View Full Version : Какво да правя?
thelover3
06-23-2013, 08:58
Моят проблем е следният: От около месец харесвам едно момче от съседния клас . Една приятелка ни запозна и често излизаме тримата. В даскало като се видим и почваме да се закачаме , та така де , много хора мислят че има нещо между нас. Веднъж лежахме един до друг с хванати ръце , имало е и други пъти , когато сме си държали ръцете . Прегръщаме се като се видим нали , но има един проблем . Той е казал , че не харесва никого ..Та въпросът ми е какво да правя , да помоля ли моята приятелка да му каже , за да видя как ще реагира , да му покажа ли аз по някакъв начин или просто да се откажа ( много искам да разбера имам ли някакъв шанс с него)
Мерси предварително :))
Tsukuda_Hiroshi
06-23-2013, 09:29
1. Черпи го 1 бира от менеза дето не дава на малки пикли да се ебават с него.
2. Ако искаш да стане нещо, отиди и му кажи, че го харесваш. Защо трябва някой друг да ти прави играта?
LadyTerrible
06-23-2013, 11:28
Много тъпо постъпвате с това посредничество.В случай,че изобщо не познаваш човека,можеш да използваш общи познати,за да се сближите,но вие си се познавате и имате игра.Според мен те харесва,но просто не иска да си го признавате чрез други хора.Ако искаш нещо да стане,поговори с него сама,резултатът ще е много по-добър.
lyuba991
06-23-2013, 12:49
Мисля си, че момчето те харесва, затова го остави да направи първата крачка ;)
BlueFace
06-23-2013, 22:14
Това, че е казал, че не харесва никого, означава само, че го е срам да си признае кого харесва. Звучи ми като история от 5-6 клас, така че ще ти кажа само - действай, колкото по-рано се научиш да преодоляваш срама и страха от отхвърляне, толкова по-лесно ще ти е за напред в живота ; )
sexa_na_kompleksa
06-24-2013, 12:22
Няма смисъл да намесваш трети човек в отношенията ви.
Следващия път излезте само двамата и когато те хване за ръка/прегърне или просто усетиш, че моментът е подходящ, ако той не предприеме нищо, попитай го дали иска да пробвате.
dark_girl
06-24-2013, 15:42
Ако не харесва никого и не желае..връзка,изобщо нямаше да се занимава и щеше да е просто приятелски настроен.Но това,че те е държал за ръцете и т.н.,означава,че има нещо повече.:)
И все пак излезте заедно,ако сте в компания не може да си кажете някои неща.Ако искаш той да направи първата крачка го улесни,защото това е нещо м/у двама ви.
sunshine :**
06-24-2013, 20:40
ако пратиш приятелката си да му казва такива неща , какво ли ще си помисли :Д тва е детинско и аз съм го правила ама :ДД недей отивай и сама му кажи и толкова , ако не те харесва / в което се съмнявам щото от написаното от теб изглежда , че и двамата се харевате / здраве да е :D