View Full Version : въпрос за жените
aquaposh
06-20-2013, 15:20
какво ви е мнението ако вашия приятел има проблем със секрета на коупъровите жлези (не е преждевременна еякулация!)? появява се при възбуждане и не може да се контролира някои мъже отделят повече, други по-малко. как мислите би ли ви отвратило ако видите петна от този секрет по бельото на вашата половинка и би ли могло това да е евентуален повод за раздяла? благодаря предварително
DisappointedDreamer
06-20-2013, 16:00
Оффф. Напълно нормално е. За мен, изобщо не би било повод за раздяла. Трябва да съм луда, че да искам да се разделя с приятеля си, поради тази причина.
aquaposh
06-20-2013, 20:02
а как бихте реагирали ако видите такова явление?
DisappointedDreamer
06-20-2013, 20:21
Как да реагирам? Виждала съм такова "явление" (:Д) и продължавам да виждам ииии... как би трябвало да реагирам? Да писна от ужас?
Ти как реагираш като видиш, че е светло през деня?
Тцъ.
Явление.... направо Досиетата Хикс.
ааа такива тъпи неща не са повод за раздяла
aquaposh
06-20-2013, 21:23
еми не е ли тъпо сякаш човека се е изпуснал в гащите
еми не е ли тъпо сякаш човека се е изпуснал в гащите
Ми не. Айде бягай.
AngelAntichrist
06-21-2013, 04:25
човека се е изпуснал в гащите
това от кога е лошо?
глупости, не си мисли такива работи
In*The*Face
06-21-2013, 15:20
Това е същото като някой да те зареже, защото имаш бяло течение. Подобни неща изобщо не са за сериозно обсъждане. В случая не говорим за лична хигиена или липса на такава, а за нормални телесни течности. И ако това е причина за раздяла?! Значи нещо не е наред или в теб, че да ти мине през ума дори, или във връзката ви.
lyuba991
06-23-2013, 11:42
Това е същото като някой да те зареже, защото имаш бяло течение. Подобни неща изобщо не са за сериозно обсъждане. В случая не говорим за лична хигиена или липса на такава, а за нормални телесни течности. И ако това е причина за раздяла?! Значи нещо не е наред или в теб, че да ти мине през ума дори, или във връзката ви.
Това!
AngelAntichrist
06-23-2013, 11:55
Бялото течение е нормална телесна течност? Като слюнката, например? Сигурно не е и гнусно да го смучеш - даже полезно за имунната система, нали?
In*The*Face
06-23-2013, 16:13
Бялото течение е нормална телесна течност? Като слюнката, например? Сигурно не е и гнусно да го смучеш - даже полезно за имунната система, нали?
Да, бялото течение при жените е нормална телесна течност и само човек, който не е запознат с биологията на женското тяло може да спори по този въпрос. Четете, за да не изпадате в подобни ситуации.
Що се отнася до гнусното изказване за това кое е хубаво да се смуче и кое не...не смятам да отговарям на подобни провокации. Въпрос на лична хигиена е дали някой ще мине през банята, ще смени бекините си, ще си сложи ежедневна превръзка и ще неутрализира нещата.
То и потта не е хубаво да се смуче, ама хората се потят и предприемат някакви мерки, за да не миришат, но нека не на влизам в подробности...
baby_baby
06-23-2013, 19:15
За мене изобщо няма да е повод за раздяла
TheBobqk
06-24-2013, 07:22
а как бихте реагирали ако видите такова явление?
Започвам да пищя и крещя "НЛО, НЛО".
AngelAntichrist
06-24-2013, 14:55
Да, бялото течение при жените е нормална телесна течност и само човек, който не е запознат с биологията на женското тяло може да спори по този въпрос. Четете, за да не изпадате в подобни ситуации.
Що се отнася до гнусното изказване за това кое е хубаво да се смуче и кое не...не смятам да отговарям на подобни провокации. Въпрос на лична хигиена е дали някой ще мине през банята, ще смени бекините си, ще си сложи ежедневна превръзка и ще неутрализира нещата.
То и потта не е хубаво да се смуче, ама хората се потят и предприемат някакви мерки, за да не миришат, но нека не на влизам в подробности...
Е, като е нормална телесна течност защо да е лошо да се смуче?
Аз да се чувствам ли непълноценна жена щом нямам бяло течение?
In*The*Face
06-24-2013, 16:59
Е, като е нормална телесна течност защо да е лошо да се смуче?
Аз да се чувствам ли непълноценна жена щом нямам бяло течение?
Аз вече казах, че и потта е нормална телесна течност. Който смуче нея, да смуче и бялото течение, щом му харесва. Не съм аз човека, който ще съди сексуалните предпочитания на потребителите.
А ти се чувствай късметлийка. Статистиката е ясна - всяка втора жена има бяло течение. Четете бе хора, всичко си пише!
AngelAntichrist
06-24-2013, 20:45
Щом всяка втора жена има, а ние сме две, а аз ням...Ооо! Ясно.. Кофти тръпка.
In*The*Face
06-24-2013, 20:52
Изобщо не е кофти, ако човек спазва хигиена. Да, аз имам бяло течение от години. Слава богу, че предишните ми гаджетата и мъжът ми не са толкова гнусно повърхностни, че иначе щях да си умра стара мома. Виж на теб сигурно яко ти се лепят, защото на челото ти пише "Нямам бяло течение". Хайде стига изпростяване, а!?
AngelAntichrist
06-24-2013, 21:15
Има ли някаква фондация за жени като вас, бих направила голямо парично дарение?