема , но това е , което исках да кая
- Извинявам се , ако има правописни грешки - ползвам кирилизатор .

New_Teen_Mashine
06-20-2013, 06:21
Значи ти си прецаканият, защото ако отидеш да говориш с нея и И се караш, поради някаква причина по-горе ще изглежда жалко, но ако решиш да покажеш как се чувстваш предполагам.. ще те разбере и след като разбере, може би ще иска да поговорите. В профила пише, че си на 18 значи можеш да образуваш нормален разговор. Просто ти предлагам да действаш така, както ти е на сърцето братле, това ще е най-вярното,успех!

smilelady
06-20-2013, 07:00
Би било изключително тъпо от твоя страна да я ''зарежеш''. Ако ти причинява такова неудобство, може да се дистанцираш малко, но да я зарежеш напълно..тъпо.
Нали ти е най-добрата приятелка? Нали винаги си до нея? Хората са казали, че когато обичаш някого, неговото щастие поставяш над своето собствено. А ти нали твърдиш, че я обичаш?
Момичето е влюбено, много ясно, че ще иска да си споделя с някого. Тази твоя ревност донякъде я оправдавам, защото знам, че не е лесно да виждаш как този, който обичаш, обича някой друг.
Бих те посъветвала да не се отказваш от приятелството ви заради такова нещо. Поговори с нея, не с приятелите ти, които дават изключително тъпи съвети. Изясни й чувствата си, но без да я обвиняваш и поне се опитай да се поставиш на нейно място. Успех :)

naksdy
06-20-2013, 07:13
Пич, знам как се чувстваш, аз лично бях в абсолюююютно същата ситуация. Даже помислих че пишеш за мен :D
Запознахме се с "Х" преди мого години, харесах го веднага. Моята "най-добра приятелка" ми го открадна с ясното съзнание, че го харесвам. По-кофти даже беше че излизах с тях на кафета, гледах ги как се прегръщат, целуват и грррр... Но въпреки всичко стиснах очи и бях до него. Изтърпях всичко. Прибирах се с него,защото бяхме в една посока, той не преставаше да говори за нея, а на мен ми идеше да и халосам някоя греда в главата, да я оттърва от мъките :D Накрая пък чудото стана (не, не е падала греда, споко :D ). Разделиха се по нейна вина и ми се наложи да избирам един от двамата, защото разделиха и приятелите. Познайте кого исках http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1371712343c.gif Все пак тя ме предаде, закво да я защитавам? После с него наистина много се сближихме, бях на 7 небе http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1371712343c.gif Но нещата малко се усложниха и не съм с него, но той ми е най-добрият приятел на света и слабост едновременно!

Та мисълта ми е стисни малко зъби, едва ли ще е вечно. Бъди до нея, ако наистина я обичаш. Момичетата са такива че от един лайк във Фейсбук, проблем правят. Според мен не е добра идея да говориш с нея, защото тя вече е наясно с чувствата ти и това ще й е хем неудобно, хем досадно. В момента приятелят й е принца на белия кон, остави да мине малко време да види че всъщност е поредния идиот на магаре ;)

Chacho
06-20-2013, 10:34
You sir got friendzoned

TROLLDADLOLCAKE
06-20-2013, 14:01
Пич, знам как се чувстваш, аз лично бях в абсолюююютно същата ситуация. Даже помислих че пишеш за мен :D
Запознахме се с "Х" преди мого години, харесах го веднага. Моята "най-добра приятелка" ми го открадна с ясното съзнание, че го харесвам. По-кофти даже беше че излизах с тях на кафета, гледах ги как се прегръщат, целуват и грррр... Но въпреки всичко стиснах очи и бях до него. Изтърпях всичко. Прибирах се с него,защото бяхме в една посока, той не преставаше да говори за нея, а на мен ми идеше да и халосам някоя греда в главата, да я оттърва от мъките :D Накрая пък чудото стана (не, не е падала греда, споко :D ). Разделиха се по нейна вина и ми се наложи да избирам един от двамата, защото разделиха и приятелите. Познайте кого исках http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1371712343c.gif Все пак тя ме предаде, закво да я защитавам? После с него наистина много се сближихме, бях на 7 небе http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1371712343c.gif Но нещата малко се усложниха и не съм с него, но той ми е най-добрият приятел на света и слабост едновременно!

