PDA

View Full Version : Защо?!



heliitee
06-21-2013, 08:57
Здравейте, искам да споделя нещо. Момиче съм на 15 и имам голям нос. Съучениците ми всеки ден ми се подиграват, нямам си и гадже заради това. Никое момче не ме харесва, един дори ме отхвърли заради носа ми. Писна ми, мразя си живота. Та кой ли ще хареса едно момиче с голям нос?! Никой. Не за всеки пътник има влак. Никога съм нямала гадже, а съм на 15. Просто аз не се харесвам, този нос ме загрозява ... много... срам ме е да излезна и някой да ме види в профил. Всичко би било по- добре ако носа ми беше нормален... всеки ден плача... не мога така. Мислила съм и за самоубийство, но нашите много ще страдат. Обмисляла съм и операция, но просто нямаме пари, а и нашите не са съгласни. Ще кажете " какво ти пука за носа ти"... пука ми... искам да се харесвам, но не мога.
Моля за смислени мнения. Благодаря и се извинявам, ако темата не е за тук.

hristo99
06-21-2013, 10:34
Наистина ли ти трябва гадже толкова ограничено, че само заради някакъв си нос да те зареже? Има хора всякакви - дебели, слаби, мускулести или не, такива с твърде големи или малки зъби, плешиви, космясали, прегърбени и т.н. Аз също съм пълна издънка - дебел, горната ми устна стърчи по-дълга от долната, предните ми зъби на долната челюст са ми криви, нищо, че много не си личи и майка ми наскоро ми каза, че ходя твърде стегнато, прегърбен напред и изобщо не си движа раменете и ръцете. Като говоря не мога да казвам "р" и т.н. На 15 си и си нямала гадже... Сестра ми си хвана гадже едва на 16 и какво от това? Повярвай ми, заслужава ли си да се променяш заради мнението на подигравачи? Истината е, че наистина за всеки влак си има пътници, защото някой ден ще намериш някое много свястно момче, на което му пука за характера ти, а не за външния вид. Всички хора погрозняват след като станат 30-40 годишни, така че красотата е относително нещо и хората, които се женят заради красотата на другия се развеждат след време, защото погрозняват и си остават грозни и с отвратителен характер. Подиграват ти се... те пък да не са модели? Съвършени хора няма. :) А за какво ти е гадже отсега? Все едно ще останете заедно като гаджета още 10 години и ще се ожените и ще заживеете щастливо? На тази възраст няма как да имате една наистина сериозна връзка, нито ти, нито "приятелите ти". :)

psyStatic
06-21-2013, 11:10
Подигравай се и ти! Не трябва да си мълчиш. А за операцията да знаеш не е кой знае колко скъпа,но е ЕГОИСТИЧНО за нея да искаш пари от вашите. Щом носът ти се е превърнал в такъв голям комплекс още някоя годинка и като започнеш работа ще отделиш пари не вярвам да е повече от 2000 евро. А за подигравките, не ги подминавай с наведена глава и мълчание.

In*The*Face
06-21-2013, 20:50
Я се стегни! Носът й бил голям и мислела за самоубийство. Какво да кажат хората без едно око, с белези по лицето и т.н. Проблемът ти не е в носа, а в комплексите. Нормално е на тази възраст да се вглеждаш само във външността и няма да те лъжа, че тя не е важна, но не е всичко. Да нямаш гадже на 15 не е нито срамно, нито лошо, но първото момче, с което ще бъдеш, ще бъде с теб заради същността ти, а не заради големия нос, красивите очи или изкрящо белите ти зъби. Имаш цял един живот пред себе си и колкото и глупаво да ти звучи - учи, бори се да постигнеш нещо, да имаш кариера и име и сама ще можеш да платиш за операция, ако все още я искаш. Ето една простичка цел, която може да те бута нагоре и да те стимулира да направиш нещо, а не да ми хленчиш и да говориш глупости за самоубийства.

mlf
06-22-2013, 12:31
Мила все някога ще те намери правилния човек !! Това в на някой очите ще стане чар .. имай търпение и не си помисляй да се самоубиваш !! ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ

sexa_na_kompleksa
06-22-2013, 14:11
Това, че не си имала приятел до сега, може и да се дължи на нещо друго, а не на това, че имаш голям нос. А и съм сигурна, че положението не е толкова страшно, колкото го изкарваш. Най-важното е ти да се харесваш и самочувствието ти да е на ниво, приятел ще си намериш.

lyuba991
06-23-2013, 11:57
Хората, които наистина държат на теб, биха останали до теб въпреки всичко. Външният вид не е всичко. Това си ти и не трябва да се променяш заради недораслячета. :)

heartsdesire
06-24-2013, 08:35
Наистина е егоистично да искаш пари за операция от вашите. Не е задължително да имаш гадже. :) На мен лично ми е противно да съм в училище, да си вървя по коридора и някакви на средата на коридора да се мляскат. Животът ни не зависи от това дали сме обвързани, все пак.

mimijessi
06-24-2013, 09:07
Те твоите съученици да не са перфектни, че тръгнали да ти се подиграват!? Не трябва да си мълчиш, защото ще продължат да го правят.А колкото до гаджетата..Познавам много красиви момичета, които са нямали гаджета до 16-17. Просто не си намерила правилния човек. :)

the sniper guy
06-25-2013, 06:30
Надали е ТОЛКОВА голям просто те бъзикат а ти им се връзваш. В моя клас има една с уж голям нос и целия клас почти я бъзикаше, но тя първа си хвана гадже.

shusha
06-25-2013, 06:50
Един голям + за всички ! Има много по-страшни неща от голям нос, че да се самоубиваш. Nobody's Perfect ;)

sweetmony
06-25-2013, 19:41
Спокойно, ще се намери човек за теб. Вярвай в това. Клишето за влака и пътниците е вярно. Пък и ако не ти пука как изглеждаш и си самоуверена, другите няма да ти се подиграват. Забелязала съм, че хората намират за грозни онези хора, които самите се смятат за грозни. И се подиграват на тези, на които им личи, че са притеснителни. И моя нос, не е перфектен, даже съм си говорила с нашите по този въпрос и те са на твърдо мнение, че аз съм най-красивата дъщеря на света , е такива са родителите :D .. Но аз си знам, че носа не ми е хубав, но все пак не изпaдам в такива депресии. Преди година бях като теб, но тогава едно момиче ми отвори очите. Сега съм по-самоуверена и нямам такива проблеми. Просто си вярвай, усещай силата в себе си, знай достойнствата си, научи се да премахваш комплексите си и ще видиш как добре ще се чувстваш в кожата си. А относно за момчетата ще се намери момче, за което ще си прекрасна, ще ти повтаря, че си красива и т.н., така че няма да се притесняваш. :)

chtlsy
06-25-2013, 20:37
Може ли една снимка, за да ти видим носа? :D Па не се коси, мое след време модата да е да си с нос като пинокио и да станеш супер-ултра-мега-топ модел. :P