View Full Version : отговорете моля ви!!!
да попитам онзи ден като правих секс с приятеля си и след като свърши се пипна по пениса и имаше сперма..но после се изми и мина 30-1 час и пак правихме секс,та искам да попитам може ли да е останало нещо по пръстите му и да забременея?Защото СЕГА ТРЯБВА ДА МИ ИДВА,А НЕ МЕ БОЛЯТ ГЪРДИТЕ ..
DragonLady
06-24-2013, 19:24
Щом скоро ще ти идва, значи си далеч от овулация, в такъв случай повод за притеснения нямаш.
100%
От въздуха най-арни бебета стават, ша знайш!
Купуваите играчки и дерешки за бебето... Честито да ви е !
baby_baby
06-24-2013, 19:50
Не си бременна
kiro1254
06-24-2013, 20:10
Споко при контакт с въздуха сперматозоидите измират а щом са минали 30 мин няма причина да се тревожиш !
Supermassive____
06-24-2013, 21:57
Споко при контакт с въздуха сперматозоидите измират а щом са минали 30 мин няма причина да се тревожиш !
Точно така.
Виж ся,най-безопасния начин е да те чука отзад,след това да свършва в устата ти или дупето,гаранция,че няма да забременееш!Успех :)
AngelAntichrist
06-25-2013, 01:14
Виж ся,най-безопасния начин е да те чука отзад,след това да свършва в устата ти или дупето,гаранция,че няма да забременееш!Успех :)
Колега, тук ще ви поправя, защото младежта има право да бъде информирана, тъй като и това не е сигурен метод. :)
Има известен шанс стената между вагината и ануса да бъде съставена от пореста тъкан (тип "морска гъба"), която пропуска телесни течности (което често е виновник за т. нар. "кафяво течение"). Най-добре е да бъдат направени нужните тестове преди да бъде вписано в графата "сигурни методи". :)
Има известен шанс стената между вагината и ануса да бъде съставена от пореста тъкан (тип "морска гъба"), която пропуска телесни течности (което често е виновник за т. нар. "кафяво течение").
:lol:
made my day
`Fairytale`
06-25-2013, 09:22
Споко, не си.
didinka_sx
06-26-2013, 15:18
При контакт с въздуха, спермата става водааа при повече от 20 мин ...хахаххаха незнаммм как си я видяла
sunshine333
06-26-2013, 15:53
Дойде ли ти вече ? ;д
Дойде ли ти вече ? ;д
Ми не .. :(
вече ми закъснява 3-4 дни уж ме болят гърдите,яйчниците,правих си тест,но е отрицателен,а не идва!
;(
bloodylips
07-02-2013, 09:13
Все още не проумявам как може да правите секс, след като не знаете и не сте се образовали минимално как и какви последици може да има?!
BlueFace
07-02-2013, 14:35
Като се шибаш без грам обща култура ще се панираш, така ти се пада.