babyy123
06-24-2013, 16:18
С моя принц сме от 7 месеца заедно.Всичко върви прекрасно.Той е най-милото ми същество от него получавам всичко,от което се нуждая-разбирателство,подкрепа,си гурност,сила,търпение и истинска любов.Израстнах в неговите ръце,показа ми какво е щастие и не спря да ме дарява с него през цялото изпълнено с радост и трудности време.И не си мислете,че винаги сме се разбирали,напротив дори доста често се караме,но магията,която ни свързва не ни прави способни да си се сърдим един на друг.Обожавам моментите,в които съм сгрешила,кара ми се с усмивка на уста и не спира да ме целува , а уж е нервен.Кара ме да се чувствам като принцеса.Грижи се за мен,готви ми най-прекрасните ястия на света,завива ме,когато внезнапно съм заспала докато гледаме филм и дори в съня си усещам как ми се наслаждава ,докато спя.Води ме на най-красивите места на които съм била някога и ми дава най-неописуемите преживявания,подарява ми най-красивите букети и най-сладките цветенца,които решава да откъсне докато се разхождаме,купуваме си любимия шоколад с лешници и си го разделяме заедно.Колко е прекрасно да обичаш и красивите му сини очи,които спират дъха ми и ме карат да потъна и да се изгубя в тях. Обичам го,той ми е всичко и дори сега,когато се случи така,че той да замине в чужбина за 7 месеца-за същото време,в което бяхме непрестанно заедно усещам неговата топлина от хиляди километри разстояние.Обичам го с цялото си сърце едвам чакам да го видя,целия прелестен и да се разтопя в топлата му прегръдка,изпълнена с толкова сигурност и загриженост.Обичам го,обожавам го.Радвам се,че споделих щастието си с вас надявам се да съм направила деня на някой от вас поне малко позитивен :))