Влез

View Full Version : Кой щат е най-безопасен за живеене в Америка?

Seli94
06-20-2013, 13:18
Здравейте,кой щат е най-безопасен и добър за живеене?Искам да се занимавам с танци и актьорско майсторство и искам да си търся университет там но както всички знаем в Америка има много турнада,урагани,цунамите и т.н....та искам да знам от някой който е по-запознат кой е най-безомасният и добър щат в Америка?

П.с:аз лично съм чувала за Калифорния и Аризона са хубави но не знам?Намерих си хубав университет в щата Оклахома,но се разрових из интернет и попаднах на доста стряскащи кадри от природни стихий и статустика,че Оклахома е сред най-опасните щати!Някой може ли да ми помогне?

Falstad
06-20-2013, 13:20
Аляска!!!

Seli94
06-20-2013, 13:31
Аляска!!!

Ммммм..мисля да пропусна :D

Pug_306
06-20-2013, 13:32
Бягай в Ню Йорк и не се занимавай с глупости :)

Seli94
06-20-2013, 13:33
Бягай в Ню Йорк и не се занимавай с глупости :)
Оле,доста хубаво звучи :) Благодаря!

Pug_306
06-20-2013, 13:36
Там е живота, другите щатове ги отсвири, като искаш да правиш нещо и да се развиваш - там е мястото. Чикаго също не е лошо, Атланта също е град, който би ти дал доста възможности, нооо голямата ябълка си е голяма ябълка :)

Seli94
06-20-2013, 13:40
Там е живота, другите щатове ги отсвири, като искаш да правиш нещо и да се развиваш - там е мястото. Чикаго също не е лошо, Атланта също е град, който би ти дал доста възможности, нооо голямата ябълка си е голяма ябълка :)
Дано да се получи са сам човек отиващ там :D

HollyGolightly
06-20-2013, 23:13
Няма такова нещо като най-безопасен щат! Има безопасни места във всеки един щат, както и места където е по-добре да не стъпваш.
Калифорния и Ню Йорк наистина са хубави места, но имай предвид, че идваш от друга страна най-вероятно ще можеш да си позволиш да живееш имено в един от тези лоши квартали.
Чикаго и Атланта са едни от градовете с най-голяма престъпност, повярвай ми, живея на 45 минути от Атланта по-добре сама да не се озоваваш на центъра на града. Тук обаче в моя край е много спокойно, дори колата мога пред нас отключена с отворени прозорци да я оставя цяла нощ, знам че нищо няма от нея да изчезне.
Така че, виж ти каква финансова възможност имаш и ако не си с големи доходи, бих ти препоръчаля по-южен щат, намери си хубав град и гледай да живееш в предимно бял квартал, знам че звучи расистко, но е доказано, че колкото по-малко хиспаници и черни има, толкова по-добро е мястото.
Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай тук , ще се опитам да отговоря.

scrooper
06-21-2013, 11:08
Искам да се занимавам с танци и актьорско майсторство и искам да си търся университет там но както всички знаем в Америка има много турнада,урагани,цунамите и т.н....та искам да знам от някой който е по-запознат кой е най-безомасният и добър щат в Америка?
Ако ще ходиш чак до Америка, по-добре се води от това кой университет е най-добър за специалността ти и дали ще те приемат. И чак след това мисли къде ще живееш.

dark_girl
06-21-2013, 15:14
Според познанията си по география Флорида е един добър избор.Освен това там е много красиво,хаха.Не знам обаче дали има такива университети,но се съмнявам да няма.

buddhaa
06-21-2013, 19:17
смени дилъра

HollyGolightly
06-22-2013, 11:47
Според познанията си по география Флорида е един добър избор.Освен това там е много красиво,хаха.Не знам обаче дали има такива университети,но се съмнявам да няма.
Да, то даже във Флорида нищо няма, само плажове :lol:
Освен това не се излагай със знанията си по география, Флорида е супер жега и влага. Даже не можеш да си представиш какво е когато влажността на въздуха достигне 95% . Иначе унивеситети хубави има навсякъде, стига да можеш да се класираш за тях и да можеш да си ги плащаш де.

dark_girl
06-22-2013, 14:17
Да, то даже във Флорида нищо няма, само плажове :lol:
Освен това не се излагай със знанията си по география, Флорида е супер жега и влага. Даже не можеш да си представиш какво е когато влажността на въздуха достигне 95% . Иначе унивеситети хубави има навсякъде, стига да можеш да се класираш за тях и да можеш да си ги плащаш де.

Чакай малко,тук говорим за стихии ..

HollyGolightly
06-22-2013, 21:09
Чакай малко,тук говорим за стихии ..
Всеки ураган, който мине, задължително удря Флорида, тъй като е полуостров, не случайно една много голяма част от къщите са по на един етаж, нищо че по филмите не е точно така. Наводненията също не са рядко срещани. Вали много често, има няй-различни гадинки, скорпиони, тарантули и какво ли още не. Направо си е приказно място за живеене.
Имам едни познати в Тампа, дойде ли Април-Май и те сами си се евакуират, да не ти казвам колко плащат за застраховка на къщата.