View Full Version : Той е наркоман... какво да правя ?!
theblackfairy13
06-21-2013, 22:03
Здравейте,
Преди 9 месеца се влюбих в едно момче... знаех, че приятелите му употребяват наркотици, но (като пълните глупачки) вярвах, че той не употребява... Оказа се много мило момче, правеше всичко за мен и за това да се чувствам добре. Бях наистина хлътнала, когато той започна да взима 'кока'... След 4 дни скъса с мен без да ми даде обяснение и аз го приех трудно. Една негова приятелка ми обясни, че той взимал 'кока' и че скъсал с мен, защото не можел да се контролира...
Бях в депресия около месец и не можех да го преживея... От тогава единствените момчета, които ме привличат са точно такива, а именно-наркомани... Чувствам се объркана и не знам какво да правя........
Моля ви дайте ми съвет, знам че темата ми е адски глупава, но не знам към кого да се обърна понеже наскоро имах проблем с марихуана....... no hate please ! :)
П.П.- ходехме около 2 месеца...
Просто от любопитство- имаш ли 14 поне?
Pedigree
06-22-2013, 03:51
Има ли??????? 8-)
FuCKkK13
06-22-2013, 06:56
Просто от любопитство- имаш ли 14 поне?
?
Това е толкова тъжно... че още от малки се чудят с какво да се натровят.
Какъв съвет очакваш да ти дадем?
theblackfairy13
06-22-2013, 10:17
ами на 16 съм... просто от тогава не съм същата и всичко го забелязват, а аз наистина не знам какво става с мен ... Бях отличничка в училище, а сега успехът ми падна доста... не исках да ми се подигравате и hate, а просто исках да разбера дали има някой, който да е в същото положение ....
Никога не позволявай на някоя любовна драма да пречи на образованието ти!
Кажи му в очите мнението ти за начина му на живот, за това, че се тревожиш за него и т.н.
Ако се промени - значи наистина държи на теб, ако ли не - просто няма смисъл да си губиш времето с човек, който затъва с глупости, самопреебава се, а и преебава околоните. Повярвай ми ;)
lyuba991
06-22-2013, 10:58
Очевидно такива момчета те привличат, ти не можеш да контролираш това по кого да си паднеш, но пък можеш да се постараеш да не си съсипваш живота през това време :)
Еми с каквито се събираш такъв ставаш, иначе тревата не вреди тя се води лек наркотик *но все пак се води забранена за България* :D
Ако те обича му кажи да избира между теб и наркотиците ама едва ли :D
bulgvarr
06-23-2013, 14:40
Искаш да кажеш, че за да ти се хареса някой, трябва да употребява наркотици?
ХАХАХАХАХА
Искаш да кажеш, че за да ти се хареса някой, трябва да употребява наркотици?
ХАХАХАХАХА
това е строго индивидуално загледай се в повечето който употребяват наркотици личи си от км. - смисъл тия където са на по-тежки като херца :)
примерно аз се постригвам 1-ви номер леко напомпан съм и това ме много изнервя като ми кажат изглеждаш еди какъв си, лош човек и такива работи ..
както казва Лазар Ангелов в едно интервю като го питат: Здрав, в форма, късо постриган и брадясал нали знаеш какъв е стереотипа за тези момчета в България, София ?
- Това е моя стил, не ме интересува хората какво мислят мисля, че хората който ме познават знаят аз какъв съм :)
BlueFace
06-23-2013, 22:53
Пикла... Заради такива глупости си проваляте живота, че чак да го хване яд човек. При първия срещнат "лош" батко ви умекват коленете, мислите си колко е зрял и колко сте влюбени... Нямате си и идея в каква заблуда живеете, сами се вкарвате в супер драми и се самосъжалявате и депресирате заради нещастната си "любов". Още повече, че за връзка 2 месеца не можеш да опознаеш човека, а какво остава да го обикнеш... Вземи се в ръце, сядай си на дупето и наблягай на учението, защото това е нещото, което може да ти осигури добър живот. На твоите години повечето момичета се смятат за зрели жени, а всъщност са наивни момиченца ходещи след гъзовете на разни "лоши" момчета. На 16 години няма смисъл да се вкарваш във филми за вечната и силна любов. Не можеш да разбереш дали си пасваш с някого докато живееш в своя безгрижен розов тинейджърски свят, в който те издържат родителите ти и всеки си живее в неговата си къща. Хората показват истинската си същност с времето, в началото всеки се старае да се хареса възможно най-много на другия. Сега ти е времето да учиш и да живееш. Не си пропилявай най-хубавите години от живота си в наркотици и драми ; )
IncendiaSanctus
06-24-2013, 00:24
btw слабо някой квартален келеш да "започне да взима кока", т'ва нещо пари струва, да не е ей така...