Та мисълта ми е стисни малко зъби, едва ли ще е вечно. Бъди до нея, ако наистина я обичаш. Момичетата са такива че от един лайк във Фейсбук, проблем правят. Според мен не е добра идея да говориш с нея, защото тя вече е наясно с чувствата ти и това ще й е хем неудобно, хем досадно. В момента приятелят й е принца на белия кон, остави да мине малко време да види че всъщност е поредния идиот на магаре ;)

Хаха да , историите ни са доло - горе сходни . Различното (и тъпото ) при мен е , че когато спомена нещо за бившата си , която иска да се съберем , тя полудява . Започват цупеници , скандали и т.н . Един вид няма да си с мен , но няма и да си с нея ... обяснението и е , че не иска бившата ми да направи така , че да прекъснем контакт ( а тя е способна :D )

naksdy
06-20-2013, 14:23
Ааа, значи хем не ядем кокала, хем не го даваме :D
Тогава ситуацията е даже по-лесна. Вижда се че и тя има чувства към теб, кво се прави на Лили Иванова :D Кажи й спокойно че пак си оставате приятели, просто ще имаш някой до теб. Няма да прекъснете взаимоотношенията, няма да се подминавате като се видите и т.н. Гарантирам че ще изтрещи от ревност ;)

102
06-20-2013, 14:43
Как харесваш много някого и търпиш да го гледаш с други..... май никога няма да го разбера..... особено за момче.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 14:57
Как харесваш много някого и търпиш да го гледаш с други..... май никога няма да го разбера..... особено за момче.
Може би защото ако се одръпне пък ще загуби и приятелството им и така съвсем няма да я има дори като приятелак само . Че боли наистина е така но все пак ще имат нещо общо макр и не по онзи начин.

102
06-20-2013, 15:02
Не съм казал да се отдръпва, а да се бори.... Като искаш нещо (особено за мъж/момче).. да не се бориш.. не знам.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 15:04
Виж с това съм съгласна напълно . Но ако не успее тогава какво правим ?

102
06-20-2013, 15:08
Все си мисля, че като осъзнаеш, че не е взаимно желанието.... чувствата охладняват.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 15:09
Понякога не охладняват но намаляват значително .

LadyDi
06-20-2013, 15:10
Понякога не охладняват но намаляват значително .

Тва е едно и също.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 15:11
Е да но още ги има това исках да кажа .

102
06-20-2013, 15:13
Колко да ги има.... пример.. харесвам продавачката в магазина.. готина е, секси е и тем подобни.... тва някви чувства към нея ли са... не, просто ме кефи. Същите ще станат и чувствата на господин Хикс.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 15:15
Не ама в темата аз доколкото разбрах става въпрос за любов а не за сексулно желание .

102
06-20-2013, 15:20
Не му повярвах, съжалявам.

antineutral
06-20-2013, 15:39
Това са глупости. Не е искала да ти стане гадно, затова те е излъгала, просто не те харесва като мъж, а само като приятел.
Реално обаче, момичето не прави нищо нередно, все пак сте само приятели. Тъпо е, че знае за твоите намерения към нея и въпреки това ти говори толкова за друг. Хубаво е да го спомене, за да не го научаваш от трети, ама чак да ти опява по-цял ден за него, знаейки, че ти става кофти, си е много несъобразително.
Според мен трябва да се отдръпнеш. Не заради нея, ами за да щадиш своите чувства и нерви.
Много много точно. А за да пробваш да спасиш приятелството си с нея постъпи както вика smilelady - обърни внимание на други неща - работа приятели хоби, все ще има нещо насреща. Като разредиш контактите си с нея на първо време, ще можеш да прецениш по-добре какво ти носи всяка ваша среща или прекарване на времето заедно. По този начин ставаш ако щеш и един вид полезен за нея - тя ще се научи да не те търси за всичко, а да разчита малко от малко и на себе си. Ако все пак се налага да се виждате често гледай да спечелиш инициатива и време в това отношение - ти бъди човека, който ще я потърси, за да види как е, който ще й се обади "за кафе" да речем, ти избери и помисли кога и при какви обстоятелства да общуваш с нея. Защото нейните обстоятелства явно не са от полза за приятелството помежду ви :)

girlwithblueeyes
06-20-2013, 15:44
Не му повярвах, съжалявам.

Е само той си зане защо иска да е с нея ако е заради единят секс лесон ще му мине

Brown_Sugar
06-20-2013, 19:35
Аз не бих издържала,но си е до човека в крайна сметка..

fenastz
06-20-2013, 21:38
Точно тия " мега земните" са сганта на женския свят, защото на същите тези им омекват коленете от първия тъп селяк/псевдо футболист/квартален бияч абе избери си най-деградиралия тип мъж и ти гарантирам, че ще се влюбят в него.

А такива заблудени момченца като теб им тичат по гъзовете с години, защото нямат правилния подход към нещата.

lyuba991
06-22-2013, 12:09
според мен не я зарязвай, продължавай да я подкрепяш, но и не се меси в решението й да е с този човек, като неин най-добър приятел ти трябва да го оцениш :)

Al3ksandra
06-22-2013, 14:52
Какво да кажа, леко се дистанцирай от нея,покажи й по някакъв начин че приятелството е за двама, и двамата правят компромиси....а не само единия,не единия да се чувства кофти, а другия да не го разбира и да тъпче на едно място.. Може би ако намалиш времето прекарвано с нея, ще ти бъде по-добре,трябва да щадиш себе си и да се грижиш и за себе си, защото на тоя свят няма кой друг да го направи освен самия теб.(от личен опит ти го казвам)

TROLLDADLOLCAKE
06-22-2013, 17:13
Точно тия " мега земните" са сганта на женския свят, защото на същите тези им омекват коленете от първия тъп селяк/псевдо футболист/квартален бияч абе избери си най-деградиралия тип мъж и ти гарантирам, че ще се влюбят в него.

А такива заблудени момченца като теб им тичат по гъзовете с години, защото нямат правилния подход към нещата.

Ако тази тема не беше точно в този форум , бих си помислил , че ме познаваш ! Изказването ти е много , много точно. А относно подходи ми ? Къде греша ?

TROLLDADLOLCAKE
06-22-2013, 17:15
Какво да кажа, леко се дистанцирай от нея,покажи й по някакъв начин че приятелството е за двама, и двамата правят компромиси....а не само единия,не единия да се чувства кофти, а другия да не го разбира и да тъпче на едно място.. Може би ако намалиш времето прекарвано с нея, ще ти бъде по-добре,трябва да щадиш себе си и да се грижиш и за себе си, защото на тоя свят няма кой друг да го направи освен самия теб.(от личен опит ти го казвам)

М да ... това ще е , ще увъртам и ще направя всичко възможно да огранича контактите ни .. така ще е по - добре за мен (мисля по този начин , защото тя вече си има приятел ) :) Аз загубих "битката" !

fenastz
06-23-2013, 08:13
Ако тази тема не беше точно в този форум , бих си помислил , че ме познаваш ! Изказването ти е много , много точно. А относно подходи ми ? Къде греша ?

Това писане и споделяне с нея по цели дни и нощи като нямате почти никакви отношения ти е грешката. Това конкретно момиче е загубена кауза, защото отдавна е свикнала да получава всичко от теб без да дава нищо. Най-добре за теб е да почнеш да общуваш с други.

Като се запознаеш с някоя, от самото начало трябва да ѝ покажеш, че те интересува като сексуален обект - искай много, за да получиш достатъчно - при удобна възможност се пробвай да я целуваш, да я докосваш, такива неща. В зависимост колко си привлекателен някои ще те отблъскват, други ще те допускат до себе си. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДА БЪДЕШ ОТБЛЪСНАТ - по-добре да грешиш, отколкото да не се опитваш. А дори да не си кой знае какво на външен вид има момичета, които пускат и на най-големите грозници. Идеята е да придобиеш опит. Тези, които са те отблъснали не ги търси никога повече, а тези, с които си стигнал донякъде - ти си решаваш. Може да поискаш да се видите пак, може да си допаднете и да почнете да излизате по-често и така да се заформи връзка и евентуално ЧАК ТОГАВА да почнеш да им обръщаш повече внимание, да си споделяте и да си пишете денонощно.

Накратко - пробвай си късмета с всяко момиче, което ти хареса, но не тичай след тях. Придобий опит и ще става все по-лесно и помни, че и най-големите свалячи са ги рязали, номера е да не се отказваш.

ge6aaaa3
06-23-2013, 11:42
naksdy, тоя номер върви само когато момичето е влюбено в някой приятел. Една мацка, като те възприеме като приятел и като и даваш да ти "поплаче на рамото", няма измъкване. Освен, ако не сте били разделени много време, ти да си си намерил топките и да те погледне по друг начин... Бях така 2 години, даже май пусках една сълзлива тема, подобна на тази. Тотално прекъснах контакт и за един месец всичко се нареди. Естествено не да я обидиш или нещо, ами просто като ти заговори за това как се подмокря като види едикойси, я игнорваш или я засичаш, че не те интересува. Спокс, има още 3 милиарда женски, все някоя ще те накефи повече. ;)

TROLLDADLOLCAKE
06-23-2013, 14:21
Това писане и споделяне с нея по цели дни и нощи като нямате почти никакви отношения ти е грешката. Това конкретно момиче е загубена кауза, защото отдавна е свикнала да получава всичко от теб без да дава нищо. Най-добре за теб е да почнеш да общуваш с други.

Като се запознаеш с някоя, от самото начало трябва да ѝ покажеш, че те интересува като сексуален обект - искай много, за да получиш достатъчно - при удобна възможност се пробвай да я целуваш, да я докосваш, такива неща. В зависимост колко си привлекателен някои ще те отблъскват, други ще те допускат до себе си. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДА БЪДЕШ ОТБЛЪСНАТ - по-добре да грешиш, отколкото да не се опитваш. А дори да не си кой знае какво на външен вид има момичета, които пускат и на най-големите грозници. Идеята е да придобиеш опит. Тези, които са те отблъснали не ги търси никога повече, а тези, с които си стигнал донякъде - ти си решаваш. Може да поискаш да се видите пак, може да си допаднете и да почнете да излизате по-често и така да се заформи връзка и евентуално ЧАК ТОГАВА да почнеш да им обръщаш повече внимание, да си споделяте и да си пишете денонощно.

