PDA

View Full Version : Продължителна ерекция

ChalgaBoy
06-22-2013, 20:03
Здравейте приятелчета и не толкова приятелчета на форума. Искам да попитам дали е нормално да съм надървен почти постоянно ? Когато съм с момичето в което съм влюбен и имам чувството, че (НЕУМОРНИЯТ ВОЙНИК, отскоро го прекръстих) е на работа постоянно, седи на пост и е готов за сражение. Понякога ми писва от цялата работа, защото ми е неудобно. Случвало е след като се разделим и тръгна към вкъщи да ми се допикае и когато го извадя да е покрит с нещо като семенна течност. Някакви съвети как да подтисна възбудата в мен ? Чесно ви казвам не се издържа.

XTREME_
06-22-2013, 21:28
Na kolko si ?? Spoko nabii si Edna predi da izlezete I she go uspokoish malko xdd :D s vremeto se nauchavash da go kontrolirash a technossta se kazva predqkulacionna

XTREME_
06-22-2013, 21:31
I nqma ot kfo da se pritesnqvash, tova e neshto normalno.Puk I tolkova li si lichii..i se radwai che ti stava xdd

ChalgaBoy
06-22-2013, 21:35
I nqma ot kfo da se pritesnqvash, tova e neshto normalno.Puk I tolkova li si lichii..i se radwai che ti stava xdd
На 20 съм.
Не бях на 100% сигурен за течността, но с чекията не става :Д Ооо понякога е мн зле положението с личеното..

fenastz
06-23-2013, 08:27
а тя пуска ли ти?

baby_baby
07-02-2013, 20:28
а тя пуска ли ти?

И аз това питам