Добре, че не е валидол и бира...
Добре, че не е валидол и бира...
Трол. Бан: Он.
само не разбрах какво точно искаш да чуеш?
нз глупаво е, че всички се отнесоха с подигравка
единственото, което мога да ти кажа е да се вземеш в ръце
колкото това за успеха и аз съм попадала в подобна ситуация и знам колко е трудно да излезеш от нея
приятелят ми замина да следва извън страната и това просто нямаше как да не ми се отрази
беше доста трудно, много се обичахме, ноо..
както и да е срещнах друг след време и нещата си дойдоха на мястото
успех ;]
MisS kApRiZz
06-24-2013, 09:30
Добре, знаела си, че приятелите му употребяват наркотици. Как не ти мина през ума, че може и той да прави същото? Разбирам, държал се е добре с теб, но това не значи, че отношението му към теб, е същото с всичко останало. Както казаха преди мен – заради наркотиците хората си провалят живота... Трябва да го забравиш, да спреш всякакви контакти с него. ..колкото и да ти е трудно. Да речем, не беше скъсал с теб, как си се представяш след година, две, три..? Мисля, че знаеш: „Кой с какъвто ходи, такъв става”. Не казвам, че и ти ще започнеш да употребяваш тия гадости, ама дори и да не го правиш, си е за твое добро. Недей да имаш връзки с наркомани. Момчето ти е направило огромна услуга като е скъсало с теб. Поне това е моето мнение...И пак ти казвам – стой далече!
xXxPETYAxXx
06-24-2013, 12:48
btw слабо някой квартален келеш да "започне да взима кока", т'ва нещо пари струва, да не е ей така...
и мен това ми беше първата мисъл. :D
Авторке, прочети за последствията от наркотиците(всички видове).
Марихуаната не е наркотик.
16-годишни келеши не друсат кока, щото тряа събират по 2 месеца от закуски и накрая ще им дадат пудра захар.
Не обвинявай вътрешната ти филмираност за спада на успеха ти.
DarkTemplar
06-24-2013, 13:18
Това с коката наистина е епично. 8-) Въпросният сигурно е виждал кока само по телевизията/в нета.
AnarchyBoy
06-24-2013, 13:25
16-годишни келеши не друсат кока, щото тряа събират по 2 месеца от закуски и накрая ще им дадат пудра захар.
Аре аре, все едно няма малки разглезени келеши, дето не си знаят парите от мама и татко и смъркат кока, без да знаят защо точно, просто си смъркат е така, щото е "готино" и го правят "големите" :razz: В моя малък и скромен 30-хиляден град, е пълно с такива на по 15-16 дето смъркат, чисто.. бодът се и т.н...
Бе, к'во, да говоря преди, пред мен, един малък келеш 3-ти клас си извади холандски слим и си го издърпа сам.. След което отиде взе си една бутилка 2л бира изпи я... и каза, че отива на дискотека, А ние стоим няк'ви на по 18 и го гледаме тъпо.... ;) Пълно е с такива пикльовци навсякъде.... :?
Авторке, тегли му майните, спри да контактуваш с него и със себеподобните му, те не са хора :) Слабохарактерни са ми наркоманите, смисъл, колко слаб трябва да си психо-физически, че да прибегнеш до наркотици...
Edit: BTW сигурна ли си, че е кока, щото може да смърка и амфети... :D Това по вероятно..