Накратко - пробвай си късмета с всяко момиче, което ти хареса, но не тичай след тях. Придобий опит и ще става все по-лесно и помни, че и най-големите свалячи са ги рязали, номера е да не се отказваш.

Слушам шефе ! Да видим твоя начин как ще проработи ^_^ !

lolipop_girl_34
06-23-2013, 18:24
при мен се получи същата история с изключение на това, че най-добрия ми приятел постоянно се закача с мен търси си причини да ме хване за ръка или да ме прегърне едва ли не се държи така все едно сме гаджета , но иначе ми каза, че наистина не иска да си разваляме отношенията и ще е по-добре да сме само приятели тогава аз се дистанцирах от него , но той едва ли не с всеки изминал ден все повече и повече се сближава с мен което още повече ме обърква и вобще не знам какво да правя не ми се иска отново да говоря с него по тази тема , но наистина се чувствам ужасно гадно и постоянно мисля за него ...

Take_That
06-25-2013, 14:34
Според мен не трябва да захвърляш с лека ръка приятелството ви на вятъра, просто се отдръпни от нея, докато нещата малко се поуспокоят, а най-разумно би било да и споделиш, че не ти е особено приятно да ти говори за другия по ред причини, в крайна сметка и тя трябва малко да се съобразява

TROLLDADLOLCAKE
06-26-2013, 00:59
Според мен не трябва да захвърляш с лека ръка приятелството ви на вятъра, просто се отдръпни от нея, докато нещата малко се поуспокоят, а най-разумно би било да и споделиш, че не ти е особено приятно да ти говори за другия по ред причини, в крайна сметка и тя трябва малко да се съобразява

Всеки средно умен човек , би се сетил , че не е приятно да говори за настоящото си гадже , на човека които е бил влубен в нея , нали така ?! Уморих се да и казвам , уморих се да правя компромиси и накрая аз да съм зле .. просто продължих напред - започнах да излизам със супер много момичета на кафета , кино , плажове и някакси сега съм по - добре ! Относно нея - Свободна е да прави каквото пожелае , нека е щастлива .. не мисля да преча на щастието . Казах и , че когато иска .. винаги може да ми се обади да поговорим . Независимо дали е , защото е зле , иска да се посмеем или т.н . Просто какъвто и да съм и аз сърце нося , а това е самоубийство - Да бъдеш влубен в някого , които вижда в теб "само приятел "!
П . С - Благодаря на всички за точните и съобразителни мнения , много ми помогнаха за да взема по - горното решение ! Живи и здрави ! ;)

Take_That
06-26-2013, 18:25
Всеки средно умен човек , би се сетил , че не е приятно да говори за настоящото си гадже , на човека които е бил влубен в нея , нали така ?! Уморих се да и казвам , уморих се да правя компромиси и накрая аз да съм зле .. просто продължих напред - започнах да излизам със супер много момичета на кафета , кино , плажове и някакси сега съм по - добре ! Относно нея - Свободна е да прави каквото пожелае , нека е щастлива .. не мисля да преча на щастието . Казах и , че когато иска .. винаги може да ми се обади да поговорим . Независимо дали е , защото е зле , иска да се посмеем или т.н . Просто какъвто и да съм и аз сърце нося , а това е самоубийство - Да бъдеш влубен в някого , които вижда в теб "само приятел "!
П . С - Благодаря на всички за точните и съобразителни мнения , много ми помогнаха за да взема по - горното решение ! Живи и здрави ! ;)

И от мен едно голямо браво за решението, продължавай все така ;)

Takaki Tono
06-26-2013, 20:15
И аз съм бил в такова положение. Истината е, че вече си в категорията 'приятел' и нишо не може да и промени тва виждане за теб. Даже и на луната да се дистанцираш пак същото. Просто прекрати всякакъв контакт с нея и това е. Губиш си времето. В началото може да ти е малко тъпо, но след време ще видиш, че тя НЕ ти е носила ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ. Добре, помисли, приятно ли ти е да си с нея и тя да ти говори за тоя шибаняк с който е? Не нали?
Странно е, че всички момичета искат някой който да ги цени, уважава, разбира, да е мил с тях. И когато такова моче се появи- айде ще ми е само приятел. Жените са боклуци и трябва да бъдат претирани като такива. Не го мисля аз, то си е така. Ако се отнасяш приятелски с някоя..... нищо. Но щом станеш боклука който я пренебрегва, веднага тръгват след тебе.