View Full Version : Малък въпрос за мастурбацията
Здравейте, момиче на 15 години съм
С гаджето ми ходим от 7 месеца, имали сме доста любовни игри, но от близо 2 месеца той иска да му бия чекия.
Долу-горе знам как да го направя, а и той каза, че ще ми помогне, но имам един дребен въпрос.
Винаги ли се свършва при мастурбация ?
Знам, че ще ви прозвучи доста глупаво, но ще ми е за първи път и искам да знам всичко и да го направя както трябва.
Благодаря предварително :)
И не казвайте, че съм все още малка..
Fisherman
06-22-2013, 20:01
Споко те курвичките почват от 14 годишна възраст.
ChalgaBoy
06-22-2013, 20:06
Не е нужно да се свършва, но е по-приятно ако се случва :) Когато навлизах в света на секса бях на твоята възраст и от притеснение може би не мошех да свърша и сме правили секс с часове. Удоволствие имаше,но се притеснявах да не последвам примера на баща ми и да забременя момичето от ранна възраст. ВИНАГИ ПРЕЗЕРВАТИВ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛОВ АКТ. За чекия не се притеснявай...ако нещо не е наред той ще ти каже. Удари му една пък ако ти хареса можеш да повториш.
Не е нужно да се свършва, но е по-приятно ако се случва :) Когато навлизах в света на секса бях на твоята възраст и от притеснение може би не мошех да свърша и сме правили секс с часове. Удоволствие имаше,но се притеснявах да не последвам примера на баща ми и да забременя момичето от ранна възраст. ВИНАГИ ПРЕЗЕРВАТИВ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛОВ АКТ. За чекия не се притеснявай...ако нещо не е наред той ще ти каже. Удари му една пък ако ти хареса можеш да повториш.
Благодаря :)
In*The*Face
06-22-2013, 20:42
Не, не е задължително да свършва. В някои случаи това е просто стимулация, т.е част от любовната игра преди секса. Разбира се, може да го задоволяваш и докато свърши. Това ще го усетиш според него.
Fisherman
06-22-2013, 20:44
^Грубо... :o
въобще нямах предвид нея
И не казвайте, че съм все още малка..
ей това визирах,имах предвид,че има много по-зле
lyuba991
06-23-2013, 07:35
Не е нужно да се свършва по време на мастурбация, но е по-яко ;)
LadyTerrible
06-23-2013, 11:43
Като му биеш чекия,естествено,че трябва да свърши,също и когато му духаш.Иначе става малко безсмислено. :D Ако си свършиш работата както трябва,ще си свърши. При някои мъже става малко по-трудно и се налага да хвърлиш повече усилия,но накрая му правиш най-големия кеф,а аз мисля,че точно това е целта на тоя вид задоволяване.
anonymous929647
06-23-2013, 13:34
Споко не съм курвичка ;)
От написаното горе останах с друго впечатление ;)
baby_baby
06-23-2013, 19:13
Задължително е да свърши нали това е целта
4everStrong
06-23-2013, 19:16
Трябва ли да свърши :D :D :D тва се едно да си сготвиш нещо и да не го изядеш