Ако му кърви детския нос и пича е слаботелесен, значи е амфет :lol:
FuCKkK13
06-24-2013, 13:56
всъщност и аз така мислех обаче вече толкова на по 15 има с повече пари от моите на ден че...
да не казвам,че на братовчед ми ( който всъщност февруари направи 15) от неговия клас има поне 3ма дето се друсат и ходят така на училище.. същите тия,когато бяха в 5ти клас се бяха напили с бутилка водка
така че не се учудвай чак толкова ако групата им е такава си е възможно
всъщност и аз така мислех обаче вече толкова на по 15 има с повече пари от моите на ден че...
И пак
пфф, добре де, хубаво дават кинти, ама едно по 80-100-120 кинта, който евентуално да му стигне за 2 дена, ако не продава не се изкарват лесно
xXxPETYAxXx
06-27-2013, 08:11
Може на амфетити да им викат кока, да се правят на големи риби. :D
sneering
06-27-2013, 14:07
Е те пък е***и големите риби с един бял прах за 130 лева.Кокайна е за лична употреба,без никой да те разбера и да се радваш на еуфория му,а не да парадираш с него пред други,който даже и това нямат.
Не знам какъв трябва да си,за да се впечатляваш на хора взимащи заместител на естествени емоции,да парадираш с него или да те кефи самия стереотип на употребяващ.
не си прав, със стереотипа свикваш...и после ти е странно
след повече от 3 години общуване с хора, с такива потребности, съм привикнала със стереотипа им, макар че съм далеч от техните навици...има едно очарование във винаги пуснатите пердета, заключените квартири и абсолютно непонятните за външен човек разговори...обаче не искам да обяснявам и колко разочарования....колко провалени планове, защото някой не се е появил, или на 3-тия ден си заспал, колко кинти се въртят ежедневно, че едвам изкарваш някой път и така нататък и така нататък...и все пак, все още ми е яко там, макар че съм доста далече от бурните пубертетски години
пък пичът сигурно пуши понякога, евентуално някой път преди дискотека да направи някоя черта
666[Vivi_
06-27-2013, 19:50
проблем с марихуана....... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ТИ СЕРИОЗНО ЛИ!!
Има ли беее има ли бхахахаха
SHPAIdURmeN
06-27-2013, 21:24
Една ________ и ще си 6 :D
FuCKkK13
06-28-2013, 11:55
И пак
какво и пак ?
била съм свидетел на следната случка: момче отива на училище със супер мн пари и като някой го ядоса отива и си разваля парите на по 1лв. и го замерва.. да те замерват с пари ?! .. после пак ми кажи че няма да има да си купи наркотици
Tyler The Creator
06-28-2013, 12:03
when it's marijuana it's awesomeness, not problem...
какво и пак ?
била съм свидетел на следната случка: момче отива на училище със супер мн пари и като някой го ядоса отива и си разваля парите на по 1лв. и го замерва.. да те замерват с пари ?! .. после пак ми кажи че няма да има да си купи наркотици
Надали момченцата се разхождат с по 100 кинта джобни ежедневно.
FuCKkK13
06-28-2013, 12:17
Надали момченцата се разхождат с по 100 кинта джобни ежедневно.
казах ти реален случай .. като прибавим няколко приятели на тоя и хоп ето ти няколко 15/16 годишни наркомана
моя приятелка ходи с по 100/120-30 лв. че и повече в нея първите 3 дена от седмицата 8-) щото си ги изкарва сама петък,събота и неделя и после има пари до към сряда -примерно.. тя ако иска може да си взима наркотици
Дрогирай се и ти
Кво го слушаш тоя. Никакъв случай НЕ го прави.
Когато чета история, си представям, че това съм аз.
На твое място нз. Може би ще ти дам съвета който всички ти дават "не разваляй успеха си". Аз имам странни методи за лечение, за каквото и да е, дори и за това, но просто нз дали ще ти помогне.
И въобще не е глупава и аз бих писала със същия проблем. Не си проваляй живота. Гледала съм много предавания как се лекуват дрогираните, не ти го пожелавам. Не мога да ти помогна, аз не смея и тютюн или кофеин да докосна, камули наркотици. Късмет