Влез

View Full Version : Не знам какво да направя?

Sweet.Vampire
06-22-2013, 20:44
Момиче съм, почти на 15 години. :)
Така... Искам да разбера, дали той ме харесва. Познаваме се от може би повече от около половин година. Казваме си само едно "здрасти", но понякога през междучасията той ме заговаря. От друг клас е на същата възраст. Всеки път, когато засечем погледите си или той, или аз си отмествам погледа. Учудващото е, че всяко междучасие прекарва в моята класна стая, но стои при други момичета от моя клас. Веднъж пък, стоях зад него и го гледах, а той изведнъж се обърна към мен, погледна ме и пак се обърна напред.От 1 - 2 седмици започнаха да ме заговарят хора, от неговата така да се нарече компания и от неговия клас. Разбрах, че харесва някое момиче на нашата възраст и то от нашето училище.Имам чувства към него. Та въпросът ми е, дали има възможност да ме харесва?
Знам, че въпросът ми е тъп, но за мен е важно :]

Smrazqvashta
06-22-2013, 20:48
Това само той може да ти каже.

Но, ако си намеря вълшебната сфера из под леглото ще пиша пак. ;)

mimijessi
06-22-2013, 20:48
Според мен не те харесва, но не знам всеки изразява по различен начин емоциите си.. :)Нищо не ти пречи да опиташ да го заговориш например..Успех! :)

In*The*Face
06-22-2013, 21:05
Общо взето вероятностите са 50 на 50 :) Възможно е това момиче да си точно ти или пък да е друго. Заговори го, само така можеш да рабереш на къде биха могли да поемат нещата.

lyuba991
06-23-2013, 07:09
А приятелите му не ти ли казаха коя е щастливката? По-добре го питай като някакво невинно въпросче, все едно ти е любопитно да разбереш! ;)

LadyTerrible
06-23-2013, 11:35
Общо взето вероятностите са 50 на 50 :)
Така е.
Може да те харесва и да е срамежлив,а може и да е харесал друго момиче от твоя клас и затова да стои във вашата стая.Моят приятел идваше в моята класна стая и говореше с другите момичета,но не и с мен,излизаме вече от 2 години почти. :D Така,че никога не се знае.
Според мен поразпитай приятелите му пак,но не давай вид,че го харесваш,а че просто си любопитна.Колкото повече информация имаш,толкова по-сигурна ще си.Засега по-добре не казвай на никого,че имаш чувства,за да не излезеш засрамена.

Sweet.Vampire
06-23-2013, 20:05
Благодаря ви много, ще видя какво мога да направя ^^ :) :D

~The Smile~
06-23-2013, 20:18
Опитвай се да го заговаряш от време на време, усмихвай му се, "хвърляй" му погледи понякога. Покажи му, че имаш чувства към него.

BlueFace
06-23-2013, 23:45
В 00:00 часа в деня на лятното слънцестоене трябва да хвърляш боб и отговорът ще ти се разкрие на следващия ден в хороскопа на Алена... :?

Има два варианта - да те харесва или да не те. Питай го, гарантирам ти, че светът ще продължи да съществува независимо от отговора